Forumi Horizont Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit »
Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18213)

Postuar nga amor alucius datë 22 Shtator 2010 - 02:45:

Lexo mire ketu: dobesia jote lind tek deshira per te poshteruar nje njeri qe eshte i vetem qe 16 vjeç rrugeve te botes, pa asnje mbeshtetje dhe vjen ketu per dy llafe ne shqip e per nje çike ngrohtesi, qofte dhe virtuale. Njeriu duhet te dije me ke te zihet, aq me teper kur sheh qe ke te besh me njerez pa nje sistem mbeshtetes te madh afer.

Keto gjera me mbeshtjellin stomakun.

Postuar nga AndreaPirelli datë 22 Shtator 2010 - 02:50:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Lexo mire ketu: dobesia jote lind tek deshira per te poshteruar nje njeri qe eshte i vetem qe 16 vjeç rrugeve te botes, pa asnje mbeshtetje dhe vjen ketu per dy llafe ne shqip e per nje çike ngrohtesi, qofte dhe virtuale. Njeriu duhet te dije me ke te zihet, aq me teper kur sheh qe ke te besh me njerez pa nje sistem mbeshtetes te madh afer.

Keto gjera me mbeshtjellin stomakun.

Dhe ti lexo mire .................. nuk kam poshteruar kurre njeri, dhe nuk kam pse ........ sepse nuk e mbaj veten per me te bukrin ne kete dynja.
Me te nuk zihem ........... por duke qene se ka material bruto ......... me pelqen te bej gallate. Dhe fakti qe e di se si i merr gjerat ai njeri (easy) ma lehteson kete. Kur e shoh qe tejkalohet apo ai nevrikoset, e le dhe nuk e shtyj me tutje .......... pra nuk e coj me teper sesa mban. Dhe ia kam thene madje edhe ne privat .......... qe nuk kam patur kurre qellim qe ta poshteroj apo ofendoj. Nuk i jam hakerryer kur ben te njejten gje me mua. Mos hyj ne mes kot. Mos bej loje te dyfishte ............. .

Postuar nga amor alucius datë 22 Shtator 2010 - 02:55:

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Dhe ti lexo mire .................. nuk kam poshteruar kurre njeri, dhe nuk kam pse ........ sepse nuk e mbaj veten per me te bukrin ne kete dynja.
Me te nuk zihem ........... por duke qene se ka material bruto ......... me pelqen te bej gallate. Dhe fakti qe e di se si i merr gjerat ai njeri (easy) ma lehteson kete. Kur e shoh qe tejkalohet apo ai nevrikoset, e le dhe nuk e shtyj me tutje .......... pra nuk e coj me teper sesa mban. Dhe ia kam thene madje edhe ne privat .......... qe nuk kam patur kurre qellim qe ta poshteroj apo ofendoj. Nuk i jam hakerryer kur ben te njejten gje me mua. Mos hyj ne mes kot. Mos bej loje te dyfishte ............. .

Ai material bruto? Ai eshte material me i perpunuar se ti vete. Une kam shume me teper besim ne integritetin e tije sesa do kisha ne tendin, sado naiv qe te duket ai.

Postuar nga al74 datë 22 Shtator 2010 - 03:04:

hajde filozofi mesnate hajde...allah allah

Postuar nga AndreaPirelli datë 22 Shtator 2010 - 05:08:

Citim:

Ai material bruto? Ai eshte material me i perpunuar se ti vete. Une kam shume me teper besim ne integritetin e tije sesa do kisha ne tendin, sado naiv qe te duket ai.

Amor ..... cfaredo qe te thote tjetri .... ti do kapesh ne nje fjale apo togfjalesh, pavaresisht nga kuptimi qe eshte perdorur per te shfryre apo share. Me vjen keq qe je abuzuar kaq shume ........... saqe ke vetem urrejtje per dynjane ........... edhe per kurtin nuk eshte se te pret barku per t'a mbrojtur .......... . Megjithate ne qofte se te ben mire, nuk e kam problem te shfryhesh ketu ............. me mua nuk prishesh ...... .

Postuar nga Fajtori datë 22 Shtator 2010 - 08:47:

Si paska pi ilaçet as sot kjo.

Do jete harru tu mat centimetrat nga salla operacionit te spitalit qe drejton ku sot u operua keshilli i ministrave te ndonje superfuqie boterore.

Kam njoft tre veta qe kane bere specializime mjekesie. I pari skishte kohe as te flinte, dy te tjeret mezi i kapja online. Allamudhja ketu ka kohe te vije ktu dhe te analizoje si po ia kalon Kurti ne Shqiperi.

Lere moj preshin se nuk zevendesohen centimetrat ashtu. O doktor Allamudhi, na hape barkun me arritjet e tua ne cdo fushe te jetes duke fillu nga ato 20 cm qe konservo mjeku ne Toronto (te jemi optimiste), te mjekja madhe qe je vete, te centimetrat qe paske, te njerezit qe shan e afron sipas interesit. Shko knaqu me perparsen e punes dhe ec ktu sill noi artikull qe s'ka dale nga goja jote se te kemi msu permendesh. Te kishe kaq kapacitet nuk rrije te merreshe me vogelsira njerezish, si eshte ky, si eshte ai, analiza cinike, epitete, ofendime. Te kishe kaq kapacitet beje nje diskutim te hajrit a nje pune te dobishme per njerezimin. Apo kujto se puna e Allamudhit ka noi dobi perveç pordhes qe duhet shitur? Epo kjo pune... Fryhet bretkoca ne lluce, fryhet dhe Allamudhja ne forum.

Postuar nga eliz datë 22 Shtator 2010 - 13:19:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Kurto, po i pe prape ato dy gocat pyti pak nga jane, nga e kane babain dhe mamane, se kemi ngel tu vra mendjen ne forum.

Per mu mund te jene te dyja variantet. Mund te kene qene Tironse dhe te kane injoru kur kane pa pantallonat e qepme te bibilushi. Ose kane qene "te zbritme" dhe jane ofendu kur i ke testu per rrugen e Durresit (teper e thjeshte).

Ca paski bo kshu mram ju aaa?zot me lot kam qesh me ca postime.Fajtori shume ne forme ti. Po ajo "sa centimetra ishte?" hahahaha

Postuar nga BIONDIA datë 22 Shtator 2010 - 13:26:

Mirmengjesi forumi sa dite e bukur qe eshte sot gjynah me nejt mbyll...

Postuar nga amor alucius datë 22 Shtator 2010 - 15:39:

Torush, MOS GABO me te cenosh jeten time private! Nese do te besh mashkullin kurve, pa asnje shije, shko e beje me ato qe te durojne. Se ç'bej, si, kur, tek dhe me ke jane çeshtjet e mija. Ti nese ke ndonje hall qe te ka kapur ne lidhje me jeten time private, edhepse s'po arrij te kuptoj arsyet, je i mirepritur ta bisedosh.

Artikuj une te postoj? Po ik re pirdhu se me kete forme ne te cilen ti iu flet antareve e vetmja gje qe do te te botojne jane bythet e nje budallacke si foto profili. Mjafton te shohesh sa anetare ke qe postojne gjera konstruktive.

Dhe si perfundim, nese doje nje krahasim centimetrash(20centimetrash): fillimisht ty te mungon klasi mashkullor. Nuk ke shije. Qe ti s'je i lumtur kjo eshte e qarte dhe me vjen keq deri diku por une s'te kam gje borxh, aq me pak psikozat e tua.

Postuar nga Fajtori datë 22 Shtator 2010 - 18:32:

Mire Allamudh mire. Ti dukesh qe je e lumtur kur vjen ne forum.

Nqs do te mbash "private" jeten private:
1. Mos e bej publike
2. Mos shit pordhe me te.

Se fundi, ne forum ka shume pak veta qe postojne artikuj, pak ka pas gjithmone, por ata qe dine te gjejne pasionin per diçka kane postuar artikuj dhe me shume. Ketu qendron ndryshimi mes nje ish-moderatori si NS6 qe afron njerezit tek mjekesia dhe nje ish moderatoreje Allamudhe qe perdor mjekesine per te rrit centrimetrat e veta.

Keshilla qendron, merr fut ndonje artikull, shtrohu bej pune sagllam se nuk eshte pune mjekesia e bere per krenarine e mamit dhe te forumit.

Postuar nga SmoKer datë 22 Shtator 2010 - 20:12:

Me rastin e dtl te sotme ...

kristal , oriona (30), Gallata (21), LAND_DURRSAKU , SNAKE_ (22), kunati i Kenit (39), HoW (27), JULIANI_Uk (26), Dj Deep Sound , maxx (22), kelian (27), elora (33), rumesa (22), NJERA1 (22)

100 to all

Postuar nga amor alucius datë 22 Shtator 2010 - 20:38:

Dhe une i uroj ditelindjen Anna van Kleef.

Flm per keshillen por une REFUZOJ TE VE KOHEN TIME NE FUNKSION TE NJE NJERIU QE ME FYEN SI GRUA E KEQE DHE QE DISPOZON NE CDO MOMENT MUNDESINE PER TE AZERUAR MUNDIMET E MIJA KETU! UNE KETU FUS KOHEN NE GALLATE(PSE JO DHE NE PORDHE!). KOHEN TIME TE ARTIKUJVE E FUS ATJE KU UNE MENAXHOJ AKSESIN VETE! TI NUK KE QENE NE GJENDJE TE AFROSH NJEREZIT QE POSTOJNE POR I KE GJUAJTUR ME GURE!

Postuar nga Vizioner datë 22 Shtator 2010 - 20:50:

Ka gati nje jave qe eshte kthyer Pranvera ketu!
Ditet plot me diell. Ishalla mban gjate.

Postuar nga Eria datë 22 Shtator 2010 - 20:59:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Ka gati nje jave qe eshte kthyer Pranvera ketu!
Ditet plot me diell. Ishalla mban gjate.

Do mbaje,po vjen der goldene Oktober .... ..und dein Geburtstag shoku komshi

MC..auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu vdiqa per te ngrene

Postuar nga Vizioner datë 22 Shtator 2010 - 21:10:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Do mbaje,po vjen der goldene Oktober .... ..und dein Geburtstag shoku komshi

MC..auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu vdiqa per te ngrene

Ishalla mban. Ka lezet keshtu!

Shko ha ti, por jo Sallate, futi na nji Schnitzel me Pommes

Postuar nga Eria datë 22 Shtator 2010 - 21:15:

Spaghetti me Pilze po bej ..pres sa te mbarojne hihihihi ...

Kane dale me krahe te shkurtra ketu,edhe aty besoj....

Mc.sa tmerr kam kur pret nje pergjigje

Postuar nga Vizioner datë 22 Shtator 2010 - 21:18:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Spaghetti me Pilze po bej ..pres sa te mbarojne hihihihi ...

Kane dale me krahe te shkurtra ketu,edhe aty besoj....

Mc.sa tmerr kam kur pret nje pergjigje

Pilze aus der Dose oder Frisch?

Dann lass es dir schmecken.

Postuar nga Eria datë 22 Shtator 2010 - 21:29:

Te fresketa,si perdor asnjehere ato nga kutia,nuk me shijojne....ika tani se u mbarua....Flm

Postuar nga Charlotte datë 22 Shtator 2010 - 22:31:

A thu kam rene ndo1 gram?

Postuar nga AndreaPirelli datë 22 Shtator 2010 - 23:01:

Citim:
Po citoj ato që tha Charlotte
A thu kam rene ndo1 gram?

Je shume e mire edhe keshtu sic je ............. .

Postuar nga al74 datë 22 Shtator 2010 - 23:55:

ne vazhdofte keshtu duhet me mbush hundet

Postuar nga AngelDevil datë 23 Shtator 2010 - 03:23:

ne vazhdofte keshtu do behem serial killer :p

Postuar nga BIONDIA datë 23 Shtator 2010 - 03:26:

Ne vashdofte kshu do me duhet te bej nje kurs me pagese qe mos prish kompjuterat naten forumi me endrra te bukura ...

Postuar nga AngelDevil datë 23 Shtator 2010 - 03:27:

Ne vazhdofte keshtu duhet te shkepus netin nga shtepia

naten yllo ika dhe une

Postuar nga BIONDIA datë 23 Shtator 2010 - 03:29:

naten angjel Zoti na bekofte gjumin si ty dhe mua

Postuar nga Glaukus datë 23 Shtator 2010 - 03:55:

Postuar nga AndreaPirelli datë 23 Shtator 2010 - 04:18:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

Kush o ky re????

Postuar nga Enya datë 23 Shtator 2010 - 06:18:

Po bie shi shume.

Postuar nga Fajtori datë 23 Shtator 2010 - 06:27:

Dhame lajmet!

Postuar nga Enya datë 23 Shtator 2010 - 06:32:

Mos me prek ne tela Faje se nje associate degree e kam ne broadcasting.

Me vertet po bie shi, apo s`jam dhe vetem ne shtepi, kam frike bubullimat.

Postuar nga Fajtori datë 23 Shtator 2010 - 06:36:

Jo, po vrisja mendjen ku qendronte mendimi castit. Eshte me shume konstatim i motit.

Postuar nga Lela_Dr datë 23 Shtator 2010 - 07:00:

Ne keto momente nuk kam mendime, sepse jam teper e pergjumur per t'u menduar.

Postuar nga BIONDIA datë 23 Shtator 2010 - 12:55:

Sot me duket se sa me shume krime te besh aq me shume mundesi ke qe te mos rrish ne burg por te jesh i lire ...shtet legen

Postuar nga AngelDevil datë 23 Shtator 2010 - 13:15:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

te hongsha numrin e celit

Postuar nga Eria datë 23 Shtator 2010 - 13:21:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

te hongsha numrin e celit

Do ta kete Vf Club

Postuar nga AngelDevil datë 23 Shtator 2010 - 13:23:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Do ta kete Vf Club

jo do jete punonjes vod por ata e kane me 3 dysha dreqin ky e ka me 3 katra lool

Postuar nga BIONDIA datë 23 Shtator 2010 - 13:33:

Mc po shyqyr qe pashe Erian se me zuni frika thashe u martua e sna ftoi

Postuar nga Deb* datë 23 Shtator 2010 - 18:44:

Sa interesant jane ca! Duke pritur te semafori te ndizej drita jeshile shikoj qe makina para meje nje tip fugoni, kishte te shkruar mbrapa." Driver carries no money. He's married." A thua e ka detyruar gruaja?

Postuar nga amor alucius datë 23 Shtator 2010 - 19:07:

Baby on fucking board!

Mire qe e ke vene ate tabele ne makine sepse, para se ta shihja, kisha planifikuar t'i jepja makines si e çmendur e te ta shembja. Po tani, tani qe pashe qe ke smeraldin e rralle ne makine, prove e pjellurise tende, po te meshiroj.

Fuck off!!!

Postuar nga Deb* datë 23 Shtator 2010 - 19:14:

Amor jo kaq ashper goce se do behesh vet nene nje dite. Une vet nuk kam vene ndonje tabele te tille, por s'me duket gabim.

Postuar nga amor alucius datë 23 Shtator 2010 - 19:23:

"Goce"?
Po vere dhe ti nje te tille, ndoshta kjo do iu vere block aksidenteve. Kam menduar qe tabela te tjera te tipit"PMS woman on board" ose "Sexless dick on board" do kishin ndihmuar poashtu.

Postuar nga Deb* datë 23 Shtator 2010 - 19:27:

Nuk e kupton c'do te thote '''goce''?
Kam frike se ca si puna jote qe i urrejne keto lloj tabelash ma veshin me keq.

Postuar nga BIONDIA datë 23 Shtator 2010 - 19:39:

Sa po me shijon kafja...

Postuar nga amor alucius datë 23 Shtator 2010 - 19:41:

Du dhe une nje çaj, Bionde. :p

Postuar nga AngelDevil datë 23 Shtator 2010 - 19:48:

si perfundim te goditen apo i godite

Postuar nga BIONDIA datë 23 Shtator 2010 - 19:51:

Citim:
Du dhe une nje çaj, Bionde. :p

me gjithe qef Amor ta bej une si e do

Postuar nga amor alucius datë 23 Shtator 2010 - 19:54:

Aaa, sinqerisht qe do me kishte çlodhur komplet nje çaj dhe nje dore muhabet me ty dhe Cécé-ne, qe kohet e fundit e ka marre ves te fleje ne nje orar me pulat. :p

Postuar nga Eria datë 23 Shtator 2010 - 19:57:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Mc po shyqyr qe pashe Erian se me zuni frika thashe u martua e sna ftoi

Jo jo,do bej ftese forumore zyrtare

Mc.Dite e mrekullueshme

Postuar nga BIONDIA datë 23 Shtator 2010 - 20:00:

hahaha amor o e dashurume me duket ceceja se kap krevatin heret si del nota ...eria kujdes llokumin te keqen se me ka shkuar mendja me arra e dua

Postuar nga amor alucius datë 23 Shtator 2010 - 20:06:

E mi e, e therret krevati ate. Ne beqaret sorollatemi keshtu tralala...

Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit »
Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.