Forumi Horizont | Gjithsej 29 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 » Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2132)
Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
emmm ke ca gjera ke..
interesant cuni![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
nq se ke dyshime, u can check me up
p.s. pse e ke heq opsionin e sms-ve private ?![]()
kaq koronace robi per dy petale
E se bera nje perjashtim shpejt e shpejt ca kishe me then
sdel akoma opsioni :S lol
hahahahahahhahahaha
E menderosa fare, e lem naj her tjeter se mu dogj makina tu drejto floket
Ose po pate nerva, prit te hapen petalet
Pse na ben te vuajme, e te mendojme/imagjinojme petalet
Sexuellement, l'homme est sujet;
les hommes sont donc normalement séparés par le désir qui les pousse vers un objet différent d'eux;
mais la femme est objet absolu de désir.
Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Sexuellement, l'homme est sujet;
les hommes sont donc normalement séparés par le désir qui les pousse vers un objet différent d'eux;
mais la femme est objet absolu de désir.
![]()
Etre considéré comme un fantasme sexuel? Je n'y pense pas trop.
«Accepte d'être une icône». Avec le temps je comprends mieux.
Mais j'ai envie d'autre chose, de toucher un public plus vaste.
keep workin on.. u will reach it soon
l'amour sexuel est moins transparent que beaucoup d'autres choses nettement plus compliquées.
sme pelqen transparenca very much
kshu qe hape ate prv, se e bone chit-chat ketu
lol
L'homme, sans arrêt dans sa course insensée, voltige incessamment de pensée en pensée ;
Son coeur, flottant entre mille embarras, ne sait ni ce qu'il veut ni ce qu'il ne veut pas.
ika me presin a biento
pas cop here mbase
Fleur shkruaj shqip, preferencat lol, se jo te gjithe kuptojme frengjisht. Jo per gje po te themi dhe ne ne jemi dakort apo jo te te takojme.
Deb skam preferenca per femra, ndaj dhe ky tipi ma gjeti gjuhen
dhe su lodh hic tu lexu frengjisht
skam ndonje preference te vecante po supozojme te takoheshim kshu gjithe si forumista ktu me etike ne gjoks nickun tone ktu te horizonti hahhaha do ihste cike nice
me kujtohet qe u tentu te organizohej dicka e tille, para rreth 3 vjetesh (duhet te jete edhe tema mbi kete tentative diku neper forum),ne kohe vere por qe nuk u be kshu qe qendro me deshiren se ne realitet nuk bohet
Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
me kujtohet qe u tentu te organizohej dicka e tille, para rreth 3 vjetesh (duhet te jete edhe tema mbi kete tentative diku neper forum),ne kohe vere por qe nuk u be kshu qe qendro me deshiren se ne realitet nuk bohet![]()
ça me? jo mi goc se smaj borxhe una...asiheeeer
Se besonj
besoje pra mo!
une psh kom taku ca persona nga forumi po te them ktu e nja ca vjet perpara (kemi qene 5 forumista me i tavoline...per pak desh u bom 6 po qelluan qe njeri iku kur erdhi tjetri)...rrezikova te takoja nje tani afer po nuk deshi me zbrit nga aftobuzi kshu qe nuk e takova per hajer ishallah
Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
..rrezikova te takoja nje tani afer po nuk deshi me zbrit nga aftobuzi kshu qe nuk e takovaper hajer ishallah
![]()
Citim:hehe, me kujtohet edhe mua, ideja ishte e vizionerit te takohemi te gjite ne itali diku ne nje date te caktuar
Po citoj ato që tha NS-6
me kujtohet qe u tentu te organizohej dicka e tille, para rreth 3 vjetesh (duhet te jete edhe tema mbi kete tentative diku neper forum),ne kohe vere por qe nuk u be kshu qe qendro me deshiren se ne realitet nuk bohet![]()
Kte kurtin kisha qejf te takoja njehere une.
flm heyday nuk i dihet bota eshte e vogel
kurtin
niquan
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
niquan![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
ku je se tani do vi e te takoj
une jam ne usa por per ty merr avionin tani
shpenzimet kush i mbulon
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
shpenzimet kush i mbulon
ca me mbetet mu ?
t'na qerasesh me amelsin
hahhahahah ishalla se kerkon shume te shtrenjete ate embelsiren si jo darcort jam
asnji
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
asnji
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Po te duash oj, asnji kjo.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
do ta kem parasysh ... mgjate asnji prap![]()
Citim:
Kadal se po na bo me zemer. Do na ngelet motra single kam merak.
Pse kjo vetmi zemra? Kush ta ka prishur qejfin, kush te ka zhgenjyer?
![]()
Iluzion.
ajkantbilivit.
shelgun
niquan dhe kurtin, me te sinqertit e forumit. Meqe i kam dhe ne USa.
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
niquan dhe kurtin, me te sinqertit e forumit. Meqe i kam dhe ne USa.
Citim:
Iluzion.
ajkantbilivit.
![]()
Tu pa tu bo
Angeldevilin me shume deshire dhe rrespekt, ciclian se eshte shume person i matur, cedrus se ka diapazon te gjere dhe eshte modest. edhe te tjere po le te rrine enigme.
Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
shelgun
Citim:
Po citoj ato që tha ksovari
ceclian se eshte shume person i matur...
Gjithsej 29 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 » Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.