Forumi Horizont Gjithsej 273 faqe: « E parë ... « 231 232 233 234 235 236 237 238 239 [240] 241 242 243 244 245 246 247 248 249 » ... E fundit »
Trego 2726 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani, tani..? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11708)

Postuar nga tresh datë 11 Tetor 2007 - 21:37:

jam tu pa se si me fitu 80 euro

Postuar nga njeni datë 11 Tetor 2007 - 21:41:

po i hell nje sy forumit

Postuar nga Katilesha datë 11 Tetor 2007 - 21:44:

Citim:
Po citoj ato që tha njeni
po i hell nje sy forumit

.....

A e din se kush ishte itesh nga une....:p:p Ai shoku jot...ai mesusi qe punon te avokati....a u thellove??:p

Une xhiro neper forum dhe po bahem gati me maru da pun qe kam lan pergjys....:p

Postuar nga njeni datë 11 Tetor 2007 - 21:46:

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007

.....

A e din se kush ishte itesh nga une....:p:p Ai shoku jot...ai mesusi qe punon te avokati....a u thellove??:p

Une xhiro neper forum dhe po bahem gati me maru da pun qe kam lan pergjys....:p

po ate rrezig zi qa e ka qu me ra ne duart e tua............sa gjyhna po me vjen per te..................po ti a e din se kush ka ke sot paradite ktu te une..............e ma e bukra erdhi e me tha ...................a je ti ai qe je anetar te forumihorizont

Postuar nga Katilesha datë 11 Tetor 2007 - 21:49:

Citim:

po ate rrezig zi qa e ka qu me ra ne duart e tua............sa gjyhna po me vjen per te..................po ti a e din se kush ka ke sot paradite ktu te une..............e ma e bukra erdhi e me tha ...................a je ti ai qe je anetar te forumihorizont

..........

:

Mos me thuj se e ka ba kyt gaf Buci se nuk e besoj...apo ka kene naj Buc tjeter....:p haaaaaaaaaaa kush ka kene ma??

Hey kyt mesuesin ekam klient te rregullt...plzzzz...asht shume i kenaqur..pyte po deshe...:p

Postuar nga njeni datë 11 Tetor 2007 - 21:53:

Citim:

..........

:

Mos me thuj se e ka ba kyt gaf Buci se nuk e besoj...apo ka kene naj Buc tjeter....:p haaaaaaaaaaa kush ka kene ma??

Hey kyt mesuesin ekam klient te rregullt...plzzzz...asht shume i kenaqur..pyte po deshe...:p

ok..................esht nje shoqe e jotja..................dhe ka ardhur ne emrin tend............me fjal ti dhe frojdesha i keni thene qe un jam i regjistruar ketu...........ndoshta eshte buceeeeeeeeeee...............un se njoh........thelloju thelloju

Postuar nga Katilesha datë 11 Tetor 2007 - 21:57:

Citim:

ok..................esht nje shoqe e jotja..................dhe ka ardhur ne emrin tend............me fjal ti dhe frojdesha i keni thene qe un jam i regjistruar ketu...........ndoshta eshte buceeeeeeeeeee...............un se njoh........thelloju thelloju

.........

haaaaaaaaaaaaaaa...senriozisht e ke...:p....haaaaaaaaa  me te madhe me ke ba me qesh.....:p

Une nuk kam cu kend andej nga ty mar se e di se nuk del gjall prej sallet e s'du me marr nam kot..:p...hajt pa thellime .....:p....ma pershkruj si ishte....:p

Lus zotin qe nuk ka ra ne dore te yllit...:p

Postuar nga njeni datë 11 Tetor 2007 - 22:01:

Citim:

.........

haaaaaaaaaaaaaaa...senriozisht e ke...:p....haaaaaaaaa  me te madhe me ke ba me qesh.....:p

Une nuk kam cu kend andej nga ty mar se e di se nuk del gjall prej sallet e s'du me marr nam kot..:p...hajt pa thellime .....:p....ma pershkruj si ishte....:p

Lus zotin qe nuk ka ra ne dore te yllit...:p

jo jo ka ra ne doren time............pasi me njofti shum mir..............i kishit folur bojagi per mu.................flok te gjata trup mesatar.........antare ne forum dhe ajo................

Postuar nga Katilesha datë 11 Tetor 2007 - 22:05:

Citim:

jo jo ka ra ne doren time............pasi me njofti shum mir..............i kishit folur bojagi per mu.................flok te gjata trup mesatar.........antare ne forum dhe ajo................

..........

Luj mar vendit....kush paska kene se me fute ne dyshime...:p...pa ajo nikun makar si e kishte...apo nuk ta tha....

Nga pershkrimi si Buci po me duket....por dyshoj....

Une si kam fol kujt per ty ,pervec Bucit.....

Postuar nga njeni datë 11 Tetor 2007 - 22:10:

Citim:

..........

Luj mar vendit....kush paska kene se me fute ne dyshime...:p...pa ajo nikun makar si e kishte...apo nuk ta tha....

Nga pershkrimi si Buci po me duket....por dyshoj....

Une si kam fol kujt per ty ,pervec Bucit.....

gjithsesi flm per shamjen...............por prap po ty jam nje mundesi............nej dit ke shkru nje poezi te marr nga ajo..............dhe e ke pershendetur ne fund te poezis.....................dhe lexoji fjalet para se ti postosh se na korite................

Gjithsej 273 faqe: « E parë ... « 231 232 233 234 235 236 237 238 239 [240] 241 242 243 244 245 246 247 248 249 » ... E fundit »
Trego 2726 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.