Forumi Horizont Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 234 235 236 237 238 239 240 241 242 [243] 244 245 246 247 248 249 250 251 252 » ... E fundit »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Komentet e Albumit fotografik!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9244)

Postuar nga Eria datë 05 Shkurt 2010 - 18:26:

Balerina sa bukur palltua kuqe...e kom fiksim ngjyren ...
Kat e vure gje foton ti ..dhe sma tregove mua

Postuar nga AndreaPirelli datë 05 Shkurt 2010 - 19:01:

Uaaa .......... sa goc e bukur ............. Po rritet cilesia ne forum ....... :aha :aha

p.s. ja robi me kurajo dhe karakter ............ jo si ca e ca ketu .......

Postuar nga Deb* datë 05 Shkurt 2010 - 20:43:

Ti turll pervec fotos se avatarit nuk ke ndonje me te kohes se fundit? Aty ke dale femije besoj. Postoje ti i pari, se mbase marrim guxim dhe ne te tjeret.

Postuar nga Fajtori datë 05 Shkurt 2010 - 21:15:

Turlli ka dale aty kur Juventusi fitonte pa korrupsion... imagjino ti.

Postuar nga Alpina datë 05 Shkurt 2010 - 21:40:

Citim:
Po citoj ato që tha turll
Uaaa .......... sa goc e bukur ............. Po rritet cilesia ne forum ....... :aha :aha

p.s. ja robi me kurajo dhe karakter ............ jo si ca e ca ketu .......

rrofsh TURLL, komplimentet i pranon ene mbreti, pse jo dhe une

Postuar nga AndreaPirelli datë 05 Shkurt 2010 - 22:08:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Ti turll pervec fotos se avatarit nuk ke ndonje me te kohes se fundit? Aty ke dale femije besoj. Postoje ti i pari, se mbase marrim guxim dhe ne te tjeret.

Po ce do foton time dhe ti ..... pastaj ....... nuk dua qe te pesosh edhe ti fatin e Cecilias (qe kur me pa surratin ......... s'ma var me ) ......... Dua te te mbaj nje cike keshtu te lidhur nga kurioziteti .................. . Ndersa une nuk ndikohem shume nga pamja (burr i martum mo .......... ) ......... dhe fakti qe vazhdoj t'ia var Cecit e tregon me se miri kete ..............

Disclaimer: cdo referim emrash dhe karakteresh eshte krejtesisht casual ........

Postuar nga AndreaPirelli datë 05 Shkurt 2010 - 22:09:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Turlli ka dale aty kur Juventusi fitonte pa korrupsion... imagjino ti.

:aha :aha ........... tani e ka rradhen aldo11 ............... dhe piktori ............

Postuar nga Deb* datë 05 Shkurt 2010 - 22:30:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Po ce do foton time dhe ti ..... pastaj ....... nuk dua qe te pesosh edhe ti fatin e Cecilias (qe kur me pa surratin ......... s'ma var me ) ......... Dua te te mbaj nje cike keshtu te lidhur nga kurioziteti .................. . Ndersa une nuk ndikohem shume nga pamja (burr i martum mo .......... ) ......... dhe fakti qe vazhdoj t'ia var Cecit e tregon me se miri kete ..............

Disclaimer: cdo referim emrash dhe karakteresh eshte krejtesisht casual ........

Po aty e kam hallin dhe une, se po ma pate surratin do humbisni kuriozitetin. Me pelqen te jem enigmatike. E bukur apo e shemtuar njesoj humbet interesi. E panjohura terheq me shume.
Dhe ti sa poshte na lul ne te martuarit. Une di qe te martuarit kane me shme pretendime.
P.s Alpina shume simpatike.

Postuar nga AndreaPirelli datë 05 Shkurt 2010 - 22:40:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Po aty e kam hallin dhe une, se po ma pate surratin do humbisni kuriozitetin. Me pelqen te jem enigmatike.

Ene Scarlet Johanson te jesh ........... s'kam ndermend te te gjuaj ................

Postuar nga Deb* datë 05 Shkurt 2010 - 22:45:

Epo foton s'do e shikosh vetem ti, lol. S'gjun ti, po gjun ndonje qe ka qejf gjuetine.

Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 234 235 236 237 238 239 240 241 242 [243] 244 245 246 247 248 249 250 251 252 » ... E fundit »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.