Forumi Horizont | Gjithsej 287 faqe: « E parë ... « 236 237 238 239 240 241 242 243 244 [245] 246 247 248 249 250 251 252 253 254 » ... E fundit » Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Pijetore Shamata (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13619)
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
......... unë kam bo maximumin Bosooo , u kom dhon ma t'mirën time , s'ma don menja të jen largu prej mejet ........![]()
........ kom edhe Bletën dëshmimtare për kte ...
Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
po i mbyll dritat une brissss... e po ndez qirinjte!
kush do vije, e gjen me romantik se tek venevuja! :p![]()
- ti jeeeeeeeee ??? :p ...... nizi mi dritat se s'po shof ku po vendos .............. gotat... oj kjo ... dashka me na bo " Venevun " ktu ... :p
........ ah sa po e qaj ate " të pjekmen " unë , po thuj mir që mendon nganjona dhe për ne ..... :p ..... nga nji dopio të gjithëve !!!
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
![]()
- ti jeeeeeeeee ??? :p ...... nizi mi dritat se s'po shof ku po vendos .............. gotat... oj kjo ... dashka me na bo " Venevun " ktu ... :p
Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
jo mor ti, jane shishet me vodka qe po marr me vete...oj ky!
ene mos boj sikur ke lind rreze centralit atomik... gjyshin e kishe te pishes, vet ke mberrit te qiriri! :p
glakus sikur po te merren kamet sonte
m'duket ja paske lujt fen per ditelindje
Ra dhe Glaku!!
Pas imoralitetit mitik te Treshit...ja edhe Glaku!!!!
Duke perfituar nga gjendja e renduar energjitike....fut duart ku te munde...pa pyetur se te kujt jane kofshet!
Glak te ndalohet hyrja ne Shamata per 1 jave(ose deklaro para se te hysh se tek cilat kofshe do synosh!)....
vetem wodka me sjell ne vete nga keto muhabete qe qenkan bere .. shyqyr qe ska pas drita dhe yxhxm dynjaja tek kofshet e cupave ..nncncn
po iki me dite me mire .
me siguri bleta eshte fajtore prap qe i kthen te gjith permbys se glaukus eshte dele e urte e perendise
Citim:
Po citoj ato që tha elissa
vetem wodka me sjell ne vete nga keto muhabete qe qenkan bere .. shyqyr qe ska pas drita dhe yxhxm dynjaja tek kofshet e cupave ..nncncn
po iki me dite me mire .![]()
me siguri bleta eshte fajtore prap qe i kthen te gjith permbysse glaukus eshte dele e urte e perendise
![]()
po une per mire u mundova ..ku e dija une se sa te uritur ishin kalamajte ketej nga forumi..
pastaj kunderpergjigja juaj(per uniformat) si i ZOTI i lokalit duhet te ishte
te ishte dhene brenda dy javeve ..tani eshte vone ,se nga zhveshja dhe veshja e uniformave merziten dhe kamarjeret dhe ta lene punen..apooo u pelqeu dhe juve dhe nuk bete ze me duket
Gjithsej 287 faqe: « E parë ... « 236 237 238 239 240 241 242 243 244 [245] 246 247 248 249 250 251 252 253 254 » ... E fundit » Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.