Forumi Horizont Gjithsej 287 faqe: « E parë ... « 236 237 238 239 240 241 242 243 244 [245] 246 247 248 249 250 251 252 253 254 » ... E fundit »
Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Pijetore Shamata (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13619)

Postuar nga bleta punetore datë 27 Nëntor 2007 - 06:50:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

......... unë kam bo maximumin Bosooo , u kom dhon ma t'mirën time , s'ma don menja të jen largu prej mejet ........

........ kom edhe Bletën dëshmimtare për kte ...

si bertet si me qene 5 vjec, thu se s'u poqe parmrom! :p

je qe je... shpeto noi pije pa bere akoma inventarin pronari... ma premiot moral i shpernadajme ene kur jena duar bosh!

Postuar nga briseide datë 27 Nëntor 2007 - 06:51:

Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
po i mbyll dritat une brissss... e po ndez qirinjte!

kush do vije, e gjen me romantik se tek venevuja! :p

mire e ke,se dhe naten po e bejme dite nese neser ne mengjes teshtin dikush,jam une qe po mendoj keq

Postuar nga Glaukus datë 27 Nëntor 2007 - 06:51:

- ti jeeeeeeeee ??? :p ...... nizi mi dritat se s'po shof ku po vendos .............. gotat... oj kjo ... dashka me na bo " Venevun " ktu ...  :p 

........ ah sa po e qaj ate " të pjekmen " unë , po thuj mir që mendon nganjona dhe për ne .....  
:p ..... nga nji dopio të gjithëve !!!

Postuar nga bleta punetore datë 27 Nëntor 2007 - 06:55:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

- ti jeeeeeeeee ??? :p ...... nizi mi dritat se s'po shof ku po vendos .............. gotat... oj kjo ... dashka me na bo " Venevun " ktu ...  :p 

jo mor ti, jane shishet me vodka qe po marr me vete...oj ky!

ene mos boj sikur ke lind rreze centralit atomik... gjyshin e kishe te pishes, vet ke mberrit te qiriri! :p

Postuar nga Glaukus datë 27 Nëntor 2007 - 07:02:

Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore

jo mor ti, jane shishet me vodka qe po marr me vete...oj ky!

ene mos boj sikur ke lind rreze centralit atomik... gjyshin e kishe te pishes, vet ke mberrit te qiriri! :p

eee po nga qirinjt e hongri edhe ..... ti e din historin e Guraliut ( ke Portokallia ), para trupit gjykus ... për faj të qirinjve ... i boni domin kunatës ..... :

evgjini fukarani

pa drita pa qiri

ika n'pun dy lash

kur erdha katër pash

dy i ....... dy i lash

se t'grus a t'motrës grus

gjejeni ju o trupi gjykus ...... etj   ......

Postuar nga Niqua datë 27 Nëntor 2007 - 08:25:

glakus sikur po te merren kamet sonte
m'duket ja paske lujt fen per ditelindje

Postuar nga ishpeshtimi datë 27 Nëntor 2007 - 18:27:

Ra dhe Glaku!!

Pas imoralitetit mitik te Treshit...ja edhe Glaku!!!!

Duke perfituar nga gjendja e renduar energjitike....fut duart ku te munde...pa pyetur se te kujt jane kofshet!

Glak te ndalohet hyrja ne Shamata per 1 jave(ose deklaro para se te hysh se tek cilat kofshe do synosh!)....

Postuar nga elissa datë 27 Nëntor 2007 - 19:55:

vetem wodka me sjell ne vete nga keto muhabete qe qenkan bere .. shyqyr qe ska pas drita dhe yxhxm dynjaja tek kofshet e cupave ..nncncn
po iki me dite me mire .
me siguri bleta eshte fajtore prap qe i kthen te gjith permbys se glaukus eshte dele e urte e perendise

Postuar nga ishpeshtimi datë 27 Nëntor 2007 - 20:06:

Citim:
Po citoj ato që tha elissa
vetem wodka me sjell ne vete nga keto muhabete qe qenkan bere .. shyqyr qe ska pas drita dhe yxhxm dynjaja tek kofshet e cupave ..nncncn
po iki me dite me mire .
me siguri bleta eshte fajtore prap qe i kthen te gjith permbys se glaukus eshte dele e urte e perendise

Fajin e ke ti Elissa...qe ndryshove uniformat e kamariereve!!!

Postuar nga elissa datë 27 Nëntor 2007 - 20:16:

po une per mire u mundova ..ku e dija une se sa te uritur ishin kalamajte ketej nga forumi..

pastaj kunderpergjigja juaj(per uniformat) si i ZOTI i lokalit duhet te ishte
te ishte dhene brenda dy javeve ..tani eshte vone ,se nga zhveshja dhe veshja e uniformave merziten dhe kamarjeret dhe ta lene punen..apooo u pelqeu dhe juve dhe nuk bete ze me duket

Gjithsej 287 faqe: « E parë ... « 236 237 238 239 240 241 242 243 244 [245] 246 247 248 249 250 251 252 253 254 » ... E fundit »
Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.