Forumi Horizont Gjithsej 79 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit »
Trego 790 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Femrat pyesin.. Meshkujt pergjigjen.. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12273)

Postuar nga ESHI datë 01 Tetor 2006 - 01:04:

hahhahahha pyete kamarierin cik eshte Vlonjat apo Shkodran?
looool

Postuar nga myzeqari datë 01 Tetor 2006 - 01:06:

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever

pyetje nr- x per djemte ose dhe per vajzat meqe eshte bere hudh nje prit nje tjeter.. mix

Do shkonit me te dashurin/dashuren ne nje klub nate strip?

Diskutim i gjate , jemi qe jemi vemi bashke

Postuar nga Demokrate4ever datë 01 Tetor 2006 - 01:20:

haahahahaahahaha myzo vemi,por me kusht te me besh strip ti mua pastaj..

c'kemi bukuroshet mire?

Postuar nga ESHI datë 01 Tetor 2006 - 01:34:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
Eshi andej nga shqiperia e mesme dhe Jugu pervecse Vlonjat femrat paguajn vec.. iii sa koprraca jan andej o zot.. po cili shkodran len femren me fute dore n'xhep... sme ka rastisur kurre..i kena kavaljera

Mgjse jam femer vete por nuk e di me duket shume i ulet nje mahkull po te me ftonte dhe mgjse do i ofroja vete te paguaja do me linte te paguaja.Skandal .

Postuar nga Demokrate4ever datë 01 Tetor 2006 - 01:38:

Nese do dilja me nje mashkull(per here te pare kuptohet) dhe do priste qe te paguaja une, personalisht do ikja dhe ta lija ne restorant..

Postuar nga ESHI datë 01 Tetor 2006 - 01:40:

Citim:
Nese do dilja me nje mashkull(per here te pare kuptohet) dhe do priste qe te paguaja une, personalisht do ikja dhe ta lija ne restorant..

hahahah demo kamarieri nga pas ...na moj faturen .........................(dreq o pune dhe kamarieri, mashkull)

Postuar nga myzeqari datë 01 Tetor 2006 - 01:45:

Citim:
haahahahaahahaha myzo vemi,por me kusht te me besh strip ti mua pastaj..

c'kemi bukuroshet mire?

Lere me mire se do trembesh , kemi shtuar qamet ketej nga pumbreket
Pastaj ne per spektakel do vemi , dhe jo te kontribojme :p

Bukuroshet e mia te mi fal zoti , njera me nishan se tjetra

Postuar nga Demokrate4ever datë 01 Tetor 2006 - 02:19:

se dolem nga tema..
Gezohem myzo.Puthi dyja..te voglen per mua te madhen per ty..

tani jemi qe jemi ne ekte strip klub nese ishit me te dashuren, nese vajza qe po ben strip vjen dhe ulet afer,fillon te kerceje siper gjunjeve tuaj pastaj tu preke dhe ajo kerkon qe ju ta prekni ..
do tentonit ta preknit pa pyetur te dashuren..s'do ta preknit ..apo do pysni te dashuren dhe nese u lejon do e benit dicka te tille? ?

Postuar nga Goku datë 01 Tetor 2006 - 04:28:

Citim:
Po citoj ato që tha GANGOO

Kurre me te dashuren apo gruan, thua ti lol

po Vetem shkon se shkon!  

Mos thuj jo lol!

Gjithcka asht normale ne kete jete,-shijojeni!

Jo o Gangoo jo, As vetem nuk shkoj, as nuk kam shkuar ndonjehere edhe kurr nuk kam per te shkuar as me te dashuren/gruan.As nuk i kam menduar ndonjehere gjera te tilla edhe jo me te bej.

Postuar nga Niqua datë 01 Tetor 2006 - 06:24:

ja ka dhe nga kto meshkuj

Gjithsej 79 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit »
Trego 790 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.