Forumi Horizont Gjithsej 31 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 »
Trego 303 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- hajt qeflit e ELBASANIT ju kam ftuar per nje nje got raki (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12355)

Postuar nga ESHI datë 14 Qershor 2008 - 06:59:

sssssssssssss

Qeka shtepija plot sonte, Biondina na kenaqe me kenget. Une e di se ty te kemi profesoren per guzhinen por Biondina kshu si ja kemi nisur ne ktu , buke shpije, gjithe keto meze, do na duhet te fillojme dieten per nje vit me duket.
Ke nevoje per ndihme ne guzhine?

Postuar nga BIONDIA datë 14 Qershor 2008 - 15:23:

Citim:
Po citoj ato që tha ESHI
sssssssssssss

Qeka shtepija plot sonte, Biondina na kenaqe me kenget. Une e di se ty te kemi profesoren per guzhinen por Biondina kshu si ja kemi nisur ne ktu , buke shpije, gjithe keto meze, do na duhet te fillojme dieten per nje vit me duket.
Ke nevoje per ndihme ne guzhine?

Imen ti Eshi ne miqte me "borani me lepjet "sdo i ncjerrim pastaj jane gjithe keto burra duanmeze skane poblem per ditete hahahah .Keto kenge ti e di qe jane nga me te bukurat e qytetit tone shpresoj qe te gjej ndonje tjeter.Ne guzhine hajde kur te duash na ben ndonje embelsire se ato sdi ti bej une

Postuar nga Eria datë 14 Qershor 2008 - 15:24:

Sa pijanec ju elbasanllinjte

Postuar nga BIONDIA datë 14 Qershor 2008 - 15:28:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Sa pijanec ju elbasanllinjte

hahaha le te drejte Eria ne shtepite tona nuk pihet uje por raki rrushi e ziere vete me kasan bakri .
ti do nje gote raki o nje got leng trendefilash ?

Postuar nga Eria datë 14 Qershor 2008 - 15:30:

Yyyyyyyyyyyy cma kujtove...smbahet mend qekur kam pire leng petalesh trendafili.....

Rakine une e perdor vetem kur largoj mushkonjat

Postuar nga BIONDIA datë 14 Qershor 2008 - 15:46:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Yyyyyyyyyyyy cma kujtove...smbahet mend qekur kam pire leng petalesh trendafili.....

Rakine une e perdor vetem kur largoj mushkonjat

mire pra po te jap leng trendafili
hahah mos thuaj qe me harxhon rakine me keto gjera se kush i duron burrat pastaj

Postuar nga Eria datë 14 Qershor 2008 - 15:48:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

hahah mos thuaj qe me harxhon rakine me keto gjera se kush i duron burrat pastaj

Zere se nuk thashe gje

Postuar nga IQVLORA datë 14 Qershor 2008 - 18:57:

Bjondine mos u tremb per rakine qe do te harxhosh,sepse keta qe thone pime raki jane nga ata te birres,sepse shumica jane te rinj. Rakia do zantcinj.Keta te rinjte kur pijne nga nje dopio ja marrin kenges pa radhe,por edhe ashtu ka lezet.
Po ju tregoj nje histori te vogel.Dy familje lidhen krushqi,tani mbas viteve te diktatures.Te dyja familjet ishin per zbatimin e disa zakoneve.Kur erdhi momenti, pala e djalit shkoi te vizitonte krushqit nga ana e vajzes.(Djali ish emigrant ne Itali).Gjate rruges xhaxhai ie porositi nipin,i cili i jepte edhe makines,se do t'ja marresh kenges kur te te vije radha.Kur te kollem une atehere filloja i tha plaku.Dakord i tha djali.U shtrua rakia ,u bene urimet dhe nisen prezantimet me miqte.Ne kohen qe ndodhni keto gjera dhendri i hodhi nje dopjo dhe po ja merrte me miza.Xhaxhai kishte fjalen,por gjate fjalimit u koll te kruante zerin e per te vazhduar me vone.Cfare ndodhi thoni ju?Nipi sa degjoi kollitjen ja mbertheu kenges pa pyetur ne se kishin filluar kengen te zotet e shtepise.Cfare bene i tha plaku.Vete me the qe kur te kollem une, merrja kenges.Ti u kollite dhe une ja morra.
Mos ja vini veshin tha plaku se kete e ze edhe uji jo rakia.
E tregova per shaka kete,mos ma merrni per keq djema.Une e di qe ka edhe nga juve qe e pijne ate te shkrete edhe me ''opinge'' themi ne nga Vlora.
Befshim qef te gjithe!
HOLLANDA CAMPION!

Postuar nga Vizioner datë 14 Qershor 2008 - 23:00:

...Ku jane Femrat e shtepise???!!!
Ka na nji gja per te ngrene ne shtepi???!!!
Shpejt se fillon ndeshja tjeter tani!!!

Dhe nji cik musike, po ju desh qejfi!Ate kengen: C'u deshirush me t'pa Ty....!

Hajde, se po shkoj te bej nji Dusch une tani, erdha!

Postuar nga BIONDIA datë 14 Qershor 2008 - 23:07:

Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!
...Ku jane Femrat e shtepise???!!!
Ka na nji gja per te ngrene ne shtepi???!!!
Shpejt se fillon ndeshja tjeter tani!!!

Dhe nji cik musike, po ju desh qejfi!Ate kengen: C'u deshirush me t'pa Ty....!

Hajde, se po shkoj te bej nji Dusch une tani, erdha!

femra ketu ne fjale po ban shoper sdo me gatu ,gatuni vete po deshet pse re ca u ba ketu han hyni e dilni sipas qefit hahahaah
per cin t eka marr malli ty biri ?????????????

Ja ne kengen ta vuna s epo bahem sikur punoj ke DARDANI sipas kerkesave .

Gjithsej 31 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 »
Trego 303 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.