Forumi Horizont Gjithsej 32 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 »
Trego 318 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Zeshkanet vs Biondet (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18273)

Postuar nga Charlotte datë 12 Shkurt 2011 - 17:51:

Po jo gjithmone duken ashtu si mendoni ju per bjondet,une bej diferencen

Postuar nga Charlotte datë 12 Shkurt 2011 - 17:52:

BIONDIA me fal lal se ste pashe,pas teje gjithmone une
Po ja me pune,shkolla mire..ty si te kam?

Postuar nga dylan datë 12 Shkurt 2011 - 17:52:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

Ather bjeri troc,, ca je ..ky hyn..e pa shum llafe ..je bjonde apo brune? se njeriu vendos..sapo the jan per bjondet...tashi thu jan per ato sybojqelli..femer e pavendosur! :p

Ato sybojqelli me hund me quka eeeee ?

her bjonde her brune si ta doj nevoja hahaha sme ka mbet ngjyr pa provu fleur po ne te vertet nuk jam bjonde floket e mia origjinale i kam ngjyr kafe te hapura me nje fjale jo te zeza po shum ngjyr e hapur e smund tu thuash as bjonde se bjonde esht kur ehste e verll floku krejt

Postuar nga lule datë 12 Shkurt 2011 - 18:00:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

her bjonde her brune si ta doj nevoja hahaha sme ka mbet ngjyr pa provu fleur po ne te vertet nuk jam bjonde floket e mia origjinale i kam ngjyr kafe te hapura me nje fjale jo te zeza po shum ngjyr e hapur e smund tu thuash as bjonde se bjonde esht kur ehste e verll floku krejt

Me pak fjale, sje bjonde e dija, thjesht doja konfirmin tend, ather mos u ofendo

Postuar nga lule datë 12 Shkurt 2011 - 18:01:

Citim:
Po citoj ato që tha Charlotte
Po jo gjithmone duken ashtu si mendoni ju per bjondet,une bej diferencen

Ksaj i thon, dridhe like beje trike.

Gjithesi un Bjonden e du shum .

Postuar nga dylan datë 12 Shkurt 2011 - 18:05:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

Me pak fjale, sje bjonde e dija, thjesht doja konfirmin tend, ather mos u ofendo

sjam bjonde gjithe ket kohe po mundohem ta shpjegoj po ti spo me merr vesh hhahaha bjonde me zor pi themi

Postuar nga BIONDIA datë 12 Shkurt 2011 - 18:07:

Car mire amon pata ne plan me bo dashni amorja as nuk erdhi ne shtepi jam gjithe nerva...ku o shelgu iher...

Postuar nga dylan datë 12 Shkurt 2011 - 18:10:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Car mire amon pata ne plan me bo dashni amorja as nuk erdhi ne shtepi jam gjithe nerva...ku o shelgu iher...

hahhahahhahahaha o te rafte pika ma mir bjonde po heret te paska shku mendja me sherr sherrine marrsh me kry o zot hahhha
si e ben ti me plan kur don dashni jo kur te vij qefi ja bejke si amerikant ne data te caktuara hhahahah jo tip europiani kur ti nevojitet

Postuar nga lule datë 12 Shkurt 2011 - 18:13:

Citim:

sjam bjonde gjithe ket kohe po mundohem ta shpjegoj po ti spo me merr vesh hhahaha bjonde me zor pi themi

S'jam bjonde ti kuptoja me shpejt ..

Postuar nga BIONDIA datë 12 Shkurt 2011 - 18:15:

Citim:

hahhahahhahahaha o te rafte pika ma mir bjonde po heret te paska shku mendja me sherr sherrine marrsh me kry o zot hahhha
si e ben ti me plan kur don dashni jo kur te vij qefi ja bejke si amerikant ne data te caktuara hhahahah jo tip europiani kur ti nevojitet

po ishte ne pune o goce thashe kur te vije ti beja nje suprise lokut tem po ce do me shkoi huq kam 3 ore qe po u pergatisja vuna dhe paruket e zeza sa i thashe qe jam bere brune tha "kam pune mos me prit"

Gjithsej 32 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 »
Trego 318 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.