Forumi Horizont | Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit » Trego 383 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Shqiperia, traditat kulturore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=114)
-- Cili eshte vendi me i bukur ne Shqiperi? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2917)
Nuk ka rendesi nga jam une. Jam shqiptare sikur dhe ju. Por duhet ta pranoni qe jo per te gjithe vendlindja juaj ka po ato vlera dhe eshte po aq e rendesishme sa eshte per ju.Ju vuani nga ndjenja e madheshtise se tepruar .Kete e kam vene re te te gjithe vlonjatet qe kam ndeshur ne jete.
I dashur miku im shkodran
Vertete Saranda eshte nje perle dhe ne nuk e mohojme.Nuk e di ne se e ke vizituar bregdetin e Vlores.Mbas fshatit Palase vjen Dhermiu,Vunoi me Jalin e bukur,Himara me kalane e vezir Aliut dhe Qeparoi i kapedaneve,te cilet jane copa perlash te vogla,qe me pak investime ja kalojne edhe Sarandes e cila eshte betonuar e gjitha.Edhe Saranda bene pjese ne qarkun e Vlores i dashur.Ne na ka dashur mema natyre dhe zoti na i ka falur me bollek e bukurite dhe miresite.Mbi te gjitha qendron shpirti i paepur e patriotik i popullit te saj.Populli lab eshte i serte me armikun dhe i bute e i dashur me popullin shqiptar kudo qe ai ndodhet.Ai e shpreh kete nepermjet kengeve te bukura te artistit te madh popull.Shpirti liridashes i labit i ka kenduar e i kendon Kosoves,viseve shqiptare ne Maqedoni e ne Mal te Zi.Ismail Vlora mund ta ngrinte flamurin me disa burra nga Vlora,Tepelena e Gjirokastra,por ai si patriot qe ishte mblodhi ne Vlore gjithe burrat e urte anekend asaj qe quhej Shqiperi,pastaj e shpalli mevetesine e saj.Nje shpirt patrioti eshte gjithmon i bukur.Ai rrezaton dashuri.
Edhe Shkoder locja,ku djep i kultures shqipetare eshte e bukur,por me te bukur jane qytetaret e saj me nje civilizim te lashte ne historine tone kombetare.
Jam plotesisht dakort me ty IQVLORA por un pata parasysh natyren dhe jo njerzit dhe sa per dijeni shokun tim me te ngushte e kam LAB por kam shok edhe laluce edhe katunare, zadrimore etj
Sa per Saranden un nuk fola per qytetin dhe betonin e hedhun atje por qe nga Qafa e muzines e deri ne fushen e vrines e butrint.
kur kjesh per here te pare ne Sarande ndersa ishim tuj zbrit kthesat e qafes se Muzines recitoja vjershen e poetit tone te madh kombetar Naimit dhe mendojsha se frymezimin e kishte marr aty. "bageti e bujqesi"
aty i perjetsova te gjitha ashtu siç poeti i madh.
ah po se desh harrova:
fola per dhjet vjet ma par dhe nuk edi reaisht gjendjen sot te sarandes dhe sa per dijeni e kam ba ne kam prej Jurgosatit deri n'konispol....igumenice.
Kur te shkosh ne Shqiperi kalo njeher nga bregdeti i Vlores per ne Sarande.
Bukuri perrallore i dashur.E kam parasysh rrugen qe ke ndjekur.Nga Qafa e Muzines te del para nje pamje e bukur.Pak me poshte djathtas eshte Syri i Kalter.Pervec Ksamilit dhe Butrintit nuk ka ndonje dicka tjeter interesante.
Uroj qe ta vizitosh bregdetin e bukur te Vlores!
Respekte per Shkoder locen
SARANDA
SARANDA
durresi im i dashur
Re:Durresi!
Citim:
Po citoj ato që tha Ruby_DR
durresi im i dashur
Belga se kuptoj pse e ke denoncu kyt mesazhin.
Ca do te thush pse te eshte zhduk pseudonimi?
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Belga se kuptoj pse e ke denoncu kyt mesazhin.
Ca do te thush pse te eshte zhduk pseudonimi?
Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit » Trego 383 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.