| Forumi Horizont | Gjithsej 44 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit » Trego 431 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Shiten Moderatoret !!!!!!!!!!!!! :D :D :D (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=4485)
Jo ore jo, ja ke fut kot!
black eagle , sa erdhe ketu te ankandi filloi era korrupsion 
Nje "detaj" per te gjithe,isha kunder vendosjes sime ne ate listen por i thashe vetes "hajt meqe jane te gjithe" mirepo sonte ndryshoi puna kur lexova ca gjera:I_Lire flm miku im qe u mundove te me nxirrje nga gjendja e stokut (:p ) por kam qene qe ne lindje monopol dhe s'ndihem akoma mire ne nje treg te lire.
Sunbeloved me vjen keq per idete e shprehura,une e kam thene qe en fillim me disa miq qe kjo teme ishte e menduar ne nje menyre me te djallezuar sesa doje qe te dilte 
ciao
Dreqi ta haje, kur do i do i shohni ndonjehere gjerat e bardha ne kete bote. Per zotin late nam. Kur do i merrni ndonjehere gjerat per shaka apo loje. Kur do i merrni ndonjehere gjerat ashtu sic jane pa i nxjerre yckla apo bishta sa andej-kendej.
Kush te doje le te marri pjese ne kete loje. Kujt nuk i pelqen, mundesisht mos replikoje e mos ti ktheje ne ceshtje personale apo inati.
P.S: Nuk replikoj me me askend.
O Shenjo, po ti qetesohu mer byrazer. Tu befte liri ty se une pervec shakase s'e kam marre per keq asnjehere kete teme. Amorin qe po dua ta blej ajo e kuptoj shume drejt mer grup, kush nuk do te kuptoje rruge e mbare nga tema... Hajt tu befte liri ty se nusen ne kerkim e kam per ty mos u merzit e mos ma le Amorin ne stok, por shite ke miku i saj per 50.000 mij Euro, se i kam borxh i kafe jo per gje.
Shakaja eshte virtyt i njerezve me horizont! Temen s'kemi pse ta prishim per ato qe s'dine fazat e para te mir'kuptimit.
O Shenjtoro po ti shitesh mer..??
Hajd se do fus nja dy shoqe te te blejne..

..
Hej,kij kujdes me ato mer..
P.S..Leri njerezit te bejne ca te duan shenjo..Ne fund te fundit cdokush ka jeten e vet,ti marrin gjerat si te duan..
Hej,do te te bejne te humbasesh nja 5-10 kg ato..

Shenjush
mos u merzit ti, ca lek i ke fituar :p
O bledo jooooooo, shenjon nuk ja le asnjeres une se kam merak 
Nuk dua te na iki keshtu djali nga duart se mezi e kemi

ciao, macka
O liro, si shume po ma permend kete nusen ti mua... Ore kam frike se mos rastesisht e lexon ajo nusja ime (e verteta) dhe m eben dalje, keshtu qe mos e permend me.

Varet sa do ofroje ai miku i saj liro, po ofroi me shume se ty, do ja shes....
Mace urte ti...Mbaje fort ate qe bleve dhe ai qe te bleu ty dhe mos u merr me thashetheme..

Shenjo ku ta gjej kete nder qe po i bejme,se qejf do beje..
:p
He mer plak si thu ti..??
Ka ngelur ndonje pa u shitur deri tani, apo u blene te gjithe???
U pa puna te hedhim edhe ne ndonje pazar se na u myken $dollaret$ neper qypat qe kam groposur neper bace
| Gjithsej 44 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit » Trego 431 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.