Forumi Horizont | Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit » Trego 662 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=179)
-- letra imagjinare- perdite nga nje cmenduri (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7425)
He dritez , u riktheve
Paris, Zyrih, Dublin.Ne gjithe ate kohe, shkrimet e tua kane qene nje dritez e vogel ne tunelin tim.
Kujtohu ndonjehere ok?
omg
It's funny how hugs make me feel good
So understood by any language.......
kjo dhome...kohet e fundit po me duket shume e vogel...me duket sikur po me merret fryma...kam nevoje per hapesire.nuk jam mesuar te qendroj i mbyllur mes 4 muresh.cdo dite e njejta rreze dielli qe qe bie ne dritare,te njejtat veprime...fillim i nje dite...nje fund si fillimi.duhet te ndryshoj dicka...ka ardhe koha qe te ndryshoj dicka.nuk mund ta le me kete monotoni te ushqehet me jeten time...
O Zot, Perëndia im dhe Streha ime në hallet e mia! Mburoja ime dhe Tenda ime në mjerimet e mia! Azili e Strehimi im në rast nevoje, dhe Shoku im në izolimin tim! Ngushëllimi im në ankthin tim dhe mik i dashur në vetminë time! Larguesi i dhembjeve të mjerimeve të mia dhe Falësi i mëkateve të mia!
Nga Ti kthehem tërësisht unë, duke t'u përgjëruar me zjarr e me gjithë zemër, mendje e gjuhë Ty, që të më mbrosh nga gjithçka që është kundër vullnetit Tënd, në këtë cikël të unitetit Tënd hyjnor, dhe të më pastrosh prej të gjitha papastërtive që do të më pengojnë të kërkoj, i panjollë, hijen e pemës së hirit Tënd.
Ki mëshirë, O Zot, për të dobëtin, shëroje të sëmurin dhe shuaje etjen përvëluese.
Kënaqe kraharorin ku zjarri i dashurisë Sate digjet përbrenda, dhe ndize flakë të tërin me zjarrin e dashurisë e të frymës Sate qiellore.
Vishi faltoret e unitetit hyjnor me rrobën e shenjtërisë dhe vendos mbi kokën time kurorën e favorit Tënd.
Ndriçoje fytyrën time me shkëlqimin e yllit të bujarisë Sate dhe më ndihmo me dashamirësi për t'i shërbyer pragut Tënd të shenjtë.
Bëj që zemra ime të mbushet me dashuri për krijesat e Tua dhe lejo që unë të bëhem shenjë e mëshirës Sate, simbol i mirësisë Sate, nxitës i harmonisë midis të dashurve të Tu, i përkushtuar ndaj Teje, duke folur për të të kujtuar Ty, duke harruar vetveten, por kurdoherë i vëmendshëm ndaj asaj që është Jotja.
O Perëndi, Perëndia im! Mos i largo prej meje flladet e lehta të faljes e të hirit Tënd, dhe mos m'i moho burimet e ndihmës e të favorit Tënd.
Nën hijen e krahëve të Tu mbrojtës më lejo ta bëj folenë dhe hidh mbi mua vështrimin e syrit Tënd gjithëmbrojtës.
Zgjidhe gjuhën time për të lavdëruar Emrin Tënd midis njerëzve të Tu, që zëri im të ngrihet në kuvendet e mëdha dhe nga buzët e mia të burojë vërshimi i lavdërimeve për Ty.
Ti je, me të vërtetë, i Hirshmi, i Lavdëruari, i Fuqishmi, Ai Që ka në dorë gjithçka!
'Abdu'l-Bahá
Zot faleminderitttttttttttttttttttttt
una e lumtur e lumtur e lumtur e lumtur e lumturrrrrrrrrrrrrrr
Jeta ime eshte vetem e imja me te mirat dhe te keqijat e veta. Udhetimi i jetes eshte vetem i imi, me gabimet, pesimet, mesimet, ngritjet, uljet, gezimet, hidherimet, arritjet, humbjet, fitoret, dorezimet, endrrat, fantazite, deshirat, ndjenjat, emocionet, perjetimet, mendimet, kendveshtrimet, analizat, kuptimet. Vetem e IMJA. Nuk me intereson nese te tjeret nuk me kuptojne, nuk me intereson nese te tjeret nuk miratojne ato qe bej, ato qe zgjedh te bej, vendimet e mia, kendveshtrimet e mia apo gjithshka timen. Jam une ajo qe di cfare eshte e mire dhe cfare eshte e keqe per mua, cfare me ben te lumtur dhe cfare me ben te vuaj. Vetem une dhe nese nuk e ka kuptuar bota akoma kesaj i thone LIRI E ZGJEDHJES dhe jam une ajo qe i bej zgjedhjet per veten time.
Jam e lodhur nga gjykimet, jam e lodhur nga kufizimet e veprimeve, jam e lodhur nga nderhyrjet, jam e lodhur nga dhenia e shpjegimeve. Kam ndermend te ndjek rrugen time edhe me cmimin e patjes se tere botes kunder, sepse dua te JETOJ JETEN TIME ashtu sic ma do shpirti dhe ma thote truri.
Cfare ngjyrash ka malli? Ato ngjyra ka dita ime sot
Disa mesazhe jete:
Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit » Trego 662 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.