Forumi Horizont | Gjithsej 28 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 » Trego 277 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Ç'mendim keni për martesën? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=900)
Pse shtrohet kjo pyetje? Mos dini ndonje rruge tjeter, se une jam fare injorant ne kete fushe.
Citim:Kurti te erdhi keq per ate femren apo per te shoqin?
Po citoj ato që tha kurti
Mbreme po beja muhabet me disa cuna nga new yorku new jersey ne taxi. njeri nga ata cunat filloj te mburret se si ai ben sex me nje shqiptare tash 10 vjet. Edhe pse ajo tashme e martuar..
Me tregoj edhe fotot e ksaj shqiptares qe ai kishte te drejte te mburrej se ishte alamet femre kurse ky ishte i shemtut..
Me beri depressed ky muhabet. Nje lloj neverie dhe zhgenjimi sec me pushtoi gjithe naten..
Citim:Tani rruget jane dy e gjysem.
Po citoj ato që tha shelgu
Pse shtrohet kjo pyetje? Mos dini ndonje rruge tjeter, se une jam fare injorant ne kete fushe.
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Kurti te erdhi keq per ate femren apo per te shoqin?
Se pse ishte shqiptare e mora vesh.![]()
![]()
![]()
Citim:Jo:p asqe pse ishte shqiptare pak me plasi..:p
Po citoj ato që tha Piktor
Kurti te erdhi keq per ate femren apo per te shoqin?
Se pse ishte shqiptare e mora vesh.![]()
![]()
![]()
Citim:
Jo:p asqe pse ishte shqiptare pak me plasi..:p
Po po veshtroja foton a saj dhe me hyri nje lloj erresire per momentin, se ishte jo e keqe ne ftyre, por dukej qe ishte primitiv twisted.
Nga ato femrat qe mund te arrijn te martojn nje cun te zgjuar, shume me te zgjuar se veten dhe me te moralshem, por njekohesisht ne boten e tyre te vogel e quajn/trajtojn burrin e tyre si idiot budalla mbas shpine.
Nejse, jam icik wierd kshtu:p
Citim:
Po citoj ato që tha raid
Une e kisha figuraticikivisht.
E ca do me thon ti gjasme, qe s'kemi te njejtat konkluzione?..![]()
Citim:
Jo:p asqe pse ishte shqiptare pak me plasi..:p
Po po veshtroja foton a saj dhe me hyri nje lloj erresire per momentin, se ishte jo e keqe ne ftyre, por dukej qe ishte primitiv twisted.
Nga ato femrat qe mund te arrijn te martojn nje cun te zgjuar, shume me te zgjuar se veten dhe me te moralshem, por njekohesisht ne boten e tyre te vogel e quajn/trajtojn burrin e tyre si idiot budalla mbas shpine.
Nejse, jam icik wierd kshtu:p
Haha, te siguroj qe asnje lloj zilie..
cudi gjithe ne jeten time i kam urru thashethemet e mundesisht jam mundu gjithmone tu rri sa me larg arsyeja qe smnd ti duroj e sapo filloj te nigjoj nej thashethem pa marre parasysh per cilin person filloj nervozohem me duket idjotizem te pergojoj ,po sot kur e shikoj te cdo mashkull e kam then dhe her te tjera sinqerisht te vjen e peshtire meshkujt kur behen si tip femrash llapazane ska dicka me te shpifur ne ket bote ,e me e keqja ehste qe meshkujt sidomos shqipet tona e quajn veten dicka telarte ne at emrin e mashkullit por ne te vertte me thashetheme grash sdo kishin dicka me te mir pa ta ul veten ne nul zero damn zgjohunu e behuni burra si jo hekni panatallona na i lironi neve dhe at pipin e gjate se sinqerisht su shkon me ncncncn
Gjithsej 28 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 » Trego 277 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.