Forumi Horizont Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit »
Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16654)

Postuar nga AndreaPirelli datë 20 Maj 2009 - 02:37:

Citim:
Po citoj ato që tha notorious
per nje batut ne forum sme la farefis pa me shajte

E meritoje ...........

Postuar nga Deb* datë 20 Maj 2009 - 02:44:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Po hyj ne forum ...... dhe "cfare kenge po degjoni?" "pershendetje me kenge" "komshiu po degjon kengen ... " Konge per Qamilen ..." ... "Balada me kenge" "Video me kenge" .... "kenge te bera video" ..... e te tjera e te tjera me kenge e video ......... .

O ok,  dhe une bashkohem me mendimin tend. Ka shume tema per muziken. I kemi shume romatik anetaret e forumit.D

Postuar nga Lela_Dr datë 20 Maj 2009 - 02:44:

I bona presion se 4 here qe hapi tema 3 here kishte shajte disa familjare te nje anetari tjete, gje qe nuk toleroj nga asnje, te shahen pa motiv familjaret, Ke cke me dike meru me te jo me familjaret.

Nese e kam gabim une, atehere kot qe me lejne admine.
Eshte e njejta gje sikur une te kem inate me ty, dhe te filloj te ofendoj ato qe ke ne shtepi.
ty si do te vinte?

Plus qe une atij vetem i spostova temat tek temat shoqerore se vetem per psikologji nuk ishin ato tema, edhe pse deshira ime ishte ti coja tek te qeshim se bashku

Postuar nga erious datë 20 Maj 2009 - 02:53:

me hiq nje kuriozitet...? c far i ndodh familjareve nese dikush i shan...? jemi ne forum e jo ne cerdhe, po ka shkrime qe s shkojn i moderoni mos e mbani kot me dore se jeni 124 ktu... kupto qe nje antar (egzemplar ) si ai dhe aktiv duhet kuruar me kujdes...

Postuar nga Deb* datë 20 Maj 2009 - 02:58:

Shyqyr me ne fund do shohim ca dite te bukura me diell, se na kalbi shiu.

Te bejme ca shetitje ne kembe.

Postuar nga AngelDevil datë 20 Maj 2009 - 03:03:

pffff cu merzita

Postuar nga erious datë 20 Maj 2009 - 03:06:

shejtone ste vej faj, ja se qekam n form sonde... Pytje, kur thote Kinezi mirmengjes...?

Postuar nga AngelDevil datë 20 Maj 2009 - 03:13:

ne oren 3 te drekes

Postuar nga Deb* datë 20 Maj 2009 - 03:15:

Citim:
Po citoj ato që tha shejtania
ne oren 3 te drekes

Kur meson ta thote ne shqip shejtone.

Postuar nga erious datë 20 Maj 2009 - 03:15:

jo shejtone... thote mirmengjes kur mson Shqipen

Postuar nga AngelDevil datë 20 Maj 2009 - 03:16:

une 1 kinez njof ai ne 3 te drekes thote mirmengjes

Postuar nga erious datë 20 Maj 2009 - 03:18:

hahaha shejtone, shi shi debora, ej debora ca bo Moldavi apo Moldava kur bie shi...?

Postuar nga Deb* datë 20 Maj 2009 - 03:21:

Po ca do bejne aman. E lene te bjeri. 

Postuar nga erious datë 20 Maj 2009 - 03:24:

hapin cadrat dhe e lejne te bien debora... te duket normale 20 min. 1 pergjigje...????? po dal un se me trashet, ju muhabet seksi skuqeni kshuqe kapni dynjone me goje... Noten

Postuar nga AndreaPirelli datë 20 Maj 2009 - 03:35:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
I bona presion se 4 here qe hapi tema 3 here kishte shajte disa familjare te nje anetari tjete, gje qe nuk toleroj nga asnje, te shahen pa motiv familjaret, Ke cke me dike meru me te jo me familjaret.

Nese e kam gabim une, atehere kot qe me lejne admine.
Eshte e njejta gje sikur une te kem inate me ty, dhe te filloj te ofendoj ato qe ke ne shtepi.
ty si do te vinte?

Plus qe une atij vetem i spostova temat tek temat shoqerore se vetem per psikologji nuk ishin ato tema, edhe pse deshira ime ishte ti coja tek te qeshim se bashku

Mire e ke ti motra, mos e vrit menjen ........ po a ka mundesi te veme ndonje kufi moshe ketu ne forum??????? psh .... nen njezet e kusur vjec nuk lejohen ............

Postuar nga AngelDevil datë 20 Maj 2009 - 03:35:

pse mo kush eshte aq

Postuar nga Lela_Dr datë 20 Maj 2009 - 16:33:

Sa vape sot!

Postuar nga AngelDevil datë 20 Maj 2009 - 17:23:

sa shi po bie

Postuar nga AndreaPirelli datë 20 Maj 2009 - 17:43:

njona ankohet per vapen, tjetra per shiun ............... hajdeni ketej njehere t'ju nxihet jeta nga era ......... dhe i ftohti ........ 20cm bore dje ne Alberta ....

Postuar nga AngelDevil datë 20 Maj 2009 - 17:51:

njona per diellin une per shiun njoni per deboren lool

Postuar nga AndreaPirelli datë 20 Maj 2009 - 17:55:

cfare bote e padrejte ee????

Postuar nga AngelDevil datë 20 Maj 2009 - 17:57:

cfare bote culolevizeze thuaj me mire lool

Postuar nga AndreaPirelli datë 20 Maj 2009 - 17:58:

Po andej nga ju pse bie shi nuk e marr vesh .............. :dukemendu :dukemendu

Postuar nga AngelDevil datë 20 Maj 2009 - 17:59:

ishte diell po haja 1 akullore per shtate pale qejfe ne 1 bar jashte ja krisi shiu 10 minuta tani doli dielli prap ...ej zot na rujt thuj

Postuar nga AndreaPirelli datë 20 Maj 2009 - 18:01:

Citim:
ishte diell po haja 1 akullore per shtate pale qejfe ne 1 bar jashte ja krisi shiu 10 minuta tani doli dielli prap ...ej zot na rujt thuj

A ha ........ epo ka rene qe te te lante shenjat e akullores neper faqe atehere ........... .

Postuar nga AngelDevil datë 20 Maj 2009 - 18:03:

po une se hengra me faqe ore ti

Postuar nga AndreaPirelli datë 20 Maj 2009 - 18:06:

Citim:
po une se hengra me faqe ore ti

Ehe .... po e lepije???????

Postuar nga Deb* datë 20 Maj 2009 - 18:09:

Shyqyr ketej nga une eshte kohe shume e  bukur me diell.

Postuar nga AndreaPirelli datë 20 Maj 2009 - 18:10:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Shyqyr ketej nga une eshte kohe shume e  bukur me diell.

C'me rri ne shtepi atehere??????

Postuar nga Deb* datë 20 Maj 2009 - 18:15:

Citim:

C'me rri ne shtepi atehere??????

Eshte ora 9 e mengjesit ketej mo turll. Une tani u cova, kur pashe diellin perpjete.

Postuar nga AndreaPirelli datë 20 Maj 2009 - 18:21:

Citim:

Eshte ora 9 e mengjesit ketej mo turll. Une tani u cova, kur pashe diellin perpjete.

OK OK, vishu shpejt dhe dil e merr ca vitamine D ........... se pale ca bo vaki neser e pasneser, ja plas ndonje bore a ku ta di une ........ .
Ah se harrova ........ po te doli para nonjoni me leke ........ shife iher si variant .........

Postuar nga AngelDevil datë 20 Maj 2009 - 18:26:

Citim:

Ehe .... po e lepije???????

po tu desh shume qe e kuptove

Postuar nga AndreaPirelli datë 20 Maj 2009 - 18:27:

Citim:

po tu desh shume qe e kuptove

jo jo, po prita sa mbarova se imagjinuari.........

Postuar nga Deb* datë 20 Maj 2009 - 18:27:

Citim:

OK OK, vishu shpejt dhe dil e merr ca vitamine D ........... se pale ca bo vaki neser e pasneser, ja plas ndonje bore a ku ta di une ........ .
Ah se harrova ........ po te doli para nonjoni me leke ........ shife iher si variant .........

Ore juuuuuuuuuuu, une thashe jam ne kerkim te punes lol dhe jo dashnorit. Ju andej nga Europa qenkeni bere shume dembela. Me mire, e me lehte e keni me gjet dashnor se pune. Ketej nga ne eshte e kunderta.

Postuar nga AndreaPirelli datë 20 Maj 2009 - 18:31:

Citim:

Ore juuuuuuuuuuu, une thashe jam ne kerkim te punes lol dhe jo dashnorit. Ju andej nga Europa qenkeni bere shume dembela. Me mire, e me lehte e keni me gjet dashnor se pune. Ketej nga ne eshte e kunderta.

Pikerisht se jam ketej, dhe me eshte dukur shume e lehte, po ta jap si variant per ta studiuar .............. te takon ty te vendosesh ................ puna aty eshte, do punosh gjithe jeten ........

Postuar nga Deb* datë 20 Maj 2009 - 18:38:

Citim:

Pikerisht se jam ketej, dhe me eshte dukur shume e lehte, po ta jap si variant per ta studiuar .............. te takon ty te vendosesh ................ puna aty eshte, do punosh gjithe jeten ........

Po ti turll pse punon pjatalares atehere kur qenka kaq e lehte nga ju?! Apo e ke hobi?!

Ikonat

[URL="java script:smilie('')"][/URL] 

[URL="java script:smilie('')"]  [/URL]Shih cfare me ndodh me fig. I bej copy/paste se ndryshe nuk me dalin. Me jane futur dhe ato qe s'desha. Ejjjjjjjj bela!

Postuar nga AndreaPirelli datë 20 Maj 2009 - 18:45:

Citim:

Po ti turll pse punon pjatalares atehere kur qenka kaq e lehte nga ju?! Apo e ke hobi?!

Po une aq di aq bej ........ po te isha doktor do isha bere doktor ........ ama bej nje pune ......... dikush do i laj dhe pajatat. Si do hash ti ne restorant pastaj?????

Postuar nga Deb* datë 20 Maj 2009 - 19:01:

Citim:

Po une aq di aq bej ........ po te isha doktor do isha bere doktor ........ ama bej nje pune ......... dikush do i laj dhe pajatat. Si do hash ti ne restorant pastaj?????

Po per te zene dashnore mo turll nuk duhet ndonje shkolle.

Do te zere reumatizma duke lare pjatat lol, prandaj hidhi syte njehere verdalle   ta kalosh lumin dhe ti. Ndoshta ke fat.... :p

Postuar nga Lela_Dr datë 20 Maj 2009 - 19:35:

Citim:

Ikonat

[URL="java script:smilie('')"]  [/URL]Shih cfare me ndodh me fig. I bej copy/paste se ndryshe nuk me dalin. Me jane futur dhe ato qe s'desha. Ejjjjjjjj bela!

cfare browseri po perdor tani????
Nese je me firefox provo te c'aktivizosh formatin automatik

Postuar nga BIONDIA datë 20 Maj 2009 - 19:36:

Kastron e paska braktis gruaja nga shtepia se po filtronte me nje tjeter ....sa keq me vjen per kete cun car do baje imen ...

Postuar nga Katilesha datë 20 Maj 2009 - 19:37:

o bo bo bo booooooo

Postuar nga AndreaPirelli datë 20 Maj 2009 - 23:31:

Citim:

Po per te zene dashnore mo turll nuk duhet ndonje shkolle.

Do te zere reumatizma duke lare pjatat lol, prandaj hidhi syte njehere verdalle   ta kalosh lumin dhe ti. Ndoshta ke fat.... :p

Shiko, Une jam burri ...... ene sic tha dhe Nororius ... ne bejme nga 2-3 pune......1- lajme pjatat ........2- mbajme dhe dashnoren ........ .

Sa per ramatizmen .... Nahhhh ...... kur dalin pajatat nga makina larese te pervelojne ..... keshtu qe kompesohet lagja e duarve .......

Postuar nga Deb* datë 20 Maj 2009 - 23:42:

Citim:

Shiko, Une jam burri ...... ene sic tha dhe Nororius ... ne bejme nga 2-3 pune......1- lajme pjatat ........2- mbajme dhe dashnoren ........ .

Mos me thuaj qe fut dhe dashnoren te laj pjatat lool! Apo ajo lan tenxheret e kusite?!

Postuar nga AndreaPirelli datë 20 Maj 2009 - 23:47:

Citim:

Mos me thuaj qe fut dhe dashnoren te laj pjatat lool! Apo ajo lan tenxheret e kusite?!

Une e kam ndare gjithmone bisnesin me personalen ............

Postuar nga SmoKer datë 21 Maj 2009 - 00:05:

I should get more sleep

Postuar nga BIONDIA datë 21 Maj 2009 - 01:43:

po shkoj te fle se vajti vone ...

Postuar nga AndreaPirelli datë 21 Maj 2009 - 02:12:

Ky ishte gol i rregullt .........

Postuar nga AndreaPirelli datë 21 Maj 2009 - 02:15:

Gjithe faji i Diegos .........

Postuar nga erious datë 21 Maj 2009 - 03:06:

u punesua Deb...?

Postuar nga AngelDevil datë 21 Maj 2009 - 03:07:

dua te jem papune

Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit »
Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.