Forumi Horizont | Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18213)
M.C.
Po iki tja fus gjumit se spaska ndonje gje interesante ketu
urdhero .... a te kam then qe sa shum .................
"derri do dru"
Mendim çasti
Gjithmon Al74 ka mendime te çuditshme
Per mire apo per keq kete se kam kuptuar asnjehere
nuk jon te cuditshme Cec , thjesht e marrin rronjen ke poplli i mencem
ja ta shpjegojme kshu thjesht: nganjehere eshte mire qe te dalesh nga natyra e te behesh i sertè , te perplasesh qe te te lepihen
mc. shpresiamo qe mos na pshurr ai siper neser ...
Tani e kishte llafin ishalla s'bi shi.
Se di pse me shijon kaq embelsia e fjaleve...ne fakt nuk thote asgje te madhe...por shija qe me lene...
Perse ne Western Civilisation nuk permendet askund Shqiperia?
Sa gjumash qe je:p.
rruge e gjate shume tirane - vegas.
me duket si enderr qe isha ne shqiperi, per pak dite though...
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
rruge e gjate shume tirane - vegas.
me duket si enderr qe isha ne shqiperi, per pak dite though...
Citim:mire qe une jam si jam, kshtu, consistanly inconsitstant, or consistanlty predictable with my emotional rollercoster, eccording to you experts
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Dhe ti lexo mire .................. nuk kam poshteruar kurre njeri, dhe nuk kam pse ........ sepse nuk e mbaj veten per me te bukrin ne kete dynja.
Me te nuk zihem ........... por duke qene se ka material bruto ......... me pelqen te bej gallate. Dhe fakti qe e di se si i merr gjerat ai njeri (easy) ma lehteson kete. Kur e shoh qe tejkalohet apo ai nevrikoset, e le dhe nuk e shtyj me tutje .......... pra nuk e coj me teper sesa mban. Dhe ia kam thene madje edhe ne privat .......... qe nuk kam patur kurre qellim qe ta poshteroj apo ofendoj. Nuk i jam hakerryer kur ben te njejten gje me mua. Mos hyj ne mes kot. Mos bej loje te dyfishte ............. .![]()
Citim:flm vizioner, por une e mbarova udhetimin, tani po dredhi nje, in my home sweet home
Po citoj ato që tha Vizioner
Udhetim te mbare e te kendshem Kurt!
MC: Dhe disa ore e pastaj Fundjave.
Si perfundim, si shkove e si erdhe. Ca pe, si tu duk Shqiperia?
Restart
Sdi pse kam idene qe sot eshte e shtune dhe jo e premte gjezi forumi
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
mire qe une jam si jam, kshtu, consistanly inconsitstant, or consistanlty predictable with my emotional rollercoster, eccording to you expertspor ti qenke per te ardhur keq per ty me te vertet o turll.
konsiderojm faktin qe gjithnje paske punar me shume kujdes on this master plan of yours lol
BREAKING NEWS: an inside look of a brilliant mind at workaka turll
Sallataaaaaaaaaaaaaaaaaa...sallataaaaaaaaaaaaaaa...
what a F%^& day .....
Dite tersi!
Te humbasesh intervisten, se humb rrugen. As vet nuk e kuptova se si e humba. S'kisha as GPS me vete. Sikur mos mjaftonte kjo mu ndez llampa ne highway kur po sorrollatesha kot se koti. Nuk ja vlente te vije me verdalle. Aq larg sa ishte vallahi s'ja vlente as si pune.
Me vjen te rrah ndonje tani.
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Dite tersi!![]()
Te humbasesh intervisten, se humb rrugen. As vet nuk e kuptova se si e humba. S'kisha as GPS me vete. Sikur mos mjaftonte kjo mu ndez llampa ne highway kur po sorrollatesha kot se koti. Nuk ja vlente te vije me verdalle. Aq larg sa ishte vallahi sa s'ja vlente as si pune.
Me vjen te rrah ndonje tani.![]()
Ahhhh, e premteeeeeeeeeee.
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Me vjen te rrah ndonje tani.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Dite tersi!![]()
Te humbasesh intervisten, se humb rrugen.
Me ne fund, Fundjave!
M.M. Do jete me siguri e "shkurter", si gjithmon!
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Pse do me rraf njerezit kot kur s'ia vlente si pune. Zere se bere shetitje ne autodtrade me pak stres siper.
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Mo po qe s'me merrnin jam shume e sigurt, se jane racista te medhenj ne ca zona ketu. Ku me therrasin mua per interviste vetem te keto zonat!
Vajta se do thoshte burri , ''Ja s'do te punosh ti.'' Une vdes per pune.
Nuk e keni idene ku e humba. Ajo ku do veja une ka qene aq afer exitit, nuk ma merrte mendja sa e kalova dhe nuk kthehesha dot mbrapsht. Nuk ishte rruge dy kalimshe. E bukura eshte se as nuk pashe ndonje rruge dytesore apo ndertese.Se nga vajta pastaj u bera corap, po mire qe gjeta rrugen per ne shtepi.
Gjen e mire qe ne highway nuk humb, se kudo qe te vesh do dalesh ne ndonje exit, apo qytet qe njeh.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Ja e shef ......... ju katnaret e mesoni makinen ......... po s'dini me e perdor ...............![]()
![]()
![]()
Te morte dreqi ......... aty re ishe kthy .... kundra trafikut ....... Nuk te ve gjobe polici kur kerkon pune.
Une e shkreta teorine e qava por me praktiken aha kam bere aq shume ore sa istruktori mezi priste te me hiqte qafe ...por nuk kam shtyp ndonje deri tani me ka ecuar mire katunare jam dhe une Deb sje vetem
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
E ke gabim. jam shofere e mire. E kam marre patenten me here te pare, me shume pak praktik nga burri, dhe me lavderime nga instruktori me te cilin dhashe provimin. Shumica ketu e marrin me here te trete meshkujt e jo me femrat.
Hera e pare mo qe kam humb.
Mund te jete dhe per shkak se isha me nerva qe nga mengjesi. Histori me vete kjo.Plus qe me vete kisha dhe cupen, se s'kisha ku ta lija.
Ne emigrantet e shkrete sa heqim.![]()
enjoying toronto
Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
enjoying toronto
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
ti enjoing toronton ne né forum enjoing ty s ena kishte marre malli ...si eshte koha niqua atje se ketu po bie nje shi e ca bubullima qe nga frika duhet me fjet me burrin nga njera ane dhe te dashurin nga tjetra![]()
Amon se kur eshte koha e mire cdo gje duket dhe me bukur ...shiu o qef kur bie kshu bute po si po bie tani ...kenaqu dhe per ne te tjeret Niqua
Citim:
Amon se kur eshte koha e mire cdo gje duket dhe me bukur ...shiu o qef kur bie kshu bute po si po bie tani ...kenaqu dhe per ne te tjeret Niqua![]()
Citim:
thank u zemra
torontoja shume bukur. si new york i vogel
Citim:
Skam qene ne New York as ne toronte dhe pse kam shume te afert atje kur i kisha te gjitha gati me ardh per nje dasem ne qeshorin e shkuar u shpif semundja e derrit dhe nuk erdhem dot tani si dihet se kur behem mbareo shume larg per mua nje rruge shume e gjate ...
Flm Niqua ...venezian dhe une e kam pas fiksim dikur tani jo me ...
Citim:
Flm Niqua ...venezian dhe une e kam pas fiksim dikur tani jo me ...
Citim:
pse apo jeton aty dhe ta ka sjell ne maje te hundes? hahah
Citim:
jo jetoj larg nga venezia... ej niqua muhabet i vjeter![]()
C'jan kto mendime te çoroditme kshu mi Toronto, Venecia, NY ???
Une vdiqa per içik Londer
e kshu i kemi shoqe si vak darke na erdhen keto mendime po ti cne ne londer ke naj shok apo shoqe ...
Citim:
enjoying toronto
Citim:
e kshu i kemi shoqe si vak darke na erdhen keto mendime po ti cne ne londer ke naj shok apo shoqe ...![]()
Citim:
torontoja shume bukur. si new york i vogel
e shikon ti harrova fare une qe je ti ne toronto pika e kam humb fare si xhaferri simiten ...turll kam nje kerkese amon hiqe kete avatar se na e shpifi ....
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Uaa atje kam te gjithe shoqerine(femra, meshkuj bashke)
![]()
Citim:
si bashke moj treshe ne atje ...si quhet femra![]()
Eshte be si marinaret cecilia. Ne cdo qytet ka nga nje femer
Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.