Forumi Horizont Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit »
Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18213)

Postuar nga AngelDevil datë 23 Shtator 2010 - 20:16:

M.C.

Po iki tja fus gjumit se spaska ndonje gje interesante ketu

Postuar nga Glaukus datë 23 Shtator 2010 - 20:43:

urdhero .... a te kam then qe sa shum .................

Postuar nga al74 datë 23 Shtator 2010 - 23:37:

"derri do dru"

Postuar nga cecilia datë 24 Shtator 2010 - 00:27:

Mendim çasti

Gjithmon Al74 ka mendime te çuditshme

Per mire apo per keq kete se kam kuptuar asnjehere

Postuar nga al74 datë 24 Shtator 2010 - 01:04:

nuk jon te cuditshme Cec , thjesht e marrin rronjen ke poplli i mencem

ja ta shpjegojme kshu thjesht: nganjehere eshte mire qe te dalesh nga natyra e te behesh i sertè , te perplasesh qe te te lepihen

mc. shpresiamo qe mos na pshurr ai siper neser ...

Postuar nga Fajtori datë 24 Shtator 2010 - 04:26:

Tani e kishte llafin ishalla s'bi shi.

Postuar nga Eria datë 24 Shtator 2010 - 04:35:

Se di pse me shijon kaq embelsia e fjaleve...ne fakt nuk thote asgje te madhe...por shija qe me lene...

Postuar nga Enya datë 24 Shtator 2010 - 06:56:

Perse ne Western Civilisation nuk permendet askund Shqiperia?

Postuar nga Anemone datë 24 Shtator 2010 - 08:32:

Sa gjumash qe je:p.

Postuar nga kurt datë 24 Shtator 2010 - 09:24:

rruge e gjate shume tirane - vegas.
me duket si enderr qe isha ne shqiperi, per pak dite though...

Postuar nga Vizioner datë 24 Shtator 2010 - 09:57:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
rruge e gjate shume tirane - vegas.
me duket si enderr qe isha ne shqiperi, per pak dite though...

Udhetim te mbare e te kendshem Kurt!

MC: Dhe disa ore e pastaj Fundjave.

Postuar nga kurt datë 24 Shtator 2010 - 10:09:

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth

Dhe ti lexo mire .................. nuk kam poshteruar kurre njeri, dhe nuk kam pse ........ sepse nuk e mbaj veten per me te bukrin ne kete dynja.
Me te nuk zihem ........... por duke qene se ka material bruto ......... me pelqen te bej gallate. Dhe fakti qe e di se si i merr gjerat ai njeri (easy) ma lehteson kete. Kur e shoh qe tejkalohet apo ai nevrikoset, e le dhe nuk e shtyj me tutje .......... pra nuk e coj me teper sesa mban. Dhe ia kam thene madje edhe ne privat .......... qe nuk kam patur kurre qellim qe ta poshteroj apo ofendoj. Nuk i jam hakerryer kur ben te njejten gje me mua. Mos hyj ne mes kot. Mos bej loje te dyfishte ............. .

mire qe une jam si jam, kshtu, consistanly inconsitstant, or consistanlty predictable with my emotional rollercoster, eccording to you experts por ti qenke per te ardhur keq per ty me te vertet o turll.
konsiderojm faktin qe gjithnje paske punar me shume kujdes on this master plan of yours lol

BREAKING NEWS: an inside look of a brilliant mind at work aka turll

Postuar nga kurt datë 24 Shtator 2010 - 10:12:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

Udhetim te mbare e te kendshem Kurt!

MC: Dhe disa ore e pastaj Fundjave.

flm vizioner, por une e mbarova udhetimin, tani po dredhi nje, in my home sweet home

Postuar nga Fajtori datë 24 Shtator 2010 - 12:27:

Si perfundim, si shkove e si erdhe. Ca pe, si tu duk Shqiperia?

Postuar nga AngelDevil datë 24 Shtator 2010 - 12:56:

Restart

Postuar nga BIONDIA datë 24 Shtator 2010 - 13:11:

Sdi pse kam idene qe sot eshte e shtune dhe jo e premte gjezi forumi

Postuar nga AndreaPirelli datë 24 Shtator 2010 - 17:11:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
mire qe une jam si jam, kshtu, consistanly inconsitstant, or consistanlty predictable with my emotional rollercoster, eccording to you experts por ti qenke per te ardhur keq per ty me te vertet o turll.
konsiderojm faktin qe gjithnje paske punar me shume kujdes on this master plan of yours lol

BREAKING NEWS: an inside look of a brilliant mind at work aka turll

Postuar nga Katilesha datë 24 Shtator 2010 - 17:18:

Sallataaaaaaaaaaaaaaaaaa...sallataaaaaaaaaaaaaaa...

Postuar nga SmoKer datë 24 Shtator 2010 - 19:27:

what a F%^& day .....

Postuar nga Deb* datë 24 Shtator 2010 - 19:49:

Dite tersi!
Te humbasesh intervisten, se humb rrugen. As vet nuk e kuptova se si e humba. S'kisha as GPS me vete. Sikur mos mjaftonte kjo mu ndez llampa ne highway kur po sorrollatesha kot se koti. Nuk ja vlente te vije me verdalle. Aq larg sa ishte vallahi s'ja vlente as si pune.
Me vjen te rrah ndonje tani.

Postuar nga AndreaPirelli datë 24 Shtator 2010 - 20:05:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Dite tersi!
Te humbasesh intervisten, se humb rrugen. As vet nuk e kuptova se si e humba. S'kisha as GPS me vete. Sikur mos mjaftonte kjo mu ndez llampa ne highway kur po sorrollatesha kot se koti. Nuk ja vlente te vije me verdalle. Aq larg sa ishte vallahi sa s'ja vlente as si pune.

Postuar nga amor alucius datë 24 Shtator 2010 - 20:17:

Ahhhh, e premteeeeeeeeeee.

Postuar nga Fajtori datë 24 Shtator 2010 - 21:43:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Pse do me rraf njerezit kot kur s'ia vlente si pune. Zere se bere shetitje ne autodtrade me pak stres siper.

Postuar nga AngelDevil datë 24 Shtator 2010 - 21:45:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Dite tersi!
Te humbasesh intervisten, se humb rrugen.

mire ja bone po he

Postuar nga Vizioner datë 24 Shtator 2010 - 22:41:

Me ne fund, Fundjave!

M.M. Do jete me siguri e "shkurter", si gjithmon!

Postuar nga Deb* datë 24 Shtator 2010 - 23:32:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Pse do me rraf njerezit kot kur s'ia vlente si pune. Zere se bere shetitje ne autodtrade me pak stres siper.

Mo po qe s'me merrnin jam shume e sigurt, se jane racista te medhenj ne ca zona ketu. Ku me therrasin mua per interviste vetem te keto zonat!
Vajta se do thoshte burri , ''Ja s'do te punosh ti.'' Une vdes per pune.
Nuk e keni idene ku e humba. Ajo ku do veja une ka qene aq afer exitit, nuk ma merrte mendja sa e kalova dhe nuk kthehesha dot mbrapsht. Nuk ishte rruge dy kalimshe. E bukura eshte se as nuk pashe ndonje rruge dytesore apo ndertese. Se nga vajta pastaj u bera corap, po mire qe gjeta rrugen per ne shtepi.
Gjen e mire qe ne highway nuk humb, se kudo qe te vesh do dalesh ne ndonje exit, apo qytet qe njeh.

Postuar nga AndreaPirelli datë 24 Shtator 2010 - 23:35:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Mo po qe s'me merrnin jam shume e sigurt, se jane racista te medhenj ne ca zona ketu. Ku me therrasin mua per interviste vetem te keto zonat!
Vajta se do thoshte burri , ''Ja s'do te punosh ti.'' Une vdes per pune.
Nuk e keni idene ku e humba. Ajo ku do veja une ka qene aq afer exitit, nuk ma merrte mendja sa e kalova dhe nuk kthehesha dot mbrapsht. Nuk ishte rruge dy kalimshe. E bukura eshte se as nuk pashe ndonje rruge dytesore apo ndertese. Se nga vajta pastaj u bera corap, po mire qe gjeta rrugen per ne shtepi.
Gjen e mire qe ne highway nuk humb, se kudo qe te vesh do dalesh ne ndonje exit, apo qytet qe njeh.

Ja e shef ......... ju katnaret e mesoni makinen ......... po s'dini me e perdor ...............
Te morte dreqi ......... aty re ishe kthy .... kundra trafikut ....... Nuk te ve gjobe polici kur kerkon pune.

Postuar nga Deb* datë 24 Shtator 2010 - 23:43:

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth

Ja e shef ......... ju katnaret e mesoni makinen ......... po s'dini me e perdor ...............
Te morte dreqi ......... aty re ishe kthy .... kundra trafikut ....... Nuk te ve gjobe polici kur kerkon pune.

E ke gabim. jam shofere e mire. E kam marre patenten me here te pare, me shume pak praktik nga burri, dhe me lavderime nga instruktori me te cilin dhashe provimin. Shumica ketu e marrin me here te trete meshkujt e jo me femrat.
Hera e pare mo qe kam humb.
Mund te jete dhe per shkak se isha me nerva qe nga mengjesi. Histori me vete kjo. Plus qe me vete kisha dhe cupen, se s'kisha ku ta lija.
Ne emigrantet e shkrete sa heqim.

Postuar nga BIONDIA datë 24 Shtator 2010 - 23:47:

Une e shkreta teorine e qava por me praktiken aha kam bere aq shume ore sa istruktori mezi priste te me hiqte qafe ...por nuk kam shtyp ndonje deri tani me ka ecuar mire katunare jam dhe une Deb sje vetem

Postuar nga SmoKer datë 24 Shtator 2010 - 23:53:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

E ke gabim. jam shofere e mire. E kam marre patenten me here te pare, me shume pak praktik nga burri, dhe me lavderime nga instruktori me te cilin dhashe provimin. Shumica ketu e marrin me here te trete meshkujt e jo me femrat.
Hera e pare mo qe kam humb.
Mund te jete dhe per shkak se isha me nerva qe nga mengjesi. Histori me vete kjo. Plus qe me vete kisha dhe cupen, se s'kisha ku ta lija.
Ne emigrantet e shkrete sa heqim.

mos e vrit mendjen se nuk paske pas per te marr gje... po si shkohet me cupen per dore per te thene interviste pune deb

...vetem nqs ka qene pune babysitter!

Postuar nga Niqua datë 25 Shtator 2010 - 00:20:

enjoying toronto

Postuar nga BIONDIA datë 25 Shtator 2010 - 00:24:

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
enjoying toronto

ti enjoing toronton ne né forum enjoing ty s ena kishte marre malli ...si eshte koha niqua atje se ketu po bie nje shi e ca bubullima qe nga frika duhet me fjet me burrin nga njera ane dhe te dashurin nga tjetra

Postuar nga Niqua datë 25 Shtator 2010 - 00:30:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

ti enjoing toronton ne né forum enjoing ty s ena kishte marre malli ...si eshte koha niqua atje se ketu po bie nje shi e ca bubullima qe nga frika duhet me fjet me burrin nga njera ane dhe te dashurin nga tjetra

biondia koha super ktu, me zi kam marre rroba te trasha se mendova se ne toronto ben ftohet...

hahahaha pse frika une e kam fiksim shiun hmmmmm

Postuar nga BIONDIA datë 25 Shtator 2010 - 00:34:

Amon se kur eshte koha e mire cdo gje duket dhe me bukur ...shiu o qef kur bie kshu bute po si po bie tani ...kenaqu dhe per ne te tjeret Niqua

Postuar nga Niqua datë 25 Shtator 2010 - 00:37:

Citim:
Amon se kur eshte koha e mire cdo gje duket dhe me bukur ...shiu o qef kur bie kshu bute po si po bie tani ...kenaqu dhe per ne te tjeret Niqua

thank u zemra

torontoja shume bukur. si new york i vogel

Postuar nga BIONDIA datë 25 Shtator 2010 - 00:39:

Citim:

thank u zemra

Skam qene ne New York as ne toronte dhe pse kam shume te afert atje kur i kisha te gjitha gati me ardh per nje dasem ne qeshorin e shkuar u shpif semundja e derrit dhe nuk erdhem dot tani si dihet se kur behem mbare o shume larg per mua nje rruge shume e gjate ...

Postuar nga Niqua datë 25 Shtator 2010 - 00:45:

Citim:

Skam qene ne New York as ne toronte dhe pse kam shume te afert atje kur i kisha te gjitha gati me ardh per nje dasem ne qeshorin e shkuar u shpif semundja e derrit dhe nuk erdhem dot tani si dihet se kur behem mbare o shume larg per mua nje rruge shume e gjate ...

kur do qe te vish je e mire pritur nga une.. jetoj ne te dy qytete por me shume ne new york... une e kam fiksim te ik njeher ne venecia.. ne cil qytet te italis jeton?

Postuar nga BIONDIA datë 25 Shtator 2010 - 00:51:

Flm Niqua ...venezian dhe une e kam pas fiksim dikur tani jo me ...

Postuar nga Niqua datë 25 Shtator 2010 - 01:03:

Citim:
Flm Niqua ...venezian dhe une e kam pas fiksim dikur tani jo me ...

pse apo jeton aty dhe ta ka sjell ne maje te hundes? hahah

Postuar nga BIONDIA datë 25 Shtator 2010 - 01:05:

Citim:

pse apo jeton aty dhe ta ka sjell ne maje te hundes? hahah

jo jetoj larg nga venezia... ej niqua muhabet i vjeter

Postuar nga Niqua datë 25 Shtator 2010 - 01:07:

Citim:

jo jetoj larg nga venezia... ej niqua muhabet i vjeter

aha i see.. e di e di kam dhe une ca vende qe si duroj per shume arsy..

Postuar nga cecilia datë 25 Shtator 2010 - 01:09:

C'jan kto mendime te çoroditme kshu mi Toronto, Venecia, NY ???

Une vdiqa per içik Londer

Postuar nga BIONDIA datë 25 Shtator 2010 - 01:13:

e kshu i kemi shoqe si vak darke na erdhen keto mendime po ti cne ne londer ke naj shok apo shoqe ...

Postuar nga AndreaPirelli datë 25 Shtator 2010 - 01:13:

Citim:
enjoying toronto

Mahhh .............. deri nga ora 11 e gjymes ishte mire ............. pastaj u dhi fare me eren ................. .
Po ti pyt nje here per rrobat o goc ....

Postuar nga cecilia datë 25 Shtator 2010 - 01:14:

Citim:
e kshu i kemi shoqe si vak darke na erdhen keto mendime po ti cne ne londer ke naj shok apo shoqe ...

Uaa atje kam te gjithe shoqerine (femra, meshkuj bashke)

Postuar nga AndreaPirelli datë 25 Shtator 2010 - 01:14:

Citim:

Me ndryshimin se ne darke, pjesa me e madhe e downtoun eshte e vdekur ............ .

Postuar nga BIONDIA datë 25 Shtator 2010 - 01:16:

e shikon ti harrova fare une qe je ti ne toronto pika e kam humb fare si xhaferri simiten ...turll kam nje kerkese amon hiqe kete avatar se na e shpifi ....

Postuar nga BIONDIA datë 25 Shtator 2010 - 01:17:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Uaa atje kam te gjithe shoqerine (femra, meshkuj bashke)

si bashke moj treshe ne atje ...si quhet femra

Postuar nga cecilia datë 25 Shtator 2010 - 01:30:

Citim:

si bashke moj treshe ne atje ...si quhet femra

S'mu nda treshja jo Kam plot femra, s'kam vetem nje

Postuar nga Fajtori datë 25 Shtator 2010 - 01:44:

Eshte be si marinaret cecilia. Ne cdo qytet ka nga nje femer

Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit »
Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.