Forumi Horizont | Gjithsej 57 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit » Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Komentet e Albumit fotografik!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9244)
Citim:
Po citoj ato që tha puntori
dhe e gjitha per Demokraten
Citim:
Po citoj ato që tha puntori
profesor ma i qete tjeret kane menimin e tyne ti ke punimet e tua, mu per veti m'pelqejn fort. A po s'asht kjo Dreqja me t'marr ment. Ta kisha afer ja kisha dhuru nji lule neser 14 shkurt
[QUOTE]Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Pse m'rre te pakten. Une s'pashe lule per mua aty. I kishe shperndare ,luleve te tjera.Apo me le fleten e bardhe mua?Me pelqen me shume.. [Ke te drejte demokrate se ti e do tanen pervet merre]
Na fal konte.
po presim fotn e rradhes.
NICE NICE , nuk di njeriu cilit krijimi ti thote me "i bukuri".
Gezuar 14 Shkurtin dhe dashuri paci gjithe jeten.
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Po harxhohe punetori me nje lule. Sqenke shkodran i vertete hahaha se shkodranet kane bujarine e miresine ne zemer. Dreqja lule eshte vete, biles lulja me e bukur e pranveres dhe lulet para saj do ulnin koken.
- Kontinent se di ca komplimentit te bej ,por kur i pashe keto krijimet e fundit ngela duke bere aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sa Bukur.Bije e diellit dhe henes. YLL i vertete. Kiss both of you.
Citim:
Po citoj ato që tha ESHI
NICE NICE , nuk di njeriu cilit krijimi ti thote me "i bukuri".
Gezuar 14 Shkurtin dhe dashuri paci gjithe jeten.
[QUOTE]Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
Puntori nuk du lule as kartolina dua nje puthje nga ti....
[durim dreqe...e te hangsha buzen]
Konte me fal te duket qe sonte jam e veshur si fshesazhije.
jam vesh e pispillos me dale, s'dua te behem pis.
A te lutem me ler rehat sonte
Lela shko bej qef ti sonte se ne e kemi neser Saaan Valentinon dhe po bej fshesaxhijen une sonte e ti neser..lol
HAPPY VALENTINE'S DAY a tutti..
lezhjani te hangsha zemeren se ca kingu je..... baaaaaaa sa inate qe jemi afer dhe nuk njifena... hej nese na sheh najher ne rruge na pershendet se do na bahet qefi. kisssssssssss dhe je yllllllll bote
Puntoro flm.per foton me lule qe na ke vene emrin....
Gezuar dhe ti San Valentinon...
Sexi me fal por sapo te pashe disa foto dhe te them te drejten sikur u zhgenjeva pak ! Prisja dicka me vleren e nickut qe mbani por me kot ! Po mire moj xhane nga njecik diell nuk shifni ju andej , po ngelet si qumshti , lene Sexo se me iku dhe vota kot !
Keshtu pra i uroj Valentinin Leles meqe nuk ja kane uruar keta te tjeret , dhe sigurisht per ate avatar shumengjyrsh qe na paska vene sot !
Po e ndez dhe nje per qejf tuaj o miq .
GAzmori si gjithmone s'me harron asnjehere per raste te tilla, dhe te falenderoj nga zemra. Te uroj dhe ty Gezuar Valentinen, dhe shpresoj t'ja kesh kaluar sa me kendshem prane dashurise tende.
fort per ty.
looool ksaj i thojne cigare..
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
lezhjani te hangsha zemeren se ca kingu je..... baaaaaaa sa inate qe jemi afer dhe nuk njifena... hej nese na sheh najher ne rruge na pershendet se do na bahet qefi. kisssssssssss dhe je yllllllll bote
Citim:
Po citoj ato që tha Gazmori
Sexi me fal por sapo te pashe disa foto dhe te them te drejten sikur u zhgenjeva pak ! Prisja dicka me vleren e nickut qe mbani por me kot .....................
si indianet foto me lule te bari te lendina ...................
Citim:qenke si shpirt moj.... kete foton tende.. do ta vendos te muri.... apo ke ndo nje kundershtim?
Po citoj ato që tha erta31
obobo sa e madhe doli, po mundohem ta zvogloj.
sexi ylli flm per foton time qe e ke modifikuar lal.
puc una folt
Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
qenke si shpirt moj.... kete foton tende.. do ta vendos te muri.... apo ke ndo nje kundershtim?
kota je zbukuru kto kohet e fundit
Citim:po kush eshte ky moj qe te lendoka....qe lendoka te tille bukuri?.. erta .. mos e caj koken se eshte bere radha.. radhe
jo mo lal, nuk kam ndonje kundershtim.
ciao!
Citim:ti nuk ke pare mua.........ahaaahaa
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
kota je zbukuru kto kohet e fundit![]()
Citim:
po kush eshte ky moj qe te lendoka....qe lendoka te tille bukuri?.. erta .. mos e caj koken se eshte bere radha.. radhe
o kota!
po sa serioz qe del ne foto mo lal, ver nje duke qeshur, me pelqejne njerzit kur qeshin.
te pershendes. ciao
Citim:
ti nuk ke pare mua.........ahaaahaa
Citim:
o kota!
po sa serioz qe del ne foto mo lal, ver nje duke qeshur, me pelqejne njerzit kur qeshin.
te pershendes. ciao
o Dreqe ........... je Yll bote
Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
o Dreqe ........... je Yll bote![]()
![]()
dreqe..
DREQE KI DURIM DHE LERI ENDRRAT... SE JA dhe pak dhe do ti vendos dhe une ca foto...
nuk e ka dhamin e pare prandaj erta [/B][/QUOTE]
hahaha!
dreqe sa me ke ba me qeshe, tallesh apo e ke me te vertete? po e lexoi kota te myti.
Citim:
... SE JA dhe pak dhe do ti vendos dhe une ca foto...
SEKSI
Citim:epo me jep fjalen qe nuk do te ndahesh nga burri....?...ahhahaaaaa...
Po citoj ato që tha SEXI
He se me zor po pres une...![]()
Citim:
nuk e ka dhamin e pare prandaj erta
Erta... do mundohem
dhembet i kam te gjithe.. dhe njeri qe me luajti me nje antare forumi.. vajti ne vend kur nigjova se u martua , se desh me ngeli ne dere, lol.. se jan cmendur grat e moshuara
sa per mbytje, jo moj jo se kam respekt per pleqerine.
Citim:
epo me jep fjalen qe nuk do te ndahesh nga burri....?...ahhahaaaaa...
Jetën merre si të të vij,se mundet të ket dhe të papritura..............
Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
Erta... do mundohem![]()
dhembet i kam te gjithe.. dhe njeri qe me luajti me nje antare forumi.. vajti ne vend kur nigjova se u martua , se desh me ngeli ne dere, lol.. se jan cmendur grat e moshuara![]()
sa per mbytje, jo moj jose kam respekt per pleqerine.
![]()
po eshte njera o ti rusho ... per arsye privacie sja themi dot nick.. se i krijojm probleme familjare, lol.. se futen burr e gru ne forum
kupto ti rusho?
po te ta bej qefin meqe je simpatike.. po them me se i fillon nick...
Me S.........
dashura me e rend se plumbi kan then
Citim:
po te ta bej qefin meqe je simpatike.. po them me se i fillon nick...
Me S.........![]()
jo jo sexi eshte ne stamboll... po flas ketej per north america
Kota,nice picture kjo e fundit.Del me bukur ne foto kur s'jane ne poza
Citim:
mos eshte gje sexi? asaj i fillon nick-u me S dhe eshte e martuar.
rofsh amore ..
dhe te tjerat skan qen aq poza jo.. po paka shume.. dhe ajo foto qe nxora eshte me cel e kupton ti..
p.s thash nje her.. cka then mire amori.. sikur ti rris pak floket, lol..
ne foto aty sduken.. se ajo foto ka nja dy muaj.. po tashi.. mkan vajt floket te supi.. jam ber si kastro zizo :p se bej shaka.. ( dmth per kastron).. thjesht me jan zgjat.. flokun e kam te dendur.. kshu qe kan mare goxha forme some of the girls.. like it
ciao
p.s pse larg qoft mi sexi?? mos luaj dhe ti dhelpra me rusht tashi, lol
Citim:
p.s pse larg qoft mi sexi?? mos luaj dhe ti dhelpra me rusht tashi, lol
e mir.. sjam kondra
Paska plas krijimtaria gjithe andej ne F.H.
Shih rrushi,rrushin e piqet dardha majt fikut...
Citim:
Ja dhe... ylli FH mund ta quaj nq se me lejoni![]()
o Kota do besh nje krijimtari tjeter per mua se ate te paren e ke be shume bukur lol. ciao
po ti je yll moj rush... po skemi pas dhe shume kohe se merem dhe me ato websitet e mija... po e kisha ven ne plan kisha kohe qe do e beja dicka per ty
hajde kiss kiss kalofsh mire
Gjithsej 57 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit » Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.