Forumi Horizont Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 244 245 246 247 248 249 250 251 252 [253] 254 255 256 257 258 259 260 261 262 » ... E fundit »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Komentet e Albumit fotografik!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9244)

Postuar nga Syrius datë 20 Korrik 2010 - 07:46:

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Syrius more djale, si me befason gjithnje...

Gjithe jeten , po deshe.

Postuar nga amor alucius datë 20 Korrik 2010 - 15:31:

Citim:
Po citoj ato që tha Syrius
Once you go black, you never go back...

Pastaj une jam bardhosh.

....Kur lahem

Nje here ne muaj, that is.

Nje gje me ben kurioze mua: vertete mendon qe ky niveli i humorit ose/dhe ato frasi fatte, qe per me teper jane çdo gje pervecse origjinale, mund te funksionojne tek nje femer? Degjo mua, dhe po funksionoi vrapo sa me shpejt ne drejtimin e kundert nga ajo femer pasi s'ja vlen. Duhet te kesh IQ-ne e nje veze te zjere per te rene brenda fjaleve te tilla.

Bahhh...asgje me e keqe se nje mashkull pa humor.

Kjo e thene, I never contemplated going black. Genetics worries me too much.

Postuar nga Syrius datë 20 Korrik 2010 - 19:30:

Nje gje me ben kurioz mua:

Je apo ben sikur?

U bera 4 vjet ketu dhe asnjehere nuk me ka interesuar te kem nje dialog me ty.

Tamam per faktin e pergjigjeve te tilla.

Cfare kujton ti? Se cdo mashkull qe ben nje batute me nje femer, per me teper nje batute pa vlere si ajo, mendon ta coje ne shtrat?

Aspak!

Vertete mund te kete qene nje batute/frasi fatta por nuk kishte aspak qellimin te te impresiononte ty.

Me cfare kam lexuar,pak fare sepse nuk me intereson, ti je nga ato te cilave une nuk i hedh as ....

Jo nga intelekti, te kuptohemi, sepse ate e ke dhe nuk ta mohon njeri, por nga Klasi qe nuk e ke fare.

Ne menyren se si komunikon me ata qe quan me poshte se vetja, aty dallohet nje njeri...

Postuar nga amor alucius datë 20 Korrik 2010 - 20:29:

Citim:
Nje gje me ben kurioz mua:

Je apo ben sikur?

U bera 4 vjet ketu dhe asnjehere nuk me ka interesuar te kem nje dialog me ty.

Tamam per faktin e pergjigjeve te tilla.

Cfare kujton ti? Se cdo mashkull qe ben nje batute me nje femer, per me teper nje batute pa vlere si ajo, mendon ta coje ne shtrat?

Aspak!

Vertete mund te kete qene nje batute/frasi fatta por nuk kishte aspak qellimin te te impresiononte ty.

Me cfare kam lexuar,pak fare sepse nuk me intereson, ti je nga ato te cilave une nuk i hedh as ....

Jo nga intelekti, te kuptohemi, sepse ate e ke dhe nuk ta mohon njeri, por nga Klasi qe nuk e ke fare.

Ne menyren se si komunikon me ata qe quan me poshte se vetja, aty dallohet nje njeri...

E sheh sa pak duhet per te te ç'balancuar? Ja c'nenkuptova me "frasi fatte": shprehje qe dikush tjeter i ka bere inherente te karakterit te tije por, te kopjuara nuk dikush qe nuk i ka integruar ne karakter(si psh ti), bien shume shpejt ne bajatllek.

Dhe mos i bjer fare anes qe mund te me fyesh me shprehje maskiliste si ajo e mesipermja; se ça jam une, si e tek, kur e qysh, s'me njeh ndaj hipotezat leri menjane.

Ti 4 vjete ne forum? E vetmja gje qe kam lexuar nga ti kane qene ca postime bajate si replike e ca flirtimeve virtuale mace-ngordhurash. Kontributet e tjera, fatkeqesisht ose fatmiresisht, s'na i ke shpalosur akoma.

Ne fakt me jep goxha kenaqesi verejtja e fenomeneve te gervishjes te shtreses siperfaqesore te karakterit njerezor dhe per kete une te falenderoj, Syrius.

Postuar nga AndreaPirelli datë 20 Korrik 2010 - 20:37:

Citim:

Once you go black, you never go back...

Legjenda metropolitane ............................. .

Postuar nga amor alucius datë 20 Korrik 2010 - 20:40:

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Legjenda metropolitane ............................. .

Did you go black and went back, Turtull?

Postuar nga Syrius datë 20 Korrik 2010 - 21:42:

Mah.

Ti ne punen tende, une ne timen.

Besoj se jemi mire keshtu sic jemi persa i perket kontaktit me njeri-tjetrin.

Heh: "Gervishja e shtreses siperfaqesore" huh?

Sa vetevleresim qe ke moj vajze.

Nejse, varja.

Fat e mbaresi ne punen tende.Mua, sic thashe, nuk me intereson aspak debati e komunikimi me ty.

Te pakten ne virtualitet. Te ishim sy nder sydo ndryshonte puna.

Gabimi ishte i imi.

Mirembetsh.

Postuar nga SmoKer datë 20 Korrik 2010 - 22:18:

Ketu mund te postoni fotot , me duket se albumi ka nje teme te vecante vetem per komentet!

Postuar nga AngelDevil datë 20 Korrik 2010 - 22:22:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Po gjithe te zinj keto cunat. Ore, po s'ka asnje bardhosh ne gjirin tone forumesk?

Eshte vere mi goc anej nga dimri mund te shofim noj foto bardhoshi vene vene sigurisht lol

Postuar nga amor alucius datë 20 Korrik 2010 - 23:09:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Eshte vere mi goc anej nga dimri mund te shofim noj foto bardhoshi vene vene sigurisht lol

Po deri ne dimer u deshka pritur sipas teje?

Po flisja per tiparet moj Angel, per tiparet, jo per lekuren.

Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 244 245 246 247 248 249 250 251 252 [253] 254 255 256 257 258 259 260 261 262 » ... E fundit »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.