Forumi Horizont | Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit » Trego 674 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Muzikës (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=335)
-- U zgjova me kete kenge ne mend... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17083)
Salvation - The Cranberries
Por ne mendjen time ishte Starvation
Une jam zgjuar me kete me poshte,arsyeja? teper e thjeshte..e kam vene si sveglia,muzike zgjimi ne mengjes e degjoj rralle pasi zakonisht zgjohem ne menyre automatike,por sot mu desh te ngrihesha cik me heret,kshu qe...
Kam zgjedh kete pasi eshte ideale per nje zgjim jo traumatik e trondites,fillon avash avash,te duket sikur dikush te pershperit lehte ne vesh, zgjohu avash avash
Un rri nja 2min te tjera ne shtrat,dhe kur Carla fillon flet italisht,hop direkte ne kembe !!
le ciel dans une chambre - Carla Bruni
Queen - Breakthru
Duke e kenduar madje...
Gazebo - I like Chopin
Citim:
Po citoj ato që tha Roi
.
Kam zgjedh kete pasi eshte ideale per nje zgjim jo traumatik e trondites,fillon avash avash,te duket sikur dikush te pershperit lehte ne vesh, zgjohu avash avash![]()
Un rri nja 2min te tjera ne shtrat,dhe kur Carla fillon flet italisht,hop direkte ne kembe!!
le ciel dans une chambre - Carla Bruni
Citim:
Po citoj ato që tha agata
ahahah sa me ke bere me qesh, ne fakt kenga eshte e tera frengjisht dhe ne fund, pak italisht
Un zakonisht e degjoj kur fle Karlen, ose naten vone kur vij nga ndonje mbremje dhe jam pak fare e pire...
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
agata e di cfare po mendoja sot ne mjes kur lexova ket
tane si ka mundsi qe kto forumistet tone zgjohen me kenge ne mendje cfare fati po mendoja hahah per ket kengen e karles e bukur relase
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
.....
Eshte dicka instiktive por shpesh mund te ndikohet edhe nga rrethanat. Psh kur bie te flesh ne darke dhe je duke degjuar rmuzike ka shume gjasa qe ne mengjes kur zgjohesh ta kesh ne mendje kengen e fundit qe ke degjuar. Ose kur ndonje kenge e bukur apo jo nga TV , radio apo lptp i ndezur qe mbremete zgjon ne mengjes dhe ty te shkon e gjithe dita me te ne mendje pastaj etc etc etc.
Ja psh une sot jam zgjuar ne mendje me nje kenge te Christian Wunderlich - In heaven qe nuk gjendet ne yt![]()
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
ku ta dish ndoshta zakonisht para se te fle sdegjoj kurre kurre muzike ndoshta nga kjo se kshu te me mbetet njje kenge ne mendje gjate dites me ka ndollur po te zgjohem me kenge ne mend jo
Citim:
Po citoj ato që tha agata
ahahah sa me ke bere me qesh, ne fakt kenga eshte e tera frengjisht dhe ne fund, pak italisht
Un zakonisht e degjoj kur fle Karlen, ose naten vone kur vij nga ndonje mbremje dhe jam pak fare e pire...
Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit » Trego 674 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.