Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit »
Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- " mireserdhet ne kafene FORUMI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17278)

Postuar nga Deb* datë 10 Tetor 2009 - 17:58:

Gjithmone kur vij une ketu s'ka kamarier. Cfare orari punojne ata xhanem? U pa puna po bej vet-sherbim dhe kete radhe.

Postuar nga dylan datë 10 Tetor 2009 - 18:10:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Gjithmone kur vij une ketu s'ka kamarier. Cfare orari punojne ata xhanem? U pa puna po bej vet-sherbim dhe kete radhe.

me bere te qesh debora hha
ok se do i sherbejme njera tjetres shifet kjo i more dy kafe une per sot te rri ktu me gjate se di duhet pergatis serish e shof
cfare do ti

Postuar nga Deb* datë 10 Tetor 2009 - 18:17:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

me bere te qesh debora hha
ok se do i sherbejme njera tjetres shifet kjo i more dy kafe une per sot te rri ktu me gjate se di duhet pergatis serish e shof
cfare do ti

Epo mire de, mire qe s'qenkam vetem. Ja keputim dhe nje dore muhabet, e ca thashetheme per forumistat. Shhhhhhhhhhhhh sekret.

Une nje kafe te mesme dua. Po e pive dhe ti kshu si une po e ve xhezven ne zjarr.

Postuar nga dylan datë 10 Tetor 2009 - 18:24:

Citim:

Epo mire de, mire qe s'qenkam vetem. Ja keputim dhe nje dore muhabet, e ca thashetheme per forumistat. Shhhhhhhhhhhhh sekret.

Une nje kafe te mesme dua. Po e pive dhe ti kshu si une po e ve xhezven ne zjarr.

ne regull do pergatis ndonje gja dhe per mengjes kshu dhe kemi kohe sa duash

Postuar nga dylan datë 10 Tetor 2009 - 18:43:

Citim:

ku ike debora po pres une
di ta shikosh kafen ajo na bej nje nga ato turket

Postuar nga Deb* datë 10 Tetor 2009 - 18:46:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

ku ike debora po pres une
di ta shikosh kafen ajo na bej nje nga ato turket

Erdha, erdha. I solla dhe kafet. I kam bere per merak. :p

P.s E di ti dylan qe ate avatarin tend e kam pas une me pare? I like it, por kisha vap dhe e hoqa rroben siper..

Postuar nga Roi5 datë 10 Tetor 2009 - 18:54:

Citim:

P.s E di ti dylan qe ate avatarin tend e kam pas une me pare? I like it, por kisha vap dhe e hoqa rroben siper..

Ke lekur fantastike Debora..

Mund te thrras Debi...

Postuar nga Deb* datë 10 Tetor 2009 - 18:58:

Citim:
Po citoj ato që tha Roielia

Ke lekur fantastike Debora..

Mund te thrras Debi...

Flm, por nuk jam une aty. Ky sqarim  vlen dhe per gjithe te tjeret, lol. :p

Tani me thene te drejten ketu me therrasin ose gjate ose shkurt Deb.

I pranojme edhe variantet e tjera te mundshme te nickut.

Postuar nga cecilia datë 10 Tetor 2009 - 19:07:

Ka ndonje karrige bosh edhe per mua?

S'do rri shume por me nje abjent te tille pse mos rrish?!

ps; Per debi s'jam dakort se me duket sikur po i therret debile.

Postuar nga dylan datë 10 Tetor 2009 - 19:25:

Citim:

love shikimn e ksaj femres ndaj e mbaj duket shume evuajtur shpirterisht dhe njekohesisht e embel me ngjason pak a shume

sa per rroben siper po japim pak pershtypjen femer e mbuluar vdesin meshkujt ta kene nje femer kshu grua me shkurt

Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit »
Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.