Forumi Horizont Gjithsej 112 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit »
Trego 1112 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Gjeni keto Gjeagjeza.. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2446)

Postuar nga BUCS datë 14 Nëntor 2003 - 20:16:

Pergjigja per ate te fundit jane kepucet

Postuar nga Keni datë 14 Nëntor 2003 - 23:06:

Bucs ate pergjigje per te fundit e kam dhen me koh une por gjeza nuk eshte ajo e kepuceve po e kunderta "kur e lidh, rrine,kur e zgidh iken", prandaj e kam lene pa plotesuar.

Postuar nga asnjeans datë 15 Nëntor 2003 - 02:14:

keni, e ke gjet t'paren

cool cool,
me bere per te qesh,me ate lart(BUCS)

problemi eshte se e kam shpik, vet at gjeegjezen
por nuk eshte shum e veshtire.

ose dorzohuni

e o KEN une a koma skam fillu
me ato te veshtirat e la, ju u dorzut qe ime...

Postuar nga asnjeans datë 15 Nëntor 2003 - 02:38:

e o keno,se harrova

ajo qe ja ke fut kot
kot eshte,

e di ate punen e asajt
gjeegjezes tende me diellin,
une e gjeta,po nuk isha i sigurt,
e kam llafen, une n.q.s nuk jam isigurt
nuk txt...............

shpresoj ti gjeni, dhe kshu ta,
marri rradhen ndonje t'jeter.

Postuar nga eliz datë 15 Nëntor 2003 - 08:22:

Asnjeans,

une dorezohem me ate te autobuzit.Nuk kam mendime te tjera.

Postuar nga arsona datë 20 Nëntor 2003 - 14:00:

Cool o cuna dhe goca me doni dhe mua tek kjo tema?? si thate ? poo o sa te mire qe jeni :)

asnjeanesei
hej mendoj se shoferi frenoj se reflektoj e bardha mbi syzet e zeza. tani po te fillosh me reflektimin e ngjyrave me uhet te shpjegoj shkence qe keshtu po e le me kaq. hej po me qe jam si tip e reje tek kjo tema tju them nje une? ok po e them dhe pse ju sthate asgje. ( i jati pa u lindur i biri shkon ushtar. gjejeni kush eshte???)

Postuar nga Keni datë 20 Nëntor 2003 - 17:36:

Re: o cuna dhe goca me doni dhe mua tek kjo tema?? si thate ? poo o sa te mire qe jeni :)

Citim:
Po citoj ato që tha arsona
asnjeanesei
hej mendoj se shoferi frenoj se reflektoj e bardha mbi syzet e zeza. tani po te fillosh me reflektimin e ngjyrave me uhet te shpjegoj shkence qe keshtu po e le me kaq. hej po me qe jam si tip e reje tek kjo tema tju them nje une? ok po e them dhe pse ju sthate asgje. ( i jati pa u lindur i biri shkon ushtar. gjejeni kush eshte???)

zjari me tymin

Postuar nga asnjeans datë 20 Nëntor 2003 - 19:01:

ok

pergjigja e te pares,eshte
QENI
pergjgja e se dytes ,(autobuzit)eshte,

E shoh qe gjezat e mija jane te veshtira,
kshu qe po ja le,rradhen ndonje t'jetri.

E sakte pergjigja larte Keno,

Pershendetje t'gjitheve.......

Postuar nga Keni datë 21 Nëntor 2003 - 03:02:

Pershendetje
asnjeanes vazhdo rradhen po mos na i vono shume pergjigjet kur nuk i gjejme dot se i bije vlera temes dhe nuk futet me njerri.

Postuar nga arsona datë 21 Nëntor 2003 - 04:30:

Cool hej keni e ke gjetur o byrazer

keni bravo se e ke gjetur tani po ju them dhe nje tieter po qeva pa radhe me thoni ok. ( fillon me K mbaron me I grate e perdorin vajzat e kan zili) gjejeni o keni mos e gjej me te paren o burr i dheut the ti

Gjithsej 112 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit »
Trego 1112 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.