Forumi Horizont | Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit » Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)
MIRESERDHE ELA !
...hahahhaah te kishin ngaterruar me djale , :p epo vete e ke fajin nga ta dime ne se je cupe ti me ! edhe une ashtu kujtova ....po nejse te uroj mireseardhjen ne grupin e te pagjumeve , se kot seshte tema "Kush te doje le te urdheroj ...!"
Sa here te ndihesh vetem je e ftuar te an vizitosh e te nderrojme nje dore muhabet !Shpresoj qe tja kalosh kendndshem midis nesh ! ..lol Bela e Bukur !
Bela nga gjithe ajo lodhje akoma je e pagjumshem me
dhe pak dhe do xhirojme filmin Cifte ne Park them se po shtohet popullsia
:p
ERVISA!
Citim:
Po citoj ato që tha Ervisa
Belanga gjithe ajo lodhje akoma je e pagjumshem me
dhe pak dhe do xhirojme filmin Cifte ne Park them se po shtohet popullsia
:p
hahahahahaha
Looooooooool Bela ti qenke ne gjum me vajze shiko dhe postet po i ben nga dy
..po s'ka gje se tema per te tille eshte
Epo filmin do e bejme me po Cmimin Oskar une dhe Keni do e marim:p
Ku kemi gjume une edhe bela bukuroshe!!! .E keni pare filmin"nente jave e gjysem"????Eeeeeeee aq do rrime edhe ne!!!Mos te filloj te tregoj me tej,por po e le se bela po me kap nga duart dhe nuk po me le te shkruaj
.Te shikonit Belen,vallai do ju ikte truri.Ajo edhe kur zgjohet nga gjumi eshte ylll.Vertete jam me fat qe bela pranoi ta kalonte me mua shen valentinin!
na paskan ardhur ca goca te rejaaaaaaaa .Mire se vini se zemra jone eshte e madhe per kedo goce(goca te shumta,mundesi te shumta,vizione te shumta,hiiiiii).Bej shaka,por jeni te mirepritur,madje keni ardhur pak me vonese.Festimet dhe qejfet kane kohe ketu,qe vjet kur Bela ishte ne burg(hiiiiiii) dhe vazhdoi edhe per vit te ri ku une dhe Ervisa,keni dhe bela dolem te katert ne Nju jork dhe me pas si gjithmone ne festat i mbyllim ne hotel.....Nuk ka gje me te bukur.Provojeni!!!!
Rossonero,prandaj u rra interi se po ju shikonin ty me Loven kur perqafoheshit???keshtu te dua edhe une.Por ik edhe ne Torino te rrihet edhe Juventusi!!!!pershendetje dhe takohemi prape ne shtepizen tone!!!
flm ,flm sh per mirepritjen
Po he si kaluat sot juve?MIre?Per ca filmi e keni fjalen ju te dyja(bela,ervisa?) ka ndonje vend per mua?Jo per gje po perderisa jam e mirepritur ne te gjitha menyrat,mundesite vizionet e bej ndonje rol jo se s'e bej :p
Re: flm ,flm sh per mirepritjen
Citim:
Po citoj ato që tha njeriu xx.
Po he si kaluat sot juve?MIre?Per ca filmi e keni fjalen ju te dyja(bela,ervisa?)ka ndonje vend per mua?Jo per gje po perderisa jam e mirepritur ne te gjitha menyrat,mundesite vizionet e bej ndonje rol jo se s'e bej :p
![]()
Keni ne ia tregojme asaj po puna eshte se nuk ka partnerin me mire te pres dhe pak..pastaj ia shpjegon Bela cik e me cik:p
pa tjeter partner?
nuk ka gje po deshi ndonje le te tradhetojese di te mbaj sekrete une:p
Re: pa tjeter partner?
Citim:
Po citoj ato që tha njeriu xx.
nuk ka gje po deshi ndonje le te tradhetojese di te mbaj sekrete une:p
Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit » Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.