Forumi Horizont Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Komentet e Albumit fotografik!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9244)

Postuar nga Nigo datë 13 Gusht 2006 - 23:29:

Hi freespirit.Mir mir. Komliment e dashur

Postuar nga Enya datë 14 Gusht 2006 - 00:11:

Dreqja shkodrane , marshallah.Plaste syni i keq!

Ta hangsha shpinen, o zot ca shpine paske,-si njale e gjalle!

Floket marshallah,rrela-rrela-cuditem si nuk te hane te gjalle meshkujt rruges,'

(se per pak nga komplimenetet e meritume qe te bana,

po me ngjisin naj nofke, e po me thojne "shif kjo lezbikja po i lakmon Dreqes"

Marshallah.Une e kam pike te dobet shpinen e drejte tek njerezit,

tregon fisnikeri.

Mmuuuaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh Yllllllllll Shkodrane

Postuar nga Amici di Nessuno datë 14 Gusht 2006 - 05:44:

A i ke marre leje atij personit tjeter qe e ke nxjerre ne selamet ketu?
Megjithate rrush qeke.

Postuar nga freespirit datë 14 Gusht 2006 - 06:25:

Citim:
Po citoj ato që tha juve
A i ke marre leje atij personit tjeter qe e ke nxjerre ne selamet ketu?
Megjithate rrush qeke.

Ne selamet mos e ke mxjerre vet ti rrusho se une se nxjerr kollaj. Ja si thua ti i kam marre apo jo? Hej zot ca na ka gjet. Megjithate flmn per komplimentin.
ciao

Postuar nga oliinter datë 14 Gusht 2006 - 15:50:

cila ishe nga ato te dyja frespirit?

hahahaha je shume e bukur komplimente.

chao

Postuar nga Amici di Nessuno datë 14 Gusht 2006 - 19:26:

Citim:
Po citoj ato që tha freespirit

Ne selamet mos e ke mxjerre vet ti rrusho se une se nxjerr kollaj. Ja si thua ti i kam marre apo jo? Hej zot ca na ka gjet. Megjithate flmn per komplimentin.
ciao

......... ............................................................................. ................ ?!

Postuar nga freespirit datë 14 Gusht 2006 - 22:37:

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
cila ishe nga ato te dyja frespirit?

hahahaha je shume e bukur komplimente.

chao

Olinter "hahahaha je shume e bukur" ca do me thene?! hahahaha edhe ti je shume i bukur. :p Se vura fotografine aty qe te marr komplimentat tuaj.
apo me falni me duket se duhet me nxjerr leje nga bashkia... Ose beni komlimenta si njerez ose mos beni kur nuk dini te silleni.
respekte

Postuar nga Amstel datë 14 Gusht 2006 - 22:41:

aapapapappa freespirit shume me nerva qete e qete lal...
megjithate je vertet e bukur..

Postuar nga Nigo datë 15 Gusht 2006 - 00:47:

Citim:
Po citoj ato që tha freespirit
  Se vura fotografine aty qe te marr komplimentat tuaj.  Ose beni komlimenta si njerez ose mos beni kur nuk dini te silleni.
respekte

Amon moj e dashur se nuk të shau njeri(që je e bukur je atë mbaje),dhe sapër dijeni më mir se sa t'jena sjedh ne ke kto shkrimet e funit nuk të ësht sjedh njeri(nuk du me të thon emra)apo jo or Nik djali,e kishe mir ti ishte i çik me nerva kjo shoqja jon.Po nejse po ja falim si thu ti ok......?

Je e Respektuar.

Postuar nga freespirit datë 15 Gusht 2006 - 00:53:

Citim:
Po citoj ato që tha Nigo

Amon moj e dashur se nuk të shau njeri(që je e bukur je atë mbaje),dhe sapër dijeni më mir se sa t'jena sjedh ne ke kto shkrimet e funit nuk të ësht sjedh njeri(nuk du me të thon emra)apo jo or Nik djali,e kishe mir ti ishte i çik me nerva kjo shoqja jon.Po nejse po ja falim si thu ti ok......?

Je e Respektuar.

Jo mo Nigo jo, ty edhe te tjeret i falenderoj nuk e kam me ty fare as me njeri se kam bile, po nganjehere keto shkrimet keqkuptohen se ca do te thote tjetri. Mbase jam keqkuptuar, nuk eshte se isha me nerva vetem se jam me seder si njeri dhe me pelqen kur njerezit me trajtojne me respekt.
Te falenderoj serisht

Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.