Forumi Horizont Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit »
Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mejhone "REHATI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15264)

Postuar nga AngelDevil datë 07 Dhjetor 2009 - 03:25:

raki dellenje per Al mua e Bionden Deb ti pi raki?

Postuar nga erious datë 07 Dhjetor 2009 - 03:25:

.

kush femer s'ka brek... te vi t'me ulet ke kofsha

Postuar nga Enya datë 07 Dhjetor 2009 - 03:26:

Talking

, dikur  Petter me ka dashte shume, tani me ka harru krejt, me ka nderru me nji Beratase, qe, papapapapa, vec mos me dalte para syve,

Mesazhet private i pranoj, paskam harru opsionet.

angel, a ta kapim apo mos ta kapim? ca menje ke?

Postuar nga AngelDevil datë 07 Dhjetor 2009 - 03:28:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
, dikur  Petter me ka dashte shume, tani me ka harru krejt, me ka nderru me nji Beratase, qe, papapapapa, vec mos me dalte para syve,

Mesazhet private i pranoj, paskam harru opsionet.

angel, a ta kapim apo mos ta kapim? ca menje ke?

sikur sma mbush shume mendjen syrin e noj gjo tjeter ky petter mua :p .... he si thua ti?

Postuar nga Petter datë 07 Dhjetor 2009 - 03:28:

Ca me ba maj naqe, kala shkodra, kala berati :p ca ndryshimit ka :lol:

He pra, ndryshoi opsionet, se ste kam harru un, po mke harrue ti :p

He me te lumsha, e dashke dhe dellenje :lol:

edhe sa per mbushje, ca te thot lali ty un ket vere vi ne shqiperi e ato dyshime ne i largojme per pun 2 oresh

Postuar nga Enya datë 07 Dhjetor 2009 - 03:31:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

sikur sma mbush shume mendjen syrin e noj gjo tjeter ky petter mua :p .... he si thua ti?

Nje pervoje ma shume, s`na ben dem. Mjafton qe asht beqo dhe s`i hyjm kujt ne hak.

ps: Dreq Petter, sa kam qesh,

Postuar nga Deb* datë 07 Dhjetor 2009 - 03:33:

Citim:
raki dellenje per Al mua e Bionden Deb ti pi raki?

Rakine nuk e pi me thene te drejten. Ngjyrose pak.

Postuar nga AngelDevil datë 07 Dhjetor 2009 - 03:33:

Citim:
Po citoj ato që tha Petter

He me te lumsha, e dashke dhe dellenje :lol:

edhe sa per mbushje, ca te thot lali ty un ket vere vi ne shqiperi e ato dyshime ne i largojme per pun 2 oresh

sa te vish ti ne vere yyyyy ...po heq breket une e po shkoj te ulem te kofsha e erious u pa puna :p

Postuar nga Petter datë 07 Dhjetor 2009 - 03:33:

Jo se s'dua te tu le ne erresire, sdua te hamendsoni e te keni dyshime te tilla prandaj dhe jam kshu i drejt per drejt :p

Mire, ti hiqi, bile bile edhe flamur ti besh :p.. un xheloz nuk behem.. rrisku im ne vere

Postuar nga Enya datë 07 Dhjetor 2009 - 03:36:

Naten yje, dola une, kalofshi mire. Kam shumeeeeee per te studjuar, tung. Forumi ketu eshte.

Postuar nga Petter datë 07 Dhjetor 2009 - 03:37:

Enya, sa assignments te japin ty o goce? Hajde ketej nga ny se te ndihmoj une

naten se dhe une po iki

naten dhe nga mua...

Postuar nga AngelDevil datë 07 Dhjetor 2009 - 03:37:

me ngrite nga krevati ti shtrige :p e tani me thua naten

naten kinge

Postuar nga erious datë 07 Dhjetor 2009 - 03:47:

.

u bo me turp enya, iku... e la birren per gjys

Postuar nga AngelDevil datë 07 Dhjetor 2009 - 03:54:

po iki dhe une .... gjumin e omel

Postuar nga erious datë 07 Dhjetor 2009 - 04:00:

.

ne fakt un u fute ne mejhone per deb. po me iku e poshtra

noten njerez.

Postuar nga Vizioner datë 07 Dhjetor 2009 - 04:30:

hhhmmm, pasken ik te gjithe...po pije vetem une pra!

Postuar nga Deb* datë 07 Dhjetor 2009 - 19:17:

Citim:
Po citoj ato që tha erious
.

ne fakt un u fute ne mejhone per deb. po me iku e poshtra

noten njerez.

Erdhe ti po vure kushte. Deshe lap dance. Nuk e plotesoja dot kete kusht, dhe u lash vendin te tjerave. Na e keni kthyer mejhonen ne ...
Njeri stripizem, tjetri do lap dance. Nuk kam moshe per keto gjera. U plaka ime.

Postuar nga AngelDevil datë 07 Dhjetor 2009 - 19:22:

she she dreqi ... po ate shprehjen e ke harru mi ...plake plake po lesho flake :p

Postuar nga Deb* datë 07 Dhjetor 2009 - 19:23:

Ja kane keput kot.

Postuar nga AngelDevil datë 07 Dhjetor 2009 - 19:27:

sa modeste njona :p

sweetie ika une se kam shume puuunneeeeeeeeee sot

Postuar nga Deb* datë 07 Dhjetor 2009 - 19:28:

Edhe une busy sot. Do rrije njecik tani se s'besoj te futem dot me per sot.
Take it easy!

Postuar nga AngelDevil datë 07 Dhjetor 2009 - 19:31:

do i them ketij ITse se zyres te mi bej block forumit nga IPja e punes te pakten

ika ika mos me shkruj me plssss

kalofsh mire byee

Postuar nga shelgu datë 08 Dhjetor 2009 - 07:32:

Mire thote Turlli...

Ore po kush e paska fyer Turllin nga ju ketu?

O Turll eja se te jam nje raki Skrapari. Keta fusharaket e pine 15 grade. Ne  e perdorim per te nxjerre fruthin kete qe pine keta.

Mire thote Turlli,"pi macja uthull"

Me eriousin do ta kete, se me femnat nuk grricet ai.Keto femra qe jane ketu as qe ja vlen te gricesh gjanem

Postuar nga AngelDevil datë 08 Dhjetor 2009 - 16:10:

ene 1 here qe hyn flet si sh*rre uthull mi/mo :p

dhe mos pi me raki skrapari se kane fillu me e djallezu kane fillu me e perzi me raki tropoje

Postuar nga AndreaPirelli datë 08 Dhjetor 2009 - 17:51:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Mire thote Turlli...

Ore po kush e paska fyer Turllin nga ju ketu?

Hej ........ se vjen ere ndonjehere s'do te thote qe me kane fyer mua ................

Postuar nga Deb* datë 08 Dhjetor 2009 - 18:54:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Me eriousin do ta kete, se me femnat nuk grricet ai.Keto femra qe jane ketu as qe ja vlen te gricesh gjanem

Cedrus nuk i prisja keto fjale nga ty. Te paska bere keq shkeputja nga forumi me duket.

Postuar nga AndreaPirelli datë 08 Dhjetor 2009 - 18:58:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Cedrus nuk i prisja keto fjale nga ty. Te paska bere keq shkeputja nga forumi me duket.

Po mire e ka o Deb ......... se ti psh fillon e qan ........ kur lexon dicka qe nuk te pelqen .........

Postuar nga Deb* datë 08 Dhjetor 2009 - 19:04:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Po mire e ka o Deb ......... se ti psh fillon e qan ........ kur lexon dicka qe nuk te pelqen .........

E ke gabim. Une nuk qaj, por prekem kur me ofendojne. Ka goxha ndryshim.

Postuar nga AndreaPirelli datë 08 Dhjetor 2009 - 19:07:

Citim:

E ke gabim. Une nuk qaj, por prekem kur me ofendojne. Ka goxha ndryshim.

Sikur isha ne listen e injorimit ....................

Per sa i perket shkrimit tim ......... te lutem me sill pak frazen ku te ofendoj ............... qe te te kerkoj falje ..........

Postuar nga Deb* datë 08 Dhjetor 2009 - 19:15:

Citim:

Sikur isha ne listen e injorimit ....................

Per sa i perket shkrimit tim ......... te lutem me sill pak frazen ku te ofendoj ............... qe te te kerkoj falje ..........

Ishe...
Nuk ishte vetem nje postim, por disa postime. Me mire e leme me kaq. Nuk dua te hap prape debate te kota ku do perfshihen dhe emra te tjere. Gjersa se ke kuptuar do te thote qe i shikojme gjerat shume ndryshe.

Postuar nga AndreaPirelli datë 08 Dhjetor 2009 - 19:20:

Citim:

Ishe...
Nuk ishte vetem nje postim, por disa postime. Me mire e leme me kaq. Nuk dua te hap prape debate te kota ku do perfshihen dhe emra te tjere. Gjersa se ke kuptuar do te thote qe i shikojme gjerat shume ndryshe.

Qe gjerat i shohim ndryshe ..... kjo s'do shume mend. Qe fusim ne loje lloj lloj arsyesh si pjese e permalozitetit edhe kjo s'do shume mend.
Megjithate po ta perseris edhe nje here ....... Me sill mesazhet ku te kam ofenduar te kerkoj falje .......... Perndryshe ....... jane llafe ne ere.

Postuar nga Deb* datë 08 Dhjetor 2009 - 19:38:

Citim:

Qe gjerat i shohim ndryshe ..... kjo s'do shume mend. Qe fusim ne loje lloj lloj arsyesh si pjese e permalozitetit edhe kjo s'do shume mend.
Megjithate po ta perseris edhe nje here ....... Me sill mesazhet ku te kam ofenduar te kerkoj falje .......... Perndryshe ....... jane llafe ne ere.

Ok meqe deshe. Shpresoj qe te tjeret te mos me keqkuptojne.

E para. Vertet mendove se une nuk e kisha kuptuar Agaten? Me more per te trashe me nje fjale.
E dyta. Per moshen. Nuk besoj se vertet se kishe idene cfare grupmoshe i perkisja une. Mu duk me shume si tallje percaktimi i moshes time nga ty.
E treta. Ben krahasime midis anetaresh. Secili ka vendin e vet. Nese ti vlereson me shume ca e ca se kane bere shkolle me te mire se une apo dikush tjeter ketu ne forum pune per ty. Nuk ke pse ma ve ne dukje. Therret te tjeret te me tregojne cdo te thote te lodhesh mbi libra. Ato shoqet e tua shyqyr nuk kane angazhime te tjera familjare. Mund dhe te rrine 24 ore mbi libra pa i penguar njeri. Secili e di vet ku i pikon catia. Ti po deshe rri e beju komplimenta per zgjuarsine, bukurine a ku di une, por mos bej krahasime me te tjeret. Eshte ofenduese.
Keshtu e mendoj une.
P.s Nuk i shkruajta per te me kerkuar falje, por per te te sqaruar cfare me lendoi mua. As mos me kerko falje, s'eshte nevoja. Nese se ke patur per te me ofenduar atehere me fal ti per keqkuptimet.

Postuar nga Vizioner datë 08 Dhjetor 2009 - 19:58:

Debora, ckemi andej? Sa eshte ora?

Do na bishe dicka per te pire...apo te cohem vete t'i bej Kafet?!

Postuar nga Deb* datë 08 Dhjetor 2009 - 20:01:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Debora, ckemi andej? Sa eshte ora?

Do na bishe dicka per te pire...apo te cohem vete t'i bej Kafet?!

Me bej nje kafe po s'pertove. Beji dhe nje Angel-it. Une e du te hidhur. Flm.

Postuar nga AngelDevil datë 08 Dhjetor 2009 - 20:04:

them qe me mungon peshtoja te mejhonia

meqe ra fjala me thote qe nuk hyn dot ne forum jo se ska qejf me hy por ashtu eshte 1 muhabet

ika une kalofshi mire se kam shume pune

Deb e shef portokalline ti ate pjesen kur i thote atij kosovarit xhixh merimonga mos e caj airbag-un ene ti kshu bej goce

ikaaaaaaaaa ciao

Postuar nga Vizioner datë 08 Dhjetor 2009 - 20:09:

Citim:

Me bej nje kafe po s'pertove. Beji dhe nje Angel-it. Une e du te hidhur. Flm.

Merre Debora, po vej dhe sheqerin aty+qumesht!!!!

Po pse e dashke te idhet ti njehere????!!!

Postuar nga Deb* datë 08 Dhjetor 2009 - 20:13:

Citim:

Merre Debora, po vej dhe sheqerin aty+qumesht!!!!

Po pse e dashke te idhet ti njehere????!!!

Ashtu me pelqen, Amstel.
Me pershtatet shume e idhta sot.

Postuar nga Vizioner datë 08 Dhjetor 2009 - 20:13:

..dhe nje per Shejtonen!

Postuar nga AndreaPirelli datë 08 Dhjetor 2009 - 20:31:

Citim:

Ok meqe deshe. Shpresoj qe te tjeret te mos me keqkuptojne.

E para. Vertet mendove se une nuk e kisha kuptuar Agaten? Me more per te trashe me nje fjale.
E dyta. Per moshen. Nuk besoj se vertet se kishe idene cfare grupmoshe i perkisja une. Mu duk me shume si tallje percaktimi i moshes time nga ty.
E treta. Ben krahasime midis anetaresh. Secili ka vendin e vet. Nese ti vlereson me shume ca e ca se kane bere shkolle me te mire se une apo dikush tjeter ketu ne forum pune per ty. Nuk ke pse ma ve ne dukje. Therret te tjeret te me tregojne cdo te thote te lodhesh mbi libra. Ato shoqet e tua shyqyr nuk kane angazhime te tjera familjare. Mund dhe te rrine 24 ore mbi libra pa i penguar njeri. Secili e di vet ku i pikon catia. Ti po deshe rri e beju komplimenta per zgjuarsine, bukurine a ku di une, por mos bej krahasime me te tjeret. Eshte ofenduese.
Keshtu e mendoj une.
P.s Nuk i shkruajta per te me kerkuar falje, por per te te sqaruar cfare me lendoi mua. As mos me kerko falje, s'eshte nevoja. Nese se ke patur per te me ofenduar atehere me fal ti per keqkuptimet.

Deb .......... kemi koncepte te kunderta per ofendimin .................
Keto qe rreshton me siper ti s'kane te bejne fare me ofendim ........ sepse:

1- une nuk te thashe qe je e trashe ......... opinioni qe personi krijon tek une nuk besoj se eshte ofendim ......... (megjithate te siguroj se nuk kam opinion te tille per ty)
2-Puna moshes .......... nuk e shoh ku eshte ofendimi. Eshte ofendim po te te kisha pare fizikisht ....... dhe te te thoja dukesh 45 kur mund te jesh 30 ........ Po fakti qe ke femije ....... ke mbaruar dhe Universitetin ....... me beri te mendoja qe ke moshen time ...... dhe nuk te dhashe me shume se tre vjet nga ajo qe ke. Une jam mesuar me njerez qe jane martuar vone ........ dhe prandaj me ishte krijuar ajo ide.......... s'e kuptoj ku eshte ofendimi ketu.
3-Per kete nuk ia vlen te pergjigjem ........ e ke shtuar thjesht per numer .......... .
Une nuk kam dhe nuk kam patur qellim te ofendoj njerezit ketu .......... sidomos personave si Ju ........... qe nuk i bie me qafe njeriu.
Une s'kam ofenduar Kurtin ...... kur ma ka sjelle ne maje te hundes, une nuk kam ofenduar Enyan ...... Une nuk po ofendoj AD sot kur shihet qarte "agresiviteti" i saj ndaj meje ........ megjithate kam te drejte t'u kthehem robve me te njejten monedhe .......... .
Por Ty personalisht (me fal per konfidencen) ...... as me ka shkuar ndermend kurre te te ofendoj ........... cdo gje ka qene ne kuadrin e shakase ......... (edhe puna e te mesuarit).

Postuar nga BIONDIA datë 08 Dhjetor 2009 - 20:48:

Vizionier me bej nje limonate me tranafili te mesme me pak si shoku xhemali ...turll dhe debi po eksitojne me mp e dini apo jo se sdo rri tani te baj lidhjet e 1 te debores me 2 e turrlit me dhemb dhe koka ...ti Debora qeke keq o goce po qeke inacie e madho ti moj papapap ste dija kaq moj ja shiko mua as qe e vret mendjen fare se cfare thote turlli ...cedrus te bejme nje gote sherbet ne ty se mqeke thartuar keto kohet e fundit

Postuar nga AndreaPirelli datë 08 Dhjetor 2009 - 20:52:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Vizionier me bej nje limonate me tranafili te mesme me pak si shoku xhemali ...turll dhe debi po eksitojne me mp e dini apo jo se sdo rri tani te baj lidhjet e 1 te debores me 2 e turrlit me dhemb dhe koka ...

Vetem make up sex e zgjidh kete pune ....... :aha :aha
Tani erdhe ti qe do shkoj tek dentisti une ........... .
Pa Sisoko, Chiellini sot .......... la vedo nera ............. :aha :aha :aha

Postuar nga Vizioner datë 08 Dhjetor 2009 - 20:58:

Citim:
Vizionier me bej nje limonate me tranafili te mesme me pak si shoku xhemali ...

Na Zonja e Xhemalit nje shishe sherup. sa e shtrydha!

Postuar nga BIONDIA datë 08 Dhjetor 2009 - 21:02:

Citim:

Vetem make up sex e zgjidh kete pune ....... :aha :aha
Tani erdhe ti qe do shkoj tek dentisti une ........... .
Pa Sisoko, Chiellini sot .......... la vedo nera ............. :aha :aha :aha

imen erdha te keqen se isha e zene kemi pune parukerja ...thojte ...komet..masazh ... e di qe e kemi te veshtire e di po pergatitem per ndeshjen vizionier rrofsh re cun me nje nuse si je vete ...

Postuar nga AngelDevil datë 08 Dhjetor 2009 - 21:08:

Citim:
[B]

. Une nuk po ofendoj AD sot kur shihet qarte "agresiviteti" i saj ndaj meje ........ megjithate kam te drejte t'u kthehem robve me te njejten monedhe

ca agresivitet o njeri se late nam ... pse ore ketu ne forum kam ngel une me tregu agresivitetin tim sic e quan

une hyj postoj bej gallate e nuk ofendoj njeri per sa kohe nuk me ofendojne e me ironizojne te tjeret.

sinqerisht kam respekt per moshen tende dhe si me e vogel qe jam po te hap rruge.

Te cova 1 mp dje per tu sqaruar per gjera qe mos diskutoheshin nga te gjithe por nuk tregove interes. Keshtu qe te lutem mos me permend me do ta dija per nder.

Postuar nga BIONDIA datë 08 Dhjetor 2009 - 21:30:

po kemi fryke me hy ne mejhane se mos na hedhin ndonje bombe ...po vij njeher nga darka

Postuar nga Vizioner datë 08 Dhjetor 2009 - 21:52:

Citim:
po kemi fryke me hy ne mejhane se mos na hedhin ndonje bombe ...po vij njeher nga darka

Cer bombe thu ti ???!!

Ne´dum dashni, kjo thote bombe!!!! eeehhhh

Postuar nga Vizioner datë 08 Dhjetor 2009 - 21:58:

Debora, te beri efekt kafja?

Na dhe nje tani me nje cope Torte!

Kam marre sherbimin sot ne Mejhone!

Postuar nga AndreaPirelli datë 08 Dhjetor 2009 - 23:14:

Citim:

ca agresivitet o njeri se late nam ... pse ore ketu ne forum kam ngel une me tregu agresivitetin tim sic e quan

une hyj postoj bej gallate e nuk ofendoj njeri per sa kohe nuk me ofendojne e me ironizojne te tjeret.

sinqerisht kam respekt per moshen tende dhe si me e vogel qe jam po te hap rruge.

Te cova 1 mp dje per tu sqaruar per gjera qe mos diskutoheshin nga te gjithe por nuk tregove interes. Keshtu qe te lutem mos me permend me do ta dija per nder.

S'kam kerkuar asnjehere respekt per moshen ketu .......... sepse nuk e quaj veten moshe e madhe .......... madje ....... nuk kam kerkuar respekt nga askush ........ .
Nuk ka nevoje te me hapesh rruge sepse e kuptoj vete se ku duhet te ndaloj ....... .
Nuk te ktheva pergjigje sepse nuk ka cfare pergjigje te te kthej ............. . Nuk kam cfare sqaroj kur nuk kam hapur konflikt ........ .

Postuar nga Vizioner datë 09 Dhjetor 2009 - 00:40:

Po qeras te gjithe ato qe jane ne mejhone me kaffee e Torte!

Amelsohuni o njerez! Lereni idhetitite.

Nje fjale e mire, nje buzeqeshje, nje pershendetje ... tregon miresi!
Asgje skemi cte ndajme ne kete Bote....NE FUND............vetem 2m katror, mbase, do na nevojiten!

Postuar nga dylan datë 09 Dhjetor 2009 - 00:47:

Talking

Citim:
Po qeras te gjithe ato qe jane ne mejhone me kaffee e Torte!

Amelsohuni o njerez! Lereni idhetitite.

Nje fjale e mire, nje buzeqeshje, nje pershendetje ... tregon miresi!
Asgje skemi cte ndajme ne kete Bote....NE FUND............vetem 2m katror, mbase, do na nevojiten!

na ler rehat se se kemi mendjen me vdeke dhe nje here o vizioner
flm per kafen torte e cfare na ke sjell

Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit »
Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.