Forumi Horizont | Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit » Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mejhone "REHATI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15264)
raki dellenje per Al mua e Bionden Deb ti pi raki?
.
kush femer s'ka brek... te vi t'me ulet ke kofsha
![]()
, dikur Petter me ka dashte shume, tani me ka harru krejt, me ka nderru me nji Beratase, qe, papapapapa, vec mos me dalte para syve,
![]()
![]()
Mesazhet private i pranoj, paskam harru opsionet.![]()
angel, a ta kapim apo mos ta kapim?![]()
ca menje ke?
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
![]()
, dikur Petter me ka dashte shume, tani me ka harru krejt, me ka nderru me nji Beratase, qe, papapapapa, vec mos me dalte para syve,
![]()
![]()
Mesazhet private i pranoj, paskam harru opsionet.![]()
angel, a ta kapim apo mos ta kapim?![]()
ca menje ke?
Ca me ba maj naqe, kala shkodra, kala berati :p ca ndryshimit ka :lol:
He pra, ndryshoi opsionet, se ste kam harru un, po mke harrue ti :p
He me te lumsha, e dashke dhe dellenje :lol:
edhe sa per mbushje, ca te thot lali ty un ket vere vi ne shqiperi e ato dyshime ne i largojme per pun 2 oresh
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
sikur sma mbush shume mendjen syrin e noj gjo tjeter ky petter mua :p .... he si thua ti?![]()
![]()
Nje pervoje ma shume, s`na ben dem. Mjafton qe asht beqo dhe s`i hyjm kujt ne hak.
ps: Dreq Petter, sa kam qesh,
Citim:
raki dellenje per Al mua e BiondenDeb ti pi raki?
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
He me te lumsha, e dashke dhe dellenje :lol:
edhe sa per mbushje, ca te thot lali tyun ket vere vi ne shqiperi e ato dyshime ne i largojme per pun 2 oresh
![]()
Jo se s'dua te tu le ne erresire, sdua te hamendsoni e te keni dyshime te tilla prandaj dhe jam kshu i drejt per drejt :p
Mire, ti hiqi, bile bile edhe flamur ti besh :p.. un xheloz nuk behem.. rrisku im ne vere
Naten yje, dola une, kalofshi mire. Kam shumeeeeee per te studjuar, tung. Forumi ketu eshte.
Enya, sa assignments te japin ty o goce? Hajde ketej nga ny se te ndihmoj une
naten se dhe une po iki
naten dhe nga mua...
me ngrite nga krevati ti shtrige :p e tani me thua naten
naten kinge
.
u bo me turp enya, iku... e la birren per gjys
po iki dhe une .... gjumin e omel
.
ne fakt un u fute ne mejhone per deb. po me iku e poshtra
noten njerez.
hhhmmm, pasken ik te gjithe...po pije vetem une pra!
Citim:
Po citoj ato që tha erious
.
ne fakt un u fute ne mejhone per deb. po me iku e poshtra
noten njerez.
she she dreqi ... po ate shprehjen e ke harru mi ...plake plake po lesho flake :p
Ja kane keput kot.
sa modeste njona :p
sweetie ika une se kam shume puuunneeeeeeeeee sot
Edhe une busy sot. Do rrije njecik tani se s'besoj te futem dot me per sot.
Take it easy!
do i them ketij ITse se zyres te mi bej block forumit nga IPja e punes te pakten
ika ika mos me shkruj me plssss
kalofsh mire byee
Mire thote Turlli...
Ore po kush e paska fyer Turllin nga ju ketu?
O Turll eja se te jam nje raki Skrapari. Keta fusharaket e pine 15 grade. Ne e perdorim per te nxjerre fruthin kete qe pine keta.
Mire thote Turlli,"pi macja uthull"
Me eriousin do ta kete, se me femnat nuk grricet ai.Keto femra qe jane ketu as qe ja vlen te gricesh gjanem
ene 1 here qe hyn flet si sh*rre uthull mi/mo :p
dhe mos pi me raki skrapari se kane fillu me e djallezu kane fillu me e perzi me raki tropoje
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Mire thote Turlli...
Ore po kush e paska fyer Turllin nga ju ketu?
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Me eriousin do ta kete, se me femnat nuk grricet ai.Keto femra qe jane ketu as qe ja vlen te gricesh gjanem
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Cedrus nuk i prisja keto fjale nga ty. Te paska bere keq shkeputja nga forumi me duket.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Po mire e ka o Deb ......... se ti psh fillon e qan ........ kur lexon dicka qe nuk te pelqen .........![]()
Citim:
E ke gabim. Une nuk qaj, por prekem kur me ofendojne. Ka goxha ndryshim.
Citim:
Sikur isha ne listen e injorimit ....................![]()
![]()
![]()
Per sa i perket shkrimit tim ......... te lutem me sill pak frazen ku te ofendoj ............... qe te te kerkoj falje ..........![]()
Citim:
Ishe...
Nuk ishte vetem nje postim, por disa postime. Me mire e leme me kaq. Nuk dua te hap prape debate te kota ku do perfshihen dhe emra te tjere. Gjersa se ke kuptuar do te thote qe i shikojme gjerat shume ndryshe.
Citim:
Qe gjerat i shohim ndryshe ..... kjo s'do shume mend. Qe fusim ne loje lloj lloj arsyesh si pjese e permalozitetit edhe kjo s'do shume mend.
Megjithate po ta perseris edhe nje here ....... Me sill mesazhet ku te kam ofenduar te kerkoj falje .......... Perndryshe ....... jane llafe ne ere.
Debora, ckemi andej? Sa eshte ora?
Do na bishe dicka per te pire...apo te cohem vete t'i bej Kafet?!
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Debora, ckemi andej? Sa eshte ora?
Do na bishe dicka per te pire...apo te cohem vete t'i bej Kafet?!![]()
them qe me mungon peshtoja te mejhonia
meqe ra fjala me thote qe nuk hyn dot ne forum jo se ska qejf me hy por ashtu eshte 1 muhabet
ika une kalofshi mire se kam shume pune
Deb e shef portokalline ti ate pjesen kur i thote atij kosovarit xhixh merimonga mos e caj airbag-un ene ti kshu bej goce
ikaaaaaaaaa ciao
Citim:
Me bej nje kafe po s'pertove. Beji dhe nje Angel-it. Une e du te hidhur. Flm.![]()
Citim:
Merre Debora, po vej dhe sheqerin aty+qumesht!!!!![]()
Po pse e dashke te idhet ti njehere????!!!![]()
..dhe nje per Shejtonen!
Citim:
Ok meqe deshe. Shpresoj qe te tjeret te mos me keqkuptojne.
E para. Vertet mendove se une nuk e kisha kuptuar Agaten? Me more per te trashe me nje fjale.
E dyta. Per moshen. Nuk besoj se vertet se kishe idene cfare grupmoshe i perkisja une. Mu duk me shume si tallje percaktimi i moshes time nga ty.
E treta. Ben krahasime midis anetaresh. Secili ka vendin e vet. Nese ti vlereson me shume ca e ca se kane bere shkolle me te mire se une apo dikush tjeter ketu ne forum pune per ty. Nuk ke pse ma ve ne dukje. Therret te tjeret te me tregojne cdo te thote te lodhesh mbi libra. Ato shoqet e tua shyqyr nuk kane angazhime te tjera familjare. Mund dhe te rrine 24 ore mbi libra pa i penguar njeri. Secili e di vet ku i pikon catia. Ti po deshe rri e beju komplimenta per zgjuarsine, bukurine a ku di une, por mos bej krahasime me te tjeret. Eshte ofenduese.
Keshtu e mendoj une.
P.s Nuk i shkruajta per te me kerkuar falje, por per te te sqaruar cfare me lendoi mua. As mos me kerko falje, s'eshte nevoja. Nese se ke patur per te me ofenduar atehere me fal ti per keqkuptimet.
Vizionier me bej nje limonate me tranafili te mesme me pak si shoku xhemali ...turll dhe debi po eksitojne me mp e dini apo jo se sdo rri tani te baj lidhjet e 1 te debores me 2 e turrlit me dhemb dhe koka ...ti Debora qeke keq o goce po qeke inacie e madho ti moj papapap ste dija kaq moj ja shiko mua as qe e vret mendjen fare se cfare thote turlli ...cedrus te bejme nje gote sherbet ne ty se mqeke thartuar keto kohet e fundit
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Vizionier me bej nje limonate me tranafili te mesme me pak si shoku xhemali ...turll dhe debi po eksitojne me mp e dini apo jo se sdo rri tani te baj lidhjet e 1 te debores me 2 e turrlit me dhemb dhe koka ...
Citim:
Vizionier me bej nje limonate me tranafili te mesme me pak si shoku xhemali ...
Citim:
Vetem make up sex e zgjidh kete pune ....... :aha :aha
Tani erdhe ti qe do shkoj tek dentisti une ........... .
Pa Sisoko, Chiellini sot .......... la vedo nera ............. :aha :aha :aha
Citim:
[B]
. Une nuk po ofendoj AD sot kur shihet qarte "agresiviteti" i saj ndaj meje ........ megjithate kam te drejte t'u kthehem robve me te njejten monedhe
po kemi fryke me hy ne mejhane se mos na hedhin ndonje bombe ...po vij njeher nga darka
Citim:
po kemi fryke me hy ne mejhane se mos na hedhin ndonje bombe ...po vij njeher nga darka![]()
Debora, te beri efekt kafja?
Na dhe nje tani me nje cope Torte!
Kam marre sherbimin sot ne Mejhone!
Citim:
ca agresivitet o njeri se late nam ... pse ore ketu ne forum kam ngel une me tregu agresivitetin tim sic e quan
une hyj postoj bej gallate e nuk ofendoj njeri per sa kohe nuk me ofendojne e me ironizojne te tjeret.
sinqerisht kam respekt per moshen tende dhe si me e vogel qe jam po te hap rruge.
Te cova 1 mp dje per tu sqaruar per gjera qe mos diskutoheshin nga te gjithe por nuk tregove interes. Keshtu qe te lutem mos me permend me do ta dija per nder.
Po qeras te gjithe ato qe jane ne mejhone me kaffee e Torte!
Amelsohuni o njerez! Lereni idhetitite.
Nje fjale e mire, nje buzeqeshje, nje pershendetje ... tregon miresi!
Asgje skemi cte ndajme ne kete Bote....NE FUND............vetem 2m katror, mbase, do na nevojiten!
Citim:
Po qeras te gjithe ato qe jane ne mejhone me kaffee e Torte!![]()
Amelsohuni o njerez! Lereni idhetitite.
Nje fjale e mire, nje buzeqeshje, nje pershendetje ... tregon miresi!
Asgje skemi cte ndajme ne kete Bote....NE FUND............vetem 2m katror, mbase, do na nevojiten!![]()
Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit » Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.