Forumi Horizont | Gjithsej 29 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 » Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2132)
O Bionde, hajde se na duhet Samatha. Se kto tjerat fjale kane, po si Charlota i ke
engjellushe, ti do me qit nafte a do me qi uje. dy lengje ne nje pus nuk mbahen.
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
A takohena ne mes me mire pertoj te dal jashte Shqiperise se bashku me turmen qe do leje nam neper aeroporte![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
ti do me qit nafte a do me qi uje
Merrni 20 gramë kore shelgu, gjethe dhe sythe mështekne, 10 gramë lule shtogu, pak lule bliri, gjethe hithri si edhe këputje. Pasi imtësohen mirë dhe përzien, merrni 1 lugë nga kjo përzierje dhe e zieni në një enë me kapak të mbyllur për 5 minuta, me 200 ml ujë. Pas 10 minutash hiqet nga zjarri, kullohet dhe pihet sa më i ngrohtë. Nëse dhimbjet janë të forta, nga përzierja merrni 4 lugë, dhe i vloni 5 minuta në gjysmë litri ujë. Pas 10 minutash largohet nga zjarri, kullohet, ëmbëlsohet me pak mjaltë dhe pihet çdo 2 orë nga 1 gotë çaj, por të jetë sa më i nxehtë. Merrni 2-3 kallinj nga bredhi i bardhë. Përvëlojeni me 200 ml ujë të sapovaluar. Pas 2 orësh kullohet. Ëmbëlsojeni pak me mjaltë dhe pijeni të ngrohtë në mëngjes esëll dhe mbrëmje vonë, nga një gotë çaji.
Citim:
O Bionde, hajde se na duhet Samatha. Se kto tjerat fjale kane, po si Charlota i ke
Kure per prostaten kjo Faje?
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Faje po ma lyp qe me thua hajde![]()
Citim:
Kure per prostaten kjo Faje?
![]()
Citim:
qyqa Bionde ai sdi as me ta lyp gjete ti Sander Mafishen
![]()
Citim:
Lame nam. Bionde, rendesi ka me qene 4 se na prishet filmi. Merre si te dush
.
Hajd se shaka po bejme si dhe sic thote populli ste vjen e keqja nga llafet jo
Tani serioze asnjehere sme ka pelqy qe virtualitetin ta kaloj ne realitet dhe sidomos ne kete forum. Mgjate mund te them qe ketu kam gjetur njerez interesante dhe qe dhe pse muri mbrojtes i imi ska dash ti beje miq reale kam arritur te krijoj miqesi te tille.
Kam takuar 2 anetare te ketij forumi kurse 2 goca te tjera jemi bere shoqe FB dhe shpresoj ti takoj e te pij nje kafe me to.
Do me pelqente te takoheshim te gjithe per te pire dicka pse jo. Cedrus me intrigon dhe kenaqesi ta takoja ti beja 1 kafe turke. Cec gjithashtu Niqua po teper ne forme Amori dhe Rei pse jo do mbanin gjalle tavolinen me mhb Petter vetem tu gjujt kurse Faja tu gjet te metat e shqipove dhe pse jena te ul per qejf.
Ja kshu mo shoke e shoqe po keni noj menje me lajmeroni ... e thashe me ne fund meqe po vjen viti i ri
Paska dash preliminari kjo per te ardh me fjali te sakta mbi takimet.
Citim:
Paska dash preliminari kjo per te ardh me fjali te sakta mbi takimet.
Vetem njerin dhe e di vete ai kush eshte ...fola shume e qepa...
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Vetem njerin dhe e di vete ai kush eshte ...fola shumee qepa...
Shum shpejt per te then ai /ajo per kaq koh sa jam
...persa i perket jetes virtuelle kam takuar 1person e sjam ber pishman hic, se ja vleu...nese do dali dikush ,, tjet sa gjysma e tij, mbase vendos ta takoj..po sbesoj se ekziston binjaku i tij
Citim:
Njoni ka ik ne Kine ka pak pune![]()
Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Shum shpejt per te then ai /ajo per kaq koh sa jam
...persa i perket jetes virtuelle kam takuar 1person e sjam ber pishman hic, se ja vleu...nese do dali dikush ,, tjet sa gjysma e tij, mbase vendos ta takoj..po sbesoj se ekziston binjaku i tij
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Hajde ......... daje menjen shpejt ...se erdhi koha te vish ketu .......... s'dua te te takoj me gjymes menjdje ...................... .
Mmmm, mire forumi.
Ka plas sinqiriteti.
Ju shtoft ymri inshallah, se na bot me majt zorret e barkut me dore tuj qiesh.
Faje, po m'dukesh simpatik mer qun. Ja llive ene Turllit.
Ku e pe sinqeritetin time me quno?
Pergjigju temes ti ate boj
Re: Re: Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit?
Citim:
Ti mire qe do me taku, po me sy pse ma bo![]()
P.s. Frankfurt gjak, Frankfurt shkabe, tre here kam qene, dy here me nate.
Citim:
Ku e pe sinqeritetin time me quno?
![]()
Pergjigju temes ti ate boj![]()
Re: Re: Re: Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit?
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
hm... e pasken zane rradhen te tjeretJane me interesante ato, normal qe kane perparsi!
Re: Re: Re: Re: Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit?
Citim:
Ene ti interesant je mos bej kshu nashti![]()
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Mmmm, mire forumi.
Ka plas sinqiriteti.
Ju shtoft ymri inshallah, se na bot me majt zorret e barkut me dore tuj qiesh.
Faje, po m'dukesh simpatik mer qun. Ja llive ene Turllit.
![]()
Re: Re: Re: Re: Re: Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit?
Citim:
Qa dinake mor zot, tamon femen.
![]()
Citim:
Nuk jam kjo ke foto lali![]()
![]()
Citim:
Shiko se ne burrat e martum nuk pysim shume per pamjen .......... ca te dali ...... ec, extra eshte ......... .
Por ne rastin tend edhe timin ......... une kam ca parime, dhe njera nga ato eshte qe nuk preferoj te pamartume ............. , qe do te thote ...... sado e bukur apo e shemtuar te jesh ......... nuk me impresionon .............. Po deshe pastaj me pi nje kafe ne orar te punes (se atehere kam kohe) ............. kur te duash ................. .![]()
Mos ki besim ke Angel qike, ngjo mu. Turli eshte ca i eger kshu po e ka pa perenia dhe i ka dhon dy komshie. Nejse, asnji akoma.
Angel, si t'kam motra? A ke mujt.
ka pak vllai ca me bo
mos perhap parrulla armike se e kam shoqe lulen ja kshu
Citim:
Shiko Trrull qe ta moresh vesht ti, un ste pyta si je , qe mjep shpjegime je martu apo jak..jena ok?![]()
E dyta un kerkova me pi kafe , as me ty as me asnje ketu,, meqe e cele temen ..kafen ne orar tpunes me ty? ku lagjen rri ti..?
e treta ne definitivja..as humb as fitoj naj sen me burra tmartumse skan chance me mu
![]()
Citim:
ka pak vllai ca me bo![]()
mos perhap parrulla armike se e kam shoqe lulen ja kshu
offf amon amon-in ene 1 sheleg 300 pare du me taku une lol
p.s. per konfliktrezolushen jam e tmerrshme vllai plas luften e 3 boterore direkt po desha une lol
Citim:
Lulke ............ ti shume here pergjigjesh se duhet te pergjigjesh ........... dhe s'ka lidhje fare me ate qe eshte shkruar .......... por duke qene se ke ikur qe 4 vjec nga shqiperia ........ eshte normale qe te kesh probleme me shqiperimin e shqipes .............. ndaj nuk te ve faj......... .
Une nuk thashe qe te ti me kerkove te pish kafe me mua ............ por te thashe NE QOFTE SE .......... ke deshire te pish kafe ........... .
Une nuk thashe qe ti doje te vije apo bere ndonje kerkese te vije me mua ....................por shpreha parimin dhe preferencat e mia ...................... Se c'lidhje ka deklarata jote ........ nje zot e merr vesh .......... megjithate ne jete "Mai dire mai" ....... thone ......... ( e di qe edhe kete do e interpretosh sikur ndoshta nje dite une do kem shancin me ty ...... po nejse ....... )
Kshuna qe the tina ................ .
Citim:
Turli po perpiqet te sqarohet. Good job good job. Tamam sipas frymes pajtuese.
Citim:
Akoma ncuk !
Citim:
E dyta un kerkova me pi kafe , as me ty as me asnje ketu
( gabim ortografik desha ta boja un s'kerkova e bone kerkova) faji im per ket e pranoj..
*Mai dire mai *e them me lali duke njof natyren qe jam pra
Ti shelgu mos u mundo tna fusesh sherr me Angel , se do e bej mike ..ja ashtu do apo sdo ti..
( editim)
Dhe tma pagush ti bileten e tma trosh rrugen me flori ..spi kafe me ty jo
Akoma ncuk !
Citim:
Ti shelgu mos u mundo tna fusesh sherr me Angel , se do e bej mike ..ja ashtu do apo sdo ti..
![]()
Akoma ncuk !
Citim:
E dyta un kerkova me pi kafe , as me ty as me asnje ketu
( gabim ortografik desha ta boja un s'kerkova e bone kerkova) faji im per ket e pranoj..
*Mai dire mai *e them me lali duke njof natyren qe jam pra
Akoma ncuk !
Citim:
he moj se eshte cun i mire turll ... a te vije me te te pime nga 1 qokollate te shkrire ... shelgun e marrim si gazetar
![]()
Citim:
Ki menjen 'ngjo muti.
Citim:
Me mire pranoj me Turli sa me shelgu, se tregoi mascilizem
Angel rri mos mhap telashe..jo moj jo me asnje nahhhhhhhhh ta bejn dhembin ska!!
![]()
Citim:
Me mire pranoj me Turli sa me shelgu, se tregoi mascilizem
Angel rri mos mhap telashe..jo moj jo me asnje nahhhhhhhhh ta bejn dhembin ska!!
![]()
Citim:
Duket qingj ajo, por asht tajger. Ki menjen 'ngjo muti.
Citim:
U kry!!!!!
Lulja une turll ne kafe ... per detajet flasim me mp se na behet gjeloz shelegu![]()
E mbaj plot une se mendoj per ditet qe mund te jem bosh
ja kshu hahahaaaa
Angel asht ajo teoria e t'futmes ne mut.Nooo mos me keqkapish se nuk thom un fjal te nyta.
Leksim tek shkolla "Nana Mretnesh"
"Nese dikush eshte ne hall duhet me e nihmu", qa dmth po ra Asmoni ne mut, Bakushja duhet me i dhan doren.
Angel shelgu don ban per banalitet po sja dhe ,, dmth ai po shfrytezon qe tka moter, ja kshu !
Citim:
Angel asht ajo teoria e t'futmes ne mut.Nooo mos me keqkapish se nuk thom un fjal te nyta.
Leksim tek shkolla "Nana Mretnesh"
"Nese dikush eshte ne hall duhet me e nihmu", qa dmth po ra Asmoni ne mut, Bakushja duhet me i dhan doren.
Gjithsej 29 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 » Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.