Forumi Horizont | Gjithsej 57 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit » Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Komentet e Albumit fotografik!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9244)
Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
rofsh amore..
dhe te tjerat skan qen aq poza jo.. po paka shume.. dhe ajo foto qe nxora eshte me cel e kupton ti..
p.s thash nje her.. cka then mire amori.. sikur ti rris pak floket, lol..
ne foto aty sduken.. se ajo foto ka nja dy muaj.. po tashi.. mkan vajt floket te supi.. jam ber si kastro zizo :p se bej shaka.. ( dmth per kastron).. thjesht me jan zgjat.. flokun e kam te dendur.. kshu qe kan mare goxha formesome of the girls.. like it
ciao
Citim:
Po citoj ato që tha erta31
Kota je i madh lol. Nuk e prisja qe dikush te bente nje krijimtari per mua. Krijimi eshte fantastik, me duket vetja sikur jam ne alabama me ato lulet ne koke.
thanks.
lol.. do ve do ve.. ne 25 jam ne boston se vjen ai kasapi.. ene do bej ndonje foto po doli ndonje cupe te na i shkrepi :p
erta... po mi rusho po kam ber gjith ato po do i postoj ne dark
Po te pakten kur ti postoni fotot mos u beni pishman pse i keni vene, se keto dite me eshte prish fshesa, dhe duhet te bleje nje te re, por e kemi buxhetin e forumit pertoke
ari qenke simpatik...paske fytyre mistreci.....respekte
mama mija ca kingu
me jep pak uje te lutem se u nxefa keq
Citim:te faleminderit... elsa..... mistrec...'? po jam pak.... por ne pune me shume... ..pershendetje
Po citoj ato që tha elsaaa
ari qenke simpatik...paske fytyre mistreci.....respekte
Citim:take it easy..... dreqe,,,,ahaaaaaahha.. dhe mos bej... sikur nuk ke pare me te bukur..se mua...ahhahahaaaa... ah... ça dreqe.. qe je ti mor aman....pershendetje
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
mama mija ca kingu
me jep pak uje te lutem se u nxefa keq
Si fytyre e pame me dukesh Ari
Nejse se mbase te ngaterroj me ndonje tjeter.
Shume simpatik dukesh ne foto, por mendoj se ne real duhet te jesh akoma me shume :p:p:p:p
Uuuuupppppsssss :p Ari...doli dhe ftyra jote me ne fund...
Shume simpatik je....po jo aq sa me the mos leja burrin une loooollllll....
Citim:
po ti je yll moj rush... po skemi pas dhe shume kohe se merem dhe me ato websitet e mija... po e kisha ven ne plan kisha kohe qe do e beja dicka per ty![]()
hajde kiss kisskalofsh mire
Citim:
Po citoj ato që tha SEXI
Germoandej nga krijimtaria Kontinentit se ka bere dhe ai per ty...edhe per mua gjithashtu...
Citim:
yviii pershendetje![]()
Citim:
rofsh lol, si jam rush i pjekur apo i pa pjekur? hahaha bej shaka, ty te kam qef kota. po pres te tjerat nga ty. ja kalofsh mire dhe ti. bye
Citim:
ate se si je rush i pjek apo i pa pjek.. pasi te me thuash je single apo.. :p lol... shaka![]()
sa per te tjerat.. do i postoj.. po kadal kadal.. ka pak e ka pakse kripa me karar kan then
![]()
hajde kiss rusho![]()
dmth te vete te blej unazen un? lol
Citim:
dmth te vete te blej unazen un? lol
Citim:
mire lol, po gjeje te bukur ama. pastaj ma trego me nje foto.
Citim:
lol.. po bej shaka un moj.. se me ndave na gruaja mi le kalamajt rrugve..
foto te bej un me sa te duash
kalofsh mire![]()
po te mbledh dhe keta te lagjes, behen goxha :p
Citim:
po te mbledh dhe keta te lagjes, behen goxha :p
O Kota po Host Albania cfare eshte?
rofsh per krijimin.
po tashi me ta then si me ta then..... dhe shum kemi leviz neper lagje e me poshte kasabase :p.. ku i dihet... po na i rrisin ciliminjt bota :p
pyete ca eshte host albania... kliko ke emri atje.. dhe shife ca eshte
Citim:
para nja dy muajsh.. kur me erdhi kushoja na iraku
lela e di vet ti, lol.. nja dy dit ene delete
![]()
Kota,sa me shume kohe qe kalon aq me i mire mo cun.Ku do ndalesh keshtu ti?
Kota qoke bo me ...si i thone poshte mjekrres kur shendoshes se harrova loool.....qokan tu te gri femrat ....hahahahahah ... handsome si gjithmone
se harrova te shkon shendeti mos u dobeso...dukesh mire chubby....se mos ofendohesh mo....se une i kam qef chubby guys do te propozoj
rofshi, rofshi.. ua paca borxh.. ua kthefsha komplimentet ne te mira
skam dal e aq mir aty jo.. se foto me cel... po qe te themi te drejten.. jemi shendosh ca si teper.. se nuk levizim fare ... po qe allabym bereqaves:p mos qahemi.. kerkesa qe the ti elsaa kemi plot..
skam ber nai foto tashi.. po me kismet ka data 15 prill se vijn nja 20 artiste shqiptare ne SMG ne ny... ene do jem me shoqerine aty... do bej nai foto me ndonje artistee atje .. se jam ene me flok te gjata, lol
hajde bofshi qef
p.s un me shume nxora foton ti benit kushos ndonje compliment me :p ( shaka) se ta di ai qe i nxjer foton ne int.. me theu ne mest ,lol
Citim:
Po citoj ato që tha komando
Pershendetje KOTA_97. me vjen shum keq por ketu nuk te shkojn genjeshtrat pasi para dy muajsh nuk jam kethyer shipetare nga iraku..
po jane kthyer para pes ditesh pasi une i kam ndrruar ketu ...
dhe keshtu mos i genjen shume koto forumistat se genjeshtra te doli ne shesh..gjithe te mirat nga![]()
KOMANDO SHIPETARE
![]()
![]()
![]()
MOSUL IRAK
![]()
DHE NGA ARMANDO
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Kota,sa me shume kohe qe kalon aq me i mire mo cun.Ku do ndalesh keshtu ti?![]()
e tojbestrafkulla me kete pune... pothuajse ne pergjithesi.. cdo njeri e luan rolin dhelpra me rrushte... po kjo eshte fare.. kjo ka rreshkit me termend... hiqu moj nga mua te them se me je qep si dhelpra pas boleve te dashit... hallau na rruajt
Albumi Fotografik
Citim:
ja ti shoku te pershendesim me i foto dhe ty .. se na u irritiove pak me pare :p
duket sikur eshte emisioni lajmeve :P
Mu duk sikur po degjoia he tani lajme nga bota - Forcat komando u vendosen ne mosul dhe fotoja e ushtareve {koteja dhe kushuriri ,normalisht dhe komandanti me nickun jos shpati por komando qer terhe vrejtje
}
Hey Martin Yll fare. Po ti qeke fotomodel mer cun???
Lum ajo qe te ka
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Hey Martin Yll fare. Po ti qeke fotomodel mer cun???
Lum ajo qe te ka![]()
He me se genjen ti genjen ...
Flm Ylli...
ps,ti e di qe bukuria qendron ne vend tjeter....
Jo re jo se ti je i bukur nga te gjitha anet
Dreqe se ke pare Live MArtinin ti??? Me te heq petllen
Flm Dreqe
respekte
Citim:
Po citoj ato që tha Martin Iden
He me se genjen ti genjen ...![]()
Flm Ylli...
ps,ti e di qe bukuria qendron ne vend tjeter....![]()
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
te zemra e ke fjalen
apo diku tjeter??
Citim:
Po citoj ato që tha Martin Iden
ele te zemra ele te ai vendi tjeter ...![]()
ps,dreqe
Te shpirti e kisha fjalen une....
ps,se si dreqe qe je keqkuptohesh ti....
Eshte binjaku Enya
I kam thene te shkoje ne Hollivud po sme degjon dreqi
Paskan plas keq ndryshimet e nick-eve knej...Hajde,hajde po e kthejne pllaken si po duan...Mos t'ju vij keq te pakten sikur te kemi dhe nga 2-3 nicke...
Sexo me mire ndryshim se sa nga 10 nick.
Sexi, ne kete kohe qe jetojme te merzitet burri dhe gruaja per kohe te gjate....e jo me nje Nick.
Tre vjet sikur jane shume....
Ju veshtire se e ndryshoni se me nick me seksi se "sexi" ska....ndoshta nje mundesi mund te jete "erosi" ...
respekte
ps,cdo gje gjykohet brenda kontekstit (mendoj une)
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Eric Darven eshte ky Martini?????
Se s`po me kujtohet nick name qe ka pas prandaj pyes.
Bukur!
Edhe ai Erosi sme duket shume si per nga ana e sexit jo per gje po me kujton ate Eros Ramazotin
Mua me sexi me njohin jo vetem ketu por dhe ne vende te tjera...
P.s.Thjesht shaka bera mos me keqkuptoni...
sa shume te njohkan ty sexo hahahahhah ckena rrusho?
Gjithsej 57 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit » Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.