Forumi Horizont Gjithsej 129 faqe: « E parë ... « 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 » ... E fundit »
Trego 129 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kombetarja Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=240)
-- Kombetarja Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1801)

Postuar nga qershor13 datë 11 Shtator 2003 - 16:13:

Presidenti i FSHF-së uron djemtë e kombëtares për fitoren ndaj Gjeorgjisë
Duka: Në shtëpi jemi të pamposhtur
Menjëherë pas ndeshjes Shqipëri-Gjeorgji, presideni i FSHF-së, Armand Duka, është shprehur i kënaqur për këtë fitore dhe mbyllje të mirë të eliminatoreve për Euro-2004-n. Sipas tij, skuadra nuk e arrriti dot objektivin që kishte Federata, kualifikimin, por, nga ana tjerër, u evitua dhe vendi i fundit në grup, çka ishte objektivi i dytë i kësaj kombëtareje.

- Zoti Duka, një fitore në ndeshjen e fundit...
- Po, një fitore shumë e vlefshme. Skuadra fitoi kundër Gjeorgjisë dhe arriti të fshinte të gjithë atë ndeshje të keqe, të zhvilluar në Tbilisi. Pashë një ekip të trasformuar, i cili luftoi deri në fund të lojës, edhe pse koha ishte e keqe. Nuk ka më mirë, sesa kur skuadra e mbyll edicionin me fitore, e cila nuk do t'i lërë kuqezinjtë në vend të fundit. Të gjithë luajtën mirë, pa përjashtim, dhe treguan se ishin larg ndeshjes së para 4 ditëve. Treguam se dimë të reagojmë në një moment shumë të keq. Përgëzime edhe publikut, që kishte ardhur për të ndihmuar kuqezinjtë.
- A mund të bëni një rezyme për të gjithë këto ndeshje eliminatore të kombëtares?
- Për sa u përket të gjitha ndeshjeve, do ta nisja nga objektivi. Në fillim menduam për një kualifikim për në Evropianin e Portugalisë. Ishim në lojë, por në disa momente nuk patëm fat. Në ndeshje të tjera nuk luajtëm si duhet dhe këtu fus ndeshjen e parë me Gjeorgjinë. Në atë ndeshje kemi zhvilluar takimin më të dobët në këto eliminatore. E thashë edhe më parë se këto eliminatore kanë treguar edhe ndeshje të bukura si me Rusinë dhe Zvicrën, ku kemi fituar ose barazuar. Gjithsesi, kjo kombëtare është e pamposhtur në në Shqipëri. Ka zhvilluar 4 ndeshje, 2 i ka fituar dhe 2 të tjera i ka barazuar. Të paktën jemi ekipi më i fortë në shtëpinë tonë. Kemi grumbulluar 8 pikë dhe nuk është pak. Kjo kombëtare ka arritur të mos rreshtohet as në vendin e fundit të grupit, çka do të thotë një renditje më të mirë në UEFA.
- Një gjykim për debutuesin Blendi Shkëmbi?
- Për mendimin tim, ka zhvilluar një ndeshje shumë të mirë. Për një debutues, ka qenë një nga më të mirët, duke u gjendur në çdo cep të fushës dhe duke e shpërblyer besimin e Brigelit. Eshtë një futbollist me të ardhme, që do t'i japë shumë kombëtares.
- Kombëtarja Dosena-Brigel nuk ka arritur të thyejë rekordin e kombëtares së Bajkos, por vetëm e ka barazuar...
- Kombëtarja nuk ishte nisur me synimin të thyente rekordin e Bajkos, por vetëm të luante shumë mirë dhe, nëse ishte e mundur, të kualifikohej për në Evropian. Grumbulloi 8 pikë dhe të gjitha në shtëpi, çka është një arritje për skuadrën. Për të tjerat mund të flitet më pas.
- Zoti Duka, cila do të jetë e ardhmja e kombëtares?
- Nuk arritëm të kualifikoheshim për në evropian. Do ta provojmë sërish për në botëror. Skuadra është shumë e mirë, ka elementë shumë të mirë dhe ka treguar se është e aftë të luajë mirë kundrejt çdo kundërshtari. Me disa ndryshime të vogla, mund të jetë një skuadër shumë e vlefshme për të synuar sërish për të ardhmen.

Gjithsej 129 faqe: « E parë ... « 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 » ... E fundit »
Trego 129 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.