Forumi Horizont Gjithsej 164 faqe: « E parë ... « 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 » ... E fundit »
Trego 1631 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- "BAR TIRONA" per te gjithe... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12977)

Postuar nga SEXI datë 26 Janar 2007 - 14:26:

Citim:
Po citoj ato që tha njeni
sexi merni dhe dicka tjeter nga une......................
sot dua te qeras une............

Flm...Je shume i sjellshem...Tani per tani po pi kafen ndoshta me vone mar ndonje red-bull...

Postuar nga Katilesha datë 26 Janar 2007 - 14:44:

Citim:
Po citoj ato që tha etniku78?
hej , Kati dhe SHkodra ...........
ketu jemi ne bar Tirona , ene nuk duam sherre , ok
po deshet shkoni me noi lokal ne Shkoder dhe zihuni sa te doni , por prap gabim do ta kishit e mira eshte qe mos te kapeni kot me fjale ok ?

ju lutem mbani qetesi .

.................

hahahahahaha sa kam qeshe etnik......po une e shkodra e bajme kete sa per reklame mar se ku ka shkodran qe shkon keq pash zoten.....na te tan jena si shpirt ....e shkojme shume mire me nj-tj apo jo shkodra?....:p..............hajde sexi ma bjer edhe mu nje kafe se nuk e kam pi per sot...........

Postuar nga bucimakja datë 26 Janar 2007 - 14:45:

hadje sexi ti bim pak qylit ......po pse mar thu po ta pi kafen...kujton se tash qe po me qeras ti tash  po marr kafe un.......joooooooooooooo......du naj gja tjeter....heeeee.........:p:p

Postuar nga bucimakja datë 26 Janar 2007 - 14:47:

he maaaaaaaaaaj kat....fmi i marr un tu tprit ne shpi........sa mire qe u tak njihere bashke ne lokal eeeeeeeeeeeee

Postuar nga Katilesha datë 26 Janar 2007 - 14:50:

hahahahaha ta kam ba me t'hedhun sot.....jam te qendra Apit .....thashe po vi me e pi kafen e nades ktu te lokali me ty e me kallabllekun para se me shku ne mesim.......

Postuar nga SEXI datë 26 Janar 2007 - 15:17:

Katikesha...Bucimake...Njeni...merni dicka dhe nga mua...se dua tju qeras...
Une po e mor red-bullin qe me qerasi Njeni pak me pare...Hajde gezuar...

Postuar nga engjell_mbrojtes datë 26 Janar 2007 - 16:05:

mirmengjesi tirona!

cafre behet ktej, si ju kom te gjitheve?

sexo i kafe mua lal! shi shi paska qen shkodrani ktu eeee?

ma puth fort shkodren_e_bukur....!

sexo anej nga blloku kom qen.....po lokali bosh fare anej.....nuk fekuentohet shume.....................e di pse??? se nuk eshte kamarjerja pra mooo looooool

puc una fort

Postuar nga shkodra_E_bukur datë 26 Janar 2007 - 16:18:

mirmengjesi

goca

cila nga ju do ma beni nji kafe veq mos u zini se ka per te gjitha boll

lol katilisha kuje maj sex bomb ta hangsha kerthizen sa e mir qe je

Postuar nga Katilesha datë 26 Janar 2007 - 17:21:

Citim:
Po citoj ato që tha shkodra_E_bukur
mirmengjesi

goca

cila nga ju do ma beni nji kafe veq mos u zini se ka per te gjitha boll

lol katilisha kuje maj sex bomb ta hangsha kerthizen sa e mir qe je

..............

hahahahaaaaaaa shkodra per zoten je ngaterru se kerthiza qe ke pa te albumi fotografik eshte e sexit dhe jo e jemja.....pastaj mos me ven epitetet e sexit mar se po me ban naj atentat terrorist....:p

Postuar nga SEXI datë 26 Janar 2007 - 17:22:

Engjell paske ardhur ti o yll bote...Eeeee ky shkodra eshte edhe anej nga blloku... Mu spo me bohet me ardh shume anej...se di po jam msu ktu... Te puc ele una yllo

Shkodra ku je ti more...Kafen do ta bej une ty...jo per gjo po e boj te mire dhe jam kamarjerja dhe shefja e lokalit......
Hahahhhhaaaaa kerthizen mos ma ha lale...se me zor e kom...

Gjithsej 164 faqe: « E parë ... « 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 » ... E fundit »
Trego 1631 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.