Forumi Horizont Gjithsej 32 faqe: « E parë ... « 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 »
Trego 318 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Zeshkanet vs Biondet (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18273)

Postuar nga dylan datë 12 Shkurt 2011 - 19:13:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
[QUOTE]Po citoj ato që tha dylan

te^pyeta po
[/QUOTE

e dashurume me D te madhe te shtypit mbas kaq vitesh cdo dite eshte sikur eshte hera e pare qe e shikoj lot nga syte me dalin lot malli qefi inati nuk i dihet po dalin ...dylan mos me ngacmo se do me besh me qa kush pret deri ne oren 8 kur te vije nga puna hahahahahah...

po mendoja ca shanci ,fati me te degjuara njerezit pas nje far kohe fillojne distancohen

Postuar nga BIONDIA datë 12 Shkurt 2011 - 19:15:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

po mendoja ca shanci ,fati me te degjuara njerezit pas nje far kohe fillojne distancohen

jo nga biondet distancohet nga brunet ato pse kot jam bionde une

Postuar nga Eria datë 12 Shkurt 2011 - 19:15:

Citim:
dylan mos me ngacmo se do me besh me qa kush pret deri ne oren 8 kur te vije nga puna hahahahahah...

,je fantastike...

Postuar nga Deb* datë 12 Shkurt 2011 - 19:18:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

Sigurisht, zere se t'ra nje lloto .( se as komplimente smeriton)
:p

Bye Deb .

E dija qe s'do me kuptoje. Shkurt do te thote qe kur te shan budallai duhet ta marresh si kompliment.

Postuar nga amor alucius datë 12 Shkurt 2011 - 19:18:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA dylan mos me ngacmo se do me besh me qa kush pret deri ne oren 8 kur te vije nga puna hahahahahah... [/B]

Biondet s'presin por marrin iniciativen vete...s'ka hapesire fare per ndonje proposta indecente? Celular ke...

Postuar nga BIONDIA datë 12 Shkurt 2011 - 19:25:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Biondet s'presin por marrin iniciativen vete...s'ka hapesire fare per ndonje proposta indecente? Celular ke...

HAHAHAHAHA car iniziative te marr qe me marrte lumi e me cofte ne oqeanin antanik ishalla ...amor mos me fut ne rruge te keqe se 4 here kam bere numrin gati 5 here e kam fshi ahahahahh

Postuar nga cecilia datë 12 Shkurt 2011 - 19:26:

Eh,mi dhe ti bjeri djalit se ma lodhe

Une s'po di ça jam, bionde a brune

Postuar nga BIONDIA datë 12 Shkurt 2011 - 19:29:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

djali thote i mbushi 40 ku o djali moj ciljeta ...

Postuar nga amor alucius datë 12 Shkurt 2011 - 19:31:

Citim:
HAHAHAHAHA car iniziative te marr qe me marrte lumi e me cofte ne oqeanin antanik ishalla ...amor mos me fut ne rruge te keqe se 4 here kam bere numrin gati 5 here e kam fshi ahahahahh

Nje ide(biondesh) ishte...

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Une s'po di ça jam, bionde a brune

Ty, meqe je sjell mire, po te pranojne tek biondet.

Postuar nga cecilia datë 12 Shkurt 2011 - 19:42:

Citim:

djali thote i mbushi 40 ku o djali moj ciljeta ...

Avash mi sa shpejt ja ngrite shifrat

E ke 3O e kusur

Amor, bionde e hallakatur jam & ashtu do vdes ))

Gjithsej 32 faqe: « E parë ... « 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 »
Trego 318 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.