Forumi Horizont Gjithsej 142 faqe: « E parë ... « 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 » ... E fundit »
Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2132)

Postuar nga Niqua datë 25 Prill 2005 - 08:17:

Re: Landi, ne ate moment qe zgjodhe se ke dan me taku,-a thu mos isha mas deret?!

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos
hahahahaahahahahhaaha!
flm bruv!

Kam nderru menje!Deshire do kisha te takoja ca figura te shquara te ketij forumi!

Amor,Plloshtani,Analistja,Unsto,Sabina,Ksenia,
Keila,Eshi, Etniku,
Myzo,Dodolja,Landi-n-Cift,

dhe Dreqen Shkodrane s`e la pa e taku po mu dha rasti!
Kam simpati per shkathtesine e saj dhe sinqeritetin e hapun!

Pashim yjeeeeeee!Muuaaqqqqqqqqqqq ne faqe!

hahahhahhaaha ta hangsha synin kur te dush ti maj naqe se edhe afer jena vi e te marre une e dalim nje xhiro ktej ka Manhattni

Antaret qe kam taku
Eshin e kam shoqe personale, Ami-, Joela, Eniss, Sarandabukur e kam kumshi.... edhe njerin e kam taku por ai nuk dinte qe une jam dreqja-shkodrane sepse nuk i tregova e takova nga nje shoqeri e imja sdo i jap emer se do i shkojne mendja

antaret qe kam deshir ti takoj

Sykaltera_Gangos, DifaustNeu, Admiraldi, Ajrori, Etniku, Amor alucius, Analistja, Shkodrnja82, Lykosin, Elba_Gurl, Army_Gurl, NIK_Durrsakun, Aris_Gurl, Shkodranin e Qeshur, UNstopable, Kontinenti, Lunax, Plloshtani, Indriti, ufffffffff o lodha,, Ket Fajtorin shum vete kan qef ta takojne por une skam kurjozitet per te...Pa keqkuptim plzzz thjesht nje mendim i imi (kiss All)

Postuar nga roke datë 25 Prill 2005 - 09:48:

Po ti dreqe ku edi qe shume vete kane qejf te takojne Fajtorin:p:p Mbase dhe ti ke kuriozitet,por e hedh larg e larg.:p
Une per tju pergjigjur temes,kam takuar disa(ska nevoje per emra) ,por do me pelqente te takoja,durrsake_topolaken,arsonen,sabinen,Kenin,am
or alucius,Elize,i_lire ,Bucs(kete ne fakt nje kat poshte e kisha ne shkolle te larte.Ky rrinte te i pari une ne te dytin ,Bela e bukur,Ervisen,Monen ,plloshtanin,bledumin,shenjtorindhe pse jo dhe Analisten!mgjth ne fillim me pelqente te takoja gocat.me mire ti prish leket me to sesa me keta Kerrat
bye bye!

Postuar nga Niqua datë 25 Prill 2005 - 10:59:

Citim:
Po citoj ato që tha roke
Po ti dreqe ku edi qe shume vete kane qejf te takojne Fajtorin:p:p Mbase dhe ti ke kuriozitet,por e hedh larg e larg.:p

po shum vete e kan shprehur ate mendim prandaj e thash,, edhe po desha une ta takoj edhe ka mundesi e takoj sma merr mendja qe me thot jo ai... nejse nuk i dihet,,,, Roke zakonisht une i helli gjerat troc e jo larg e larg po te ishte deshira e ima do e shprehesha se skam frike njeri...

Postuar nga roke datë 25 Prill 2005 - 11:08:

Mire per ty.Shpresoj te te shoh neser ne mengjes rruges:p

Postuar nga Niqua datë 25 Prill 2005 - 21:23:

Citim:
Po citoj ato që tha roke
Mire per ty.Shpresoj te te shoh neser ne mengjes rruges:p

fjala jote ne vesh te zotit

Postuar nga Gjilanasi_csi datë 26 Prill 2005 - 00:20:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

fjala jote ne vesh te zotit

Un me ty dreqja_Shkodrane kisha pasen qef me u taku e me ta puth Buzen 1 her

Postuar nga Niqua datë 26 Prill 2005 - 22:46:

Citim:
Po citoj ato që tha Gjilanasi_csi

Un me ty dreqja_Shkodrane kisha pasen qef me u taku e me ta puth Buzen 1 her

Gjilansi kur te kesh qefe takohena vec hajde ne NY,, jo vetem buzen mem puth por ca te dush ti. kissssssssssssssssssss

Postuar nga ESHI datë 27 Prill 2005 - 05:24:

Re: Re: Landi, ne ate moment qe zgjodhe se ke dan me taku,-a thu mos isha mas deret?!

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

hahahhahhaaha ta hangsha synin kur te dush ti maj naqe se edhe afer jena vi e te marre une e dalim nje xhiro ktej ka Manhattni

Antaret qe kam taku
Eshin e kam shoqe personale, Ami-, Joela, Eniss, Sarandabukur e kam kumshi.... edhe njerin e kam taku por ai nuk dinte qe une jam dreqja-shkodrane sepse nuk i tregova e takova nga nje shoqeri e imja sdo i jap emer se do i shkojne mendja

antaret qe kam deshir ti takoj

Sykaltera_Gangos, DifaustNeu, Admiraldi, Ajrori, Etniku, Amor alucius, Analistja, Shkodrnja82, Lykosin, Elba_Gurl, Army_Gurl, NIK_Durrsakun, Aris_Gurl, Shkodranin e Qeshur, UNstopable, Kontinenti, Lunax, Plloshtani, Indriti, ufffffffff o lodha,, Ket Fajtorin shum vete kan qef ta takojne por une skam kurjozitet per te...Pa keqkuptim plzzz thjesht nje mendim i imi (kiss All)

Dreqe car eshte ajo shoqe " personale "me?? hahha looooool sa kam qeshur.
Une do te doja te takoja nga personazhet e forumit : Sykaltren Shkodrane bashke me shokun e saj, Landin, Myzon , Etnikun, Analisten , Unstopable ,, dhe ndonje tjeter qe per momentin nuk me kujtohet.

Postuar nga agata datë 27 Prill 2005 - 12:41:

Re: prsh

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
Ate qe dua te takoj ketu eshte SABINA!!!!

Tung

Sinqerisht me cuditi ky mesazh, sepse nese oliinter ka urryer ndonje person ne kete forum, ky kam qene un, sepse ja kam "nxire jeten" duke i fshire mesazhet. por le te ja leme keto gjera te shkuares...

Un me nje deshire te madhe do te deshiroja te takoja po thuaj te gjithe, kam shume deshire te shoh si jeni ne realitet.
Por ne veçanti do takoja Topolaken

Postuar nga Niqua datë 27 Prill 2005 - 13:40:

Re: Re: Re: Landi, ne ate moment qe zgjodhe se ke dan me taku,-a thu mos isha mas deret?!

Citim:
Po citoj ato që tha ESHI

Dreqe car eshte ajo shoqe " personale "me?? hahha looooool sa kam qeshur.
Une do te doja te takoja nga personazhet e forumit : Sykaltren Shkodrane bashke me shokun e saj, Landin, Myzon , Etnikun, Analisten , Unstopable ,, dhe ndonje tjeter qe per momentin nuk me kujtohet.

hahahahahaha pse maj te verteten thash,,, m'ka marre madhi met taku edhe ty u banen do kohe pa u pa........kiss ESHI

Gjithsej 142 faqe: « E parë ... « 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 » ... E fundit »
Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.