Forumi Horizont | Gjithsej 142 faqe: « E parë ... « 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 » ... E fundit » Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2132)
Re: Landi, ne ate moment qe zgjodhe se ke dan me taku,-a thu mos isha mas deret?!
Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos
hahahahaahahahahhaaha!
flm bruv!
Kam nderru menje!Deshire do kisha te takoja ca figura te shquara te ketij forumi!
Amor,Plloshtani,Analistja,Unsto,Sabina,Ksenia,
Keila,Eshi, Etniku,
Myzo,Dodolja,Landi-n-Cift,
dhe Dreqen Shkodrane s`e la pa e taku po mu dha rasti!
Kam simpati per shkathtesine e saj dhe sinqeritetin e hapun!
Pashim yjeeeeeee!Muuaaqqqqqqqqqqq ne faqe!
Po ti dreqe ku edi qe shume vete kane qejf te takojne Fajtorin:p:p Mbase dhe ti ke kuriozitet,por e hedh larg e larg.:p
Une per tju pergjigjur temes,kam takuar disa(ska nevoje per emra) ,por do me pelqente te takoja,durrsake_topolaken,arsonen,sabinen,Kenin,am
or alucius,Elize,i_lire ,Bucs(kete ne fakt nje kat poshte e kisha ne shkolle te larte.Ky rrinte te i pari une ne te dytin ,Bela e bukur,Ervisen,Monen ,plloshtanin,bledumin,shenjtorindhe pse jo dhe Analisten!mgjth ne fillim me pelqente te takoja gocat.me mire ti prish leket me to sesa me keta Kerrat
bye bye!
Citim:
Po citoj ato që tha roke
Po ti dreqe ku edi qe shume vete kane qejf te takojne Fajtorin:p:p Mbase dhe ti ke kuriozitet,por e hedh larg e larg.:p
Mire per ty.Shpresoj te te shoh neser ne mengjes rruges:p
Citim:
Po citoj ato që tha roke
Mire per ty.Shpresoj te te shoh neser ne mengjes rruges:p![]()
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
fjala jote ne vesh te zotit
Citim:
Po citoj ato që tha Gjilanasi_csi
Un me ty dreqja_Shkodrane kisha pasen qef me u taku e me ta puth Buzen 1 her![]()
Re: Re: Landi, ne ate moment qe zgjodhe se ke dan me taku,-a thu mos isha mas deret?!
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
hahahhahhaaha ta hangsha synin kur te dush ti maj naqe se edhe afer jena vi e te marre une e dalim nje xhiro ktej ka Manhattni
Antaret qe kam taku
Eshin e kam shoqe personale, Ami-, Joela, Eniss, Sarandabukur e kam kumshi.... edhe njerin e kam taku por ai nuk dinte qe une jam dreqja-shkodrane sepse nuk i tregova e takova nga nje shoqeri e imja sdo i jap emer se do i shkojne mendja
antaret qe kam deshir ti takoj
Sykaltera_Gangos, DifaustNeu, Admiraldi, Ajrori, Etniku, Amor alucius, Analistja, Shkodrnja82, Lykosin, Elba_Gurl, Army_Gurl, NIK_Durrsakun, Aris_Gurl, Shkodranin e Qeshur, UNstopable, Kontinenti, Lunax, Plloshtani, Indriti, ufffffffff o lodha,, Ket Fajtorin shum vete kan qef ta takojne por une skam kurjozitet per te...Pa keqkuptim plzzz thjesht nje mendim i imi (kiss All)
Re: prsh
Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
Ate qe dua te takoj ketu eshte SABINA!!!!
Tung
Re: Re: Re: Landi, ne ate moment qe zgjodhe se ke dan me taku,-a thu mos isha mas deret?!
Citim:
Po citoj ato që tha ESHI
Dreqe car eshte ajo shoqe " personale "me?? hahha looooool sa kam qeshur.
Une do te doja te takoja nga personazhet e forumit : Sykaltren Shkodrane bashke me shokun e saj, Landin, Myzon , Etnikun, Analisten , Unstopable ,, dhe ndonje tjeter qe per momentin nuk me kujtohet.
Gjithsej 142 faqe: « E parë ... « 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 » ... E fundit » Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.