Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 » ... E fundit »
Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fotot e anëtarëve (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=271)
-- Gjejeni kush jane!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3051)

Postuar nga Shenjtori datë 02 Dhjetor 2003 - 03:12:

Byrazerke te vdes une per ty aman se si shpirt me je.

Te kemi sponsorizuesen e fushates ne ty. "Njeriu mire", Nene Arsona.

Vete dora e zotit je.

Edhe kurseji ca komplimente per neser.

Postuar nga arsona datë 02 Dhjetor 2003 - 03:26:

hahaha

po mos shkruaj moj brunke aq me mire i shtohen leket per te bler nje benz tjeter shenjtorit. apo edhe ju cpaskeni qene o cuna po he re jepjani tv se ka dhe ditelindjen ajo sot he te shkreten bejuni sikur keni lek si bosa.... mo e cani koken ........... bejani qejfin brunkes he aman

Postuar nga Shenjtori datë 02 Dhjetor 2003 - 03:29:

Hej fol fol keshtu ti po Bledumi filloi duke qare nga gezimi qe ti nuk do shkruash me ketu. Edhe avash avash me ato nerva se na trembe. jemi me zemer cupe dhe nuk durojme dot te brendeshmet qe kemi veshur e jo me ty.

Nejse une kisha bere ne plan qe te dergoja kinema aty ti ben der-der.

Une Bledumi bej kerkese per ta perjashtuar nga listat.
Ti je dakort???

Postuar nga ladybird datë 02 Dhjetor 2003 - 03:34:

well well well,hmmm....bobobo...sa e veshtire pasi un ju njoh te dyve vetem per disa dite...
ok thjeshte po them mendimin,edhe juve mund te thoni qe jam gabim ose jo( e di qe jam po ec mo,ta provojme fatin lol)
ai ne te majte,dmth ai tip tulaci,(me fal eee besoj se nuk preket nejri)ai eshte shenjtori,kurse bledurimi eshte ai tjeteri dmth ai e cik floke me shum,edhe ne te djathte.
ohh god i might be wrong...
do e postoj tani para se te ndryshoj mendje...hihiihhih..
(plzzzzzzzzzzzzzzzzzz mos u prekni asnjeri)
ps. muaq, te dy jeni rrusha by the way :-)

Postuar nga Bledumi datë 02 Dhjetor 2003 - 03:34:

Angry

moj ti brunke...me shume inat po flet ti mi..
kujdes se po dole nga lista e shenjtorit del edhe nga lista ime..kujdes eeeee
Moj se ke marr vesh ti qe ketu vendosim NE...

ta thash edhe njehere..ke fitu nje gje tjeter ti...

Postuar nga Shenjtori datë 02 Dhjetor 2003 - 03:49:

Ladybird edhe ti futesh ne liste por akoma nuk mund te te themi rezultatin. Do presesh edhe pak per pergjigjen.

E Bledumo e fituam nje te puthur e.
Sa me fat qe jemi mer dreq. E kam thene une qe ti ke fat ******

Postuar nga ladybird datë 02 Dhjetor 2003 - 03:52:

well kot nuk thone i duruari i fituari,kshq ja vlen jo per gje po te dy jeni kinga kshq jam cik kurjoze cili eshte me kingu.lol...:-)
muaqqqq

Postuar nga Bledumi datë 02 Dhjetor 2003 - 03:55:

Citim:
Po citoj ato që tha ladybird
[Bkshq jam cik kurjoze cili eshte me kingu.lol...:-)
[/B]

Ouuuuu.ate duhet ta percaktojne ata qe na shofin,jo ne....Une them eshte Shenjtori,shenjtori thote jam une....:p

Postuar nga Shenjtori datë 02 Dhjetor 2003 - 03:56:

Si i thone asaj fjale shif e shkruj. Secili ka gustot e veta.
Shpresoj qe gustot e tua te anojne ketej nga mua

E Bledumo derimetani asnjera nuk na ka dhuruar dy te puthura pernjehere. :p

Postuar nga arsona datë 02 Dhjetor 2003 - 03:58:

ladybird

po ca flet moj
kujt i ngjan gjysma e molles? gjysmes tjeter pra edhe keta nuk i ndan dot kush eshte me kingu se jane qe te dy, me zi i ka byrazerka, ylla fare

Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 » ... E fundit »
Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.