Forumi Horizont Gjithsej 407 faqe: « E parë ... « 262 263 264 265 266 267 268 269 270 [271] 272 273 274 275 276 277 278 279 280 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)

Postuar nga Katilesha datë 21 Korrik 2010 - 23:11:

Kurse une po mendoja a ka bere ndonje zbulim te ri Eriaaa?? HAhahahahaha me ke shkrire me ate romanin e vockel..

Postuar nga dylan datë 21 Korrik 2010 - 23:12:

eria shkrun roman wow na sjell ndonje pjese eria se sbehem rehat po si lexova

Postuar nga Eria datë 21 Korrik 2010 - 23:16:

Ma mori mendja qe do qeshje ...une u cudita sa shkruajta

Postuar nga Katilesha datë 21 Korrik 2010 - 23:23:

O Eria po dale se akoma nuk te kam thene se kush eshte kolegu i zyres.....Qe do te gajasesh se qeshuri

Ah rastesite...rastesite....

ps: Dylan, gjithnje te lexoj me kenaqesi, pavaresisht "ll" qe i ngaterron... Reflekton sinqeritet moj vajze e te lexon njeriu me qejf..

Postuar nga dylan datë 21 Korrik 2010 - 23:25:

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
O Eria po dale se akoma nuk te kam thene se kush eshte kolegu i zyres.....Qe do te gajasesh se qeshuri

ps: Dylan, gjithnje te lexoj me kenaqesi, pavaresisht "ll" qe i ngaterron... Reflekton sinqeritet moj vajze e te lexon njeriu me qejf..

kati mos ma ban qefin per kot pashe zotin
sa te thash ty nje kompliment sikur me paske lexuar mendjen hahahah e me ty ksiha te drejte une je malleshtore love you

Postuar nga Eria datë 21 Korrik 2010 - 23:28:

Citim:

Follllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
llllllllllllllllllll

Postuar nga Katilesha datë 21 Korrik 2010 - 23:35:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Follllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
llllllllllllllllllll

Lere se po fillova do ia kaloj atij romanit tend te mbremshem..
Vetem po te them se ka lidhje me dashurite e para...

ps: Dylan faleminderit per fjalet

Postuar nga Eria datë 21 Korrik 2010 - 23:47:

Citim:

Lere se po fillova do ia kaloj atij romanit tend te mbremshem..
Vetem po te them se ka lidhje me dashurite e para...

Folim folimmmmmmm..te me sqarosh...dhe rilexo me kujdes paragrafin tim ne lidhje me kolegun e zyres hahahhaha...me shume kujdesssss

Postuar nga cecilia datë 22 Korrik 2010 - 00:15:

Re: Re: Cfare temperamenti!

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

te rre menja Cec.... e kaluara te ndjek kudo

Do te te jap disa seanca (therapie) gratis qe te shikosh se si harrohet e kaluara ?

M.C/ (per te mos dal nga tema) gjoja Shume e lodhur sotttttt.

Postuar nga BIONDIA datë 22 Korrik 2010 - 00:42:

Dje nje shoqe me tha "te mos mendosh te kaluaren duhet me degjuar muzik shiko noj dokumentar bej noj gjo qe me pare se ke bere "...e fillova une ne mengjes para se te shkoj ne pune ndeza digjitalin ora 8 e 15 e cova ke lajmet ne 5 minutra u bana me zemer jo lajme llahtar vrasje ,akisdente ,kriza ,Rama tu bertit ,Sala po ma keq thashe po nderroj kanal muzike .... filloi Rihana "ti amo "beja sikur se degjoja shkova na dhoma gjumit ...mbas nje minuti Lada Gaga "ahehandro" u hodha ke dhoma miqve,mbaroi kjo filloi Pausini me boni me shku ne banjo ,vendosa me dali Poni "shpirti im "desha me shku ne guzhine me pre damaret ...as kjo terapi nuk dha rezultat e duhura.

Gjithsej 407 faqe: « E parë ... « 262 263 264 265 266 267 268 269 270 [271] 272 273 274 275 276 277 278 279 280 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.