Forumi Horizont | Gjithsej 366 faqe: « E parë ... « 265 266 267 268 269 270 271 272 273 [274] 275 276 277 278 279 280 281 282 283 » ... E fundit » Trego 366 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Probleme Sociale (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=312)
-- Homoseksualiteti. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=730)
Re: re
Citim:
Po citoj ato që tha belgium
E po Belgium kur te mendohesh me shume per te tjeret e me pak per veten do shikosh qe shoqeria e lire SKA TE BEJE SE CA PELQEN TI, PO E GJITH SHOQERIA! Eshte e kote te mohoni homot ne shqiperi, gjithashtu edhe Amerika u be civilizuar edhe i pranoje ato si njerez e i pranoje ne shoqerine e saj. Shoqeri e lir sdo te thote qe Amerika i la keta njerez ta bejne me te njejtin seks por si e permendem per dite me rradhe me siper vjen nga shume FAKTOR.
zoti homosexual i fshehur i paedukuar dhe pa pik respekti civil pse kerkon te besh debat inteligjent kur te mungon çdo gje qe ka lidhje me inteligjencen ?
kto vargjet me lart çfar shprehin ?
mendon ti qe shoqeria shqiptare shkoka drejt homoseksualizmit dhe un qekam kunder homoseksualizmit ?
mohoj un homot ?
me fal po se kam ate guxim te mohoj pinjollet me te ndritur te perversitetit pisllikut dhe degjenerimit njerezor jam shum i dobet qe te mund tju mohoj juve pjellave te semundjeve me te poshtra qe ka njoh njerezimi .
po iki nga kjo teme se ka rene nivel shume te ulet. Kush jane homot e fshehur? E pse fshihen? nga qe ka njerez si ty qe mbahen sikur jane normale, e i viktimizon. Te rrofte qe po meson ne belgjike, dukesh sikur ke mesuar ne rruget me plehra te shqiperise. Ishalla shqiperia smerr rrugen si ty se do e mohoje si vendin tim pastaj.
pse kto ofendime zoti homosexual i pashkoll ?
un nuk mbahem qe jam normal por jetoj jeten time si gjith njerezit e kesaj toke me seksualitet te shendosh nuk kam devijime sexuale ose shok sexual si ti o kalores pa kal ........
rruget me plehra te shqiperis ...... pse e shan shqiperin me thuaj ke arsye apo thjesht per faktin qe je homo dirty homo dhe e ke ne karakter ofendimin e pacip ??
kujton ti se do humbte kombi jon diçka nese semundje te gjalla si ti e mohojn ??
nese do me degjoje sadopak ti ben mir ta mohosh sa me shpejt sepse vertet po na neverisni me kto pederastira edhe pse jan virtuale mua personalisht me shkaktojn shum neveri dhe trishtim kur shof te ardhmen e kombit me te lasht ne bot ..........
nese do shkojm drejt pederastizmit te pist qe ti perfaqeson te betohem qe do votoj per eutanazin sa me shpejt o pjell e pist dhe pa respekt .
ps kerkoj falje per tonin e perdorur ndaj homos por nuk gjej dot menyr tjeter ti pergjigjem ofendimeve te ketij njeriu te vuajtur ............
homo ki parasysh qe tashti te kam injoruar pjell e pist perverse larg meje se edhe me mendime me felliq ti .........
kontinenti lal kujdes se jan fut spiuna ktu dun me na çu ne rug te keqe hahahahahahahahahaha
Gjithsej 366 faqe: « E parë ... « 265 266 267 268 269 270 271 272 273 [274] 275 276 277 278 279 280 281 282 283 » ... E fundit » Trego 366 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.