Forumi Horizont | Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 » ... E fundit » Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)
URRRRAAAAA PER BELEN !
Sot bera plot 100 mesazhe hahahaahahah:p lol
Urime bela e bukur dhe u befsh dhe me 1000 mesazhe te tjera.
Suksese ne forum dhe pac fat
Urraaaaaaaaaaaaa dhe nga une per Belen:)
Wowowow Bela na i arriti te 100-tat...Moj e poshter po pse nuk na the me perpara me
apo kishe frike se mos te vinim ne te tjeret
dhe te prishnim rehatin tende dhe te Rokes:p
..Shkundja mire xhepat shkundja
Erdhe 100 vite te Lumtura paç ne jeten tende Bela e Bukur
P.s Njeriu . xx ne e mbajme premtimin , po akoma s'te eshte bere i gjalle partneri:p
Re: Urraaaaaaaaaaaaa dhe nga une per Belen:)
Citim:
Po citoj ato që tha Ervisa
Wowowow Bela na i arriti te 100-tat...Moj e poshter po pse nuk na the me perpara me
apo kishe frike se mos te vinim ne te tjeret
dhe te prishnim rehatin tende dhe te Rokes:p
..Shkundja mire xhepat shkundja
Erdhe 100 vite te Lumtura paç ne jeten tende Bela e Bukur
P.s Njeriu . xx ne e mbajme premtimin , po akoma s'te eshte bere i gjalle partneri:p
Re: Re: Urraaaaaaaaaaaaa dhe nga une per Belen:)
Citim:
Po citoj ato që tha BELA E BUKUR
Falemindrerit shoqe e dashur ! Gjithashtu dhe ju Keni ! me behet shume qejfi qe po e ndaj kete gezim me njeriz si ju ...lol
..dhe sa per Roken ku di une nga humbi kyja se di spo behet me i gjalle .....sme pergezoi fare per kete gjepo nga humbe more roku !
bela eshte pak e merzitur por megjithate me gezoi shoqja ime Ervisa me ate kartolinen(per mua e kishe vene apo jo ..:p ) ju pershendes bela !
ps..njeriu xx ,ckemi nga ty moj ela ????
ndonje lajm .....![]()
hahahahaah !
,Keni po ti nga e ditke apo tu rrefye roku ty
po doemos ,do ti mbash krahun shokut ti
Nejse ,kerkon te besh Belen xheloze ti eeeee.... Hahahahaha
Re: hahahahaah !
Citim:
Po citoj ato që tha BELA E BUKUR
,Keni po ti nga e ditke apo tu rrefye roku ty
po doemos ,do ti mbash krahun shokut ti
Nejse ,kerkon te besh Belen xheloze ti eeeee....Hahahahaha
Bela si ndihesh sot ti me shoqke.....bo akoma nuk t'eshte kthyer Roke me
....Kushedi nga ka shkuar te te blej nje dhurate ty
:p dhe do vij sic tha dhe shoku i tija
Keni se mos vepron dhe ti ashtu se te vrava
Po Lova dhe Rossveron nga kan humbur keto te dy me duket se keto qe nuk po bejne fjal jan me te rrezikshmit
:p
Ti njeriu.xx ke gje ne drite apo jo?:p....me degjo mua vihju nje tjetri se ai qenka hallakat keq ne pije
:p:p
Ervisa ti mos u merzit per Kenin se e ke besnik po kujdes me ke shoqerohet (si shoke e kam fjalen )
PO ti Keni pse e ngacmon Belen he
se une i kam telat e zemres delikat dhe me keputen shpejt ..:p
po prap si gjithmone do me vij shoqja ne shpetim kot svashdon per doktoresh zemrash Ervisa lol bela !
PS ...Roku po pse mo kaq shume te paska ngelur hatri , bo-bo cme gjeti mua tani ...!:p:p:p
hm hm
Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 » ... E fundit » Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.