Forumi Horizont | Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 » ... E fundit » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18213)
Citim:7
Po citoj ato që tha kurti
ne rregull je ti eria?se si po me dukesh kshtu sot
mos ke rene gje ne dashuri moj![]()
Re: Re: Lapsus linguae
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
those frenchdirty minds, vetem ne sex e kane mendjen
e lexova diku...
Re: Re: Re: Lapsus linguae
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Mendimi i çastit: brrrrr, ftohteeeeee.![]()
E urrej shiun me beri qull kohe legene ...
U bo kohe pa pa dylan.
Mendim Casti: Te kete provu Allamudhja shqiptarman in between ?
AirforceOne behu gati...
Re: Lapsus linguae
Citim:
Vetem Rachida e Frances mund te ngaterronte "inflation" me "fellation" ne televizion.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Mendim Casti: Te kete provu Allamudhja shqiptarman in between ?
AirforceOne behu gati...![]()
Re: Re: Lapsus linguae
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Ku e degjove sot te Europe 1
Po ate tjetren e degjove? Ne vend te thoshte "topi tenisit" kishte thene "topi penisit"![]()
![]()
Allamudhe, kur je modifiku per here te fundit?
Kishe ndonje pyetje me interesante? Te shoh shume poshte me humor keto kohe,s'po ma ngref fare dhe populli ketu eshte mesuar me ngrefjet e tua periodike.
-DHHHHHHH, -LLLLLLLLLLL.
sa po pertoj te dal sonte.. sdi as cfar te vesh meqe skam marre shume rroba...
Citim:
Kishe ndonje pyetje me interesante? Te shoh shume poshte me humor keto kohe,s'po ma ngref fare dhe populli ketu eshte mesuar me ngrefjet e tua periodike.
-DHHHHHHH, -LLLLLLLLLLL.![]()
Citim:
Pranej ke dale fushate elektorale ti?
O te vdeksha qe ke msu me njoft popullin. Mos ngelt fshat ne kembe.
Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
kujdes me fshatet ti, mos i ngaterro, fashti im ka pretantime.. uuuuu knowwww?
Citim:
Ca te thoja, minierat i kane mbyll. Jane bo minatoret me diplome pordhologjie.
Te fshati jot puset i hapin me pi uje te keqen. Andej nga gerr-verr-moshi hapin miniera me gjet pasuri dhe gjejne vetem burime metanore ne forme pordhe. Kane mbyll minierat dhe mbajne eren e pordhes me diplome.
Citim:
Te fshati jot puset i hapin me pi uje te keqen. Andej nga gerr-verr-moshi hapin miniera me gjet pasuri dhe gjejne vetem burime metanore ne forme pordhe. Kane mbyll minierat dhe mbajne eren e pordhes me diplome.
Citim:
Si maj yll, po i rrefuzon doktorrit?
Njerzit ma te marum jan doktorrat, te betohem. I shof tek lokali jon, how drunk they are, and how depressed they are!!!
Imagjino jane doktorra te Yales pale!
Mendim casti.
Po bie shi shume.
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Si maj yll, po i rrefuzon doktorrit?![]()
![]()
Njerzit ma te marum jan doktorrat, te betohem. I shof tek lokali jon, how drunk they are, and how depressed they are!!!
Imagjino jane doktorra te Yales pale!
Mendim casti.
Po bie shi shume.
-hahahahahaha- rri pa to maj, a je shpi tande?
haahhaahha jam te shpija e vllait
du te dal po jam bythe.. cant even walk
Shko fli gjume, pi nje gote uje dhe mos pi ma per sonte,
haahaha ja kam dhan fjalen doktorrit
Katiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii do te vras
paskeni ra ne gjume te tan
Citim:
paskeni ra ne gjume te tan
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Niqua, kush te tane? Une qute jam! S'ta mbush syrin?
Me gjithe mend qenka qetesi!!!
Citim:
ca sme shko ndermend..
Lodhje Vizioner, lodhje. Kendej na zuri nje i ftohte i keq.
Ti si ke qene?
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
..pershembull?![]()
![]()
Ja, na erdhi dhe Amori tani!Si e kalove sot Amor, deri tani? Ketej eshte vrejt dhe shi ka dy dite!
![]()
Po me mirepret mua apo po i kerkon vemendje Vizionerit? Jo per gje por jam e sigurte qe ai ka vemendje per te gjithe. Apo jo, Vizio?
Citim:
Po me mirepret mua apo po i kerkon vemendje Vizionerit? Jo per gje por jam e sigurte qe ai ka vemendje per te gjithe. Apo jo, Vizio?![]()
Citim:
Po me mirepret mua apo po i kerkon vemendje Vizionerit? Jo per gje por jam e sigurte qe ai ka vemendje per te gjithe. Apo jo, Vizio?![]()
mua mu ftoh
Sa kohe e bukur ........... me te kenaq shpirtin .............. .
Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Sa kohe e bukur ........... me te kenaq shpirtin .............. .
dit e merziçme
Citim:
Po citoj ato që tha Antip@tre@
dit e merziçme
Citim:
Torush, ke rene ne rrethin vicioz kurveror dhe ke marre gjasat e tyre. C'shemti per nje mashkull. Sdq jane goxha endje-ndjellese alternimet e tua emocionale: here vjen i perkedhelur, kur sheh qe s'po te çon larg vjen me gjuhen jashte. Bukur. Behesh me...interesant(ja fjala!)kur nxjerr thonjte, te pakten del i çike nga roli i gruas te keqe, ve veten ne nje pozite vulnerabel duke treguar revolte. Po c'ne vulnerabel me mua ti?![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Edhe e imja![]()
Shume lodhje...
Jooooooooo ska mundesi
Citim:
Ti duhet te kesh qene shume e keqtrajtume kur ke qene e vogel. Edhe kur te injorojne te duket perkedhelje. Ste kam "perkedhel" ne privat kur ben si e zbutur, jo me ta bej ne publik.
Allamudhe, perveç prejardhjes dhe profesionit ca ke noi te perbashket tjeter me Sali Berishen? Edhe inteligjencen e keni njesoj, me jeten e vene ne vije. Madje tani do azhornojne testet e inteligjences qe te fusin venien e jetes ne vije si komponent kryesor.
Mbajuni temes pak ose do ju shkojn mesazhet kot te dyve...
Mirembrema, Leshi.
Hajt merre nji ban 3 ditorsh sa te ikin ato...
ta Ken nga dashuria thua ?!
Eh kshu asht kur nuk ofendon ken....ndryshojn edhe mesazhet bile njerezit me mendime te kthjelleta.
Citim:
Po citoj ato që tha Antip@tre@
ta Ken nga dashuria thua ?!
Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 » ... E fundit » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.