Forumi Horizont | Gjithsej 80 faqe: « E parë ... « 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 » ... E fundit » Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani,tani?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18214)
po lexoj ju qe ja paskeni fut nje lloj uhabeti ktu oj none oj none e po pi kafen e mengjesit po i paskam helle kafe shume teper e forte spo pelqeka hic
Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
Epo sido qe te jeshe pra perendeshe a mbretereshe cka je...me merira e pa merira...
Citim:Epo duhet ta kuptosh keto gjera:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Se kuptova s"kam aq tru ..sjam as mbreteresh..
Citim:
Epo duhet ta kuptosh keto gjera:
1.qe ty pervec forumit asgje tjeter ska rendesi
2.njeri me te poshter s emua ske per te takuar ndonjehere(ne forume flas)kshuqe ske pse zhgenjehesh jane gjera normale qe ndodhin..
Citim:
1-Kalo ne msn ather meqe po mthua mos lexo forumin
2- ..tani jam un bij pushti..apo ti i poshter?
3- Pergjigju.
Ather pranoje qe ti je ashtu, po un sjam bij pushti. Gjithashtu qe me zhgenjeve.
Msn ishte jo per t'hyr vertet ne Msn Po per çfare folem...dhe ti e kupton ..
U lli puna,- do thoshte dylan
Po Shelgu qysh do thoshte, kur te zen gripi!
Doja te lexoja,por syte jane mberthyer ne dritare..shikojne boren....ka filluar qe ne mengjes dhe po bie shume dendur
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Doja te lexoja,por syte jane mberthyer ne dritare..shikojne boren....ka filluar qe ne mengjes dhe po bie shume dendur![]()
![]()
Citim:Jo..e kam te veshtire..gjithsesi ti je e habitshme ben 3 hapa para dhe 10 mbrapa..vazhdo para s eje ne rruge te mbare...
Ather pranoje qe ti je ashtu, po un sjam bij pushti. Gjithashtu qe me zhgenjeve.
Msn ishte jo per t'hyr vertet ne Msn Po per çfare folem...dhe ti e kupton ..
Citim:
Jo..e kam te veshtire..gjithsesi ti je e habitshme ben 3 hapa para dhe 10 mbrapa..vazhdo para s eje ne rruge te mbare...
Po mundohem te permbahem .
Citim:
Un sbej hapa prapa jo, po sjam aktore per fat te keq..se luaj dot rolin..do vazhdoj thjesht t'jem kjo qe jam..ti cdo besh?
Citim:une do vazhdoj skenarin tim prej mashtruesi patologjik...smund ta hedh poshte gjithe at skenar kam qe tete vjec qe punoj per te......ufff
Un sbej hapa prapa jo, po sjam aktore per fat te keq..se luaj dot rolin..do vazhdoj thjesht t'jem kjo qe jam..ti cdo besh?
Citim:qe te mos harroj...
une do vazhdoj skenarin tim prej mashtruesi patologjik...smund ta hedh poshte gjithe at skenar kam qe tete vjec qe punoj per te......ufff
Sa u zgjova.
Mirmengjes forumi,mirmengjes Lule
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Doja te lexoja,por syte jane mberthyer ne dritare..shikojne boren....ka filluar qe ne mengjes dhe po bie shume dendur![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Fleur shko e lexo icik te tema qe ke hap per shoqen tende ....Turp dhe ligesi.
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Per Eria, qe po i therret praaaaanveeeeres
Citim:
qe te mos harroj...
kjo ehste semundje moj gjenetike ska te bej mekushtet e jeteses apo formimin kulturor...sipas mjekeve ...njerezit perdorin hemisferen e majte te trurit per te genjyer dhe te djathten per te thene te verteten..ndaj genjeshtrat kapen por ka nga ata qe jane shume te rralle qe perdorin te majten si per te verteten edhe per genjeshtren keta quhen mashtrues patologjik dhe e kane shume t enevojshme te mashtrojne njerezit nuk jetojne dot..eshte gjenetike ndaj dhe eshte eveshtire te dallohen..kur thone te verteten dhe kur jo![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
![]()
![]()
edhe ne FM po bie bore?
Citim:une sduhet te pytem per kete ceshtje..
Si t'ja bej un tkuptoj ty..duhet te jem dipllomuar ?!...apo duhet t'jem nje psikologe ' e korruptuar ' ? sepse sinqerisht, kushtet s'jan ne dem te askujt..( Nje cop buk misri, buk e djath) kshu jena rrit ne ..ather?
Citim:
Isha bjonde..faktikisht eshte shoqe e t'gjithve apo jo?
Citim:
Nein, got sei dank![]()
Se mos i fryn dhe na e con ketej?!![]()
Citim:
nese te thashe shoqa jote sepse e njohnin ne realitet e sepse sja permend dot emrin ...
Citim:
une sduhet te pytem per kete ceshtje..
Citim:dhe jo vetem...edhe te mashtroj..mos e harro se sme vjen mire kur e harrojne bile ajo duhet vene e para..
ama te sulmosh e ofendosh di..
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Do ta nis qe cke me ate pune...se me duhet te dal...po sma mban...s'ka Streusaltz
![]()
Citim:
dhe jo vetem...edhe te mashtroj..mos e harro se sme vjen mire kur e harrojne bile ajo duhet vene e para..
Citim:ok me mire kshu...
Un s'ndihem aspak e mashtruar , nga asnje ..sbesoj se kam qen ndonjeher obejkt i deshiruar ..per te ndier mashtrim .![]()
Citim:
ok me mire kshu...
mos u rrafni ju me siper s ee paskeni kap me te forte
Citim:
Doch, denke schon, der Hausmeister Krause hat noch welche in Keller![]()
Citim:
Kuptova, cne sja permend emrin?
Citim:
sepse me vjen keq me te vertet sikur kjo te jete e vertet sdua as ta imagjinoj ...kam humbur nje shoqe nga kjo semundje ...
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Na nis ndonje thes,o kurnac...se u bllokuam ne shtepi![]()
Ahhhh c'me ishte pire nje çaj. Vizio...ku je?
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Ahhhh c'me ishte pire nje çaj.Vizio...ku je?
![]()
Citim:
Ahhhh c'me ishte pire nje çaj.Vizio...ku je?
![]()
Citim:
Amor mos thuaj "caj" e keqen se kam 2 jave qe mu shpif kerko noj gjo tjeter![]()
Citim:
E mi mire, mojito pra.![]()
Citim:
Amor mos thuaj "caj" e keqen se kam 2 jave qe mu shpif kerko noj gjo tjeter![]()
OK
Citim:
...Vizo e dhe voten ti![]()
Citim:
si merren vesh biondet e skorpionat o zot ne ere ...ik e lexo iher anej nga tema jone na u shtyua dhe nje biondinke tjeter...Vizo e dhe voten ti![]()
Citim:
He Bionde, foli i cikengeli vetem tuj pi qaj goca.
Prit nje here prit, se eshte mjeke ajo ne do kete na nji sekret kjo gja, pse pi vetem caj ajo....nuk eshte budallaqe ajo jo! hajde, tregoji vetite e cajit, pse e pi ?![]()
![]()
![]()
Po vras mendjen per punen e asaj kenges se djeshme
Kam aq shume kenge ne koke por me duket se njera eshte ajo qe me perfaqeson dinjshem
Ku al-iiiiiii
Citim:
Ti ca je ti tani, biond o brun?
hahah ti je qeros biond dukesh shelgu o qeros brun ahahah
Tashi po fus nje t'ikur ne Palester .
Citim:
Po qeroset, ku hyjne?Apo kane drejte te zgjedhin ....sipas interesit
![]()
![]()
![]()
Amor do bore ?
Gjithsej 80 faqe: « E parë ... « 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 » ... E fundit » Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.