Forumi Horizont Gjithsej 407 faqe: « E parë ... « 277 278 279 280 281 282 283 284 285 [286] 287 288 289 290 291 292 293 294 295 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)

Postuar nga Fajtori datë 31 Korrik 2010 - 00:05:

Mendim çasti:

Per letraret dhe politikanet ekziston gjithmone nje moment kur aftesia komunikuese parakalon besimin tek ajo qe thuhet. Prandaj behen oratore, njerez qe mund te bindin turmat per çdo lloj gjeje, pa menduar gjate per ato qe flasin.

Per letraret dhe poltikanet ekziston gjithmone nje moment kur fjala behet arme, per tu perdorur ne xhunglen e inteligjences. Aty ku nuk hyn ne pune besimi ne vetvete, por arma me forte.

Postuar nga amor alucius datë 31 Korrik 2010 - 00:55:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
E e kam si dobsi, per zotin. Na mori me qafe kjo komshia.
Tere parate fragrance i beri, dhe body cream.

Fitoka pak.
Po s'pate me çfare te back-up Coco-n e kote ta perdoresh.

Mendimi i çastit: meshkujt jane kafshe te çuditeshme. Mahhhh.

Postuar nga BIONDIA datë 31 Korrik 2010 - 01:10:

E di qe sonte ti do telefonosh por sdo marresh pergjigje e di qe gjithe naten do vashdoje kjo gje imagjinoj shqetesimin tend te sotem por sdua te mendoj dhimbjen tende neser...ne keto momente urrej punen qe bej ..

Postuar nga BUCS datë 31 Korrik 2010 - 01:17:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Hale ne sy i ka meshkujt kjo

Kete thenien tende nuk e marr veshun une???

Postuar nga amor alucius datë 31 Korrik 2010 - 01:29:

Do shihnim se ça do i kishe ti po te zgjonte dikush ne 4 te mengjesit ne celular. Me e keqja eshte qe mesa duket me kishte zene gjumi ne celular. As qe ia kam idene ca kam thene; ajo qe di eshte qe kur jam zgjuar kam gjetur celularin ne dysheme.
I guess s'do kem qene ndonje gojemjalte perderisa s'e kam degjuar me.

Epo shprehjen se kam vene aty qe ti ta kuptosh.

Postuar nga BUCS datë 31 Korrik 2010 - 01:39:

Aha, nuk them se te kuptoj dot ne kete pike sepse nuk para marre telefonata nga meshkujt ne oret e para te mengjezit

Postuar nga amor alucius datë 31 Korrik 2010 - 01:43:

Citim:
Po citoj ato që tha BUCS
Aha, nuk them se te kuptoj dot ne kete pike sepse nuk para marre telefonata nga meshkujt ne oret e para te mengjezit

Po vazhdoi te me zere gjumi ne celular te siguroj qe s'do kete as nga keto rastet e tilla sporadike.

Postuar nga Enya datë 31 Korrik 2010 - 02:24:

Re: Mendim çasti:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Per letraret dhe politikanet ekziston gjithmone nje moment kur aftesia komunikuese parakalon besimin tek ajo qe thuhet. Prandaj behen oratore, njerez qe mund te bindin turmat per çdo lloj gjeje, pa menduar gjate per ato qe flasin.

Per letraret dhe poltikanet ekziston gjithmone nje moment kur fjala behet arme, per tu perdorur ne xhunglen e inteligjences. Aty ku nuk hyn ne pune besimi ne vetvete, por arma me forte.

me pelqen komenti yt Faje.)))

Postuar nga shelgu datë 31 Korrik 2010 - 05:10:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Fitoka pak.
Po s'pate me çfare te back-up Coco-n e kote ta perdoresh.

Hahaha, po na thone gjitare.
Mua me cutit tjeter gje. Pse nuk na quajne sise-tare.

Gjitare, mua nuk pelqen fare, te them te drejten me duket sikur bejne fjale vetem per femra.

Megjithse njerit qe kam njohur dikur dhe qe ishte merak i madh i thoshin pi..ar.

Keshtu sipas ketij arsuetimi, e kane mire shqencetaret se perfshijne ne llojin e kafsheve me dy kembe edhe femrat, qe kane gjinj (sise demek) edhe meshkujt qe ejane merake pas tyre.
Ja kshu.
Pu cfare mendime te qastin na nxisni aman. jak

Postuar nga amor alucius datë 31 Korrik 2010 - 05:12:

Qenka interesant ky po ta zesh ne momentin e duhur.

Gjithsej 407 faqe: « E parë ... « 277 278 279 280 281 282 283 284 285 [286] 287 288 289 290 291 292 293 294 295 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.