| Forumi Horizont | Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 279 280 281 282 283 284 285 286 287 [288] 289 290 291 292 293 294 295 296 297 » ... E fundit » Trego 5082 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani,tani...? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15258)
Po rri...dua te hap nje teme per vaksinat...e te rriturve. E hengra une me beri njera reaksion,me paralizoi krahun. 
Te shkuara Cecilia!
Po ctu desh o goce vaksine?! sa frikacake qenke? Une qysh i vogel e kam bere dhe top fare qysh tani! 
...Po pije Kafe dhe po "vuaj" me dhimbjet e Cecilia! 
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Ore Vizio qe me plase, ne gjermanisht emrat shkruhen me shkronje te madhe por jo ne europiançet e tjera.![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Te shkuara Cecilia!
Po ctu desh o goce vaksine?! sa frikacake qenke? Une qysh i vogel e kam bere dhe top fare qysh tani!
...Po pije Kafe dhe po "vuaj" me dhimbjet e Cecilia!![]()
une po pij nje çaj te ngrohte. Me merren pak mend. jam shtire ne krevat me kete lap-topin e vogel...me lodhi syte biles.
tani po ma ben krahu miza-miza

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Flm vizoune po pij nje çaj te ngrohte. Me merren pak mend. jam shtire ne krevat me kete lap-topin e vogel...me lodhi syte biles.
Qe thua ti jo se jam frikacake por se mundohem te jem e rregullt dhe te mos abuzoj me shendetin. tani kjo vaksine mu donte ta beja sepse kam kaluar nje infeksion ne mushkri para disa viteve dhe tani me duhet te mbrohem. keta dr ketu me thone te vaksinohem edhe kundra gripit por sdo ta bejtani po ma ben krahu miza-miza
![]()
Hjade bejme nje dore muhabet ne te dy deri sa te vij doktori![]()
Ishalla kalon shpejt!

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Ishalla kalon shpejt!
![]()
Jam "prane" teje me mendje ne keto momente dhe me vjen keq qe po vuan!
Dhe, vishu, se te gjen Doktori ashtu...ne krevat!
Fol, na trego ndonje gje te bukur, pervec dhimbjes.![]()
s'kam. neser me duan ne pune edhe te semure se s'vjen klientela me tha boss-i nga tel
s'me lejne as te semure s'me lejne 
Citim:
Sa gentleman qe e kemi vizon e forumit![]()
Gje tjeter pervec krevatit dhe rrobaves'kam. neser me duan ne pune edhe te semure se s'vjen klientela me tha boss-i nga tel
![]()
s'me lejne as te semure s'me lejne
![]()

S'rrika dot ai Chefi pa ty! 
sa u z'gjova e thash te hedh nje sy nga FH
s'di pse me dhimbka krahu!!? un skam ber as gjilper mahhh

Citim:
Po citoj ato që tha bruni22
sa u z'gjova e thash te hedh nje sy nga FH
s'di pse me dhimbka krahu!!? un skam ber as gjilper mahhh![]()
![]()
a thua te vuajme nga e njejta sindrome?! 
Citim:
Me jep adresen se e nisa doktoreshena thua te vuajme nga e njejta sindrome?!
![]()
| Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 279 280 281 282 283 284 285 286 287 [288] 289 290 291 292 293 294 295 296 297 » ... E fundit » Trego 5082 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.