Forumi Horizont Gjithsej 84 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 » ... E fundit »
Trego 84 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- perse femrat shqiptare!!!!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9477)

Postuar nga halfgang datë 08 Tetor 2005 - 20:45:

Citim:
Po citoj ato që tha darma
Ndryshojne kohet ndryshon ambjenti ndryshojne dhe vajzat shqiptare.....nuk jane me ato macet e buta qe do te donit ju te ishim jemi vetvetja....te mira te keqia keto jemi.....liria nxjerr ne pah karakterin e c'do njeres nga ne......ketej nga ne kur duan ta theksojne kete fakt thone "ajo eshte amerikanizuar komplet" e kane thene dhe per mua kur shkova ne shqiperi por te them te drejten nuk e kam kuptuar kurre se c'kane dashur te thone ...pasi uen jam ajo qe kam qene ne shpirt e ndoshta kam ndryshuar disi por kjo per vete faktin se jam rritur dhe helbete u bera 8 vjet qe jetoj ne usa pa asnje shoqeri apo familje shqiptare sigurisht qe nuk do te kthehem i njejti person ne shqiperi sigurisht qe ndryshojme....por kjo jo doemos eshte dicka e keqe....sepse une nuk kam ndryshuar aspak per keq te pakten nuk mendoj....konceptoj dhe mendoj si nje vajze e kohes ....apo ndoshta se i kam dale vete per zot jetes sime dhe kam vene (apo akoma ne proces e siper) nje karrjere dhe nje baze per te ardhmen....jam me e sigurt ne vetvete me e vendosur....e di sec dua nga vetja dhe nga jeta pra mergoj si shume nga vajzat shqiptare qe nuk mendoj se ndryshojne aspak nga une.....
Te them te drejten nuk e di se c'fare ndryshimi shikoni ju djemt shqiptare tek ne vertet nuk e kuptoj.....keni qene ndonejhere ne tirane i keni pare vajzat shqiptare qe jetojne ne shqiperi me vjen keq te them por ato kane ndryshuar me shume se ne.....ato jane ato qe mundohen te ndryshojne kurse ne ne mundohemi ta ruajme dhimbjen... dashurine ..traditen vete faktin qe jemi Shqiptare.....
"e amerikanizuar" apo "e ndryshuar" ma shpjegoni pak ju lutem se nga cili aspekt e thoni ju djelmosha ????....Aman ju lutem mos me thoni qe vajzat shqiptare nuk i perfillin me djemt shqiptare se eshte budallallek... nejse se ketu dalim ne nej teme mevete pastaj.....

shume bukur e ke treguar historine tende, dhe gezohem qe gocat shqiptare nuk kane ndryshuar mend te tera...(nuk kane fluturuar me presh ne by.. thote nje fjale e urte popullore)...
ndryshimin ta them une shume lehte ...
ku jane ato goca qe dashuronin vetem njehere ne jeten e tyre dhe fshehtas prinderve???
ku jane ato goca qe per te dashurin e tyre linin koken???
ku jane ato goca qe te thone jo qe ne fillim, por te thone po per te pasur nga dy e tre te dashur...

keto jane me te paktat qe mund te them per shumicen e gocave qe jetojne jashte shqiperise dhe ato te tiranes ne pergjithsi, se po kujtojne se kane kapur rete me dore, dhe vertet i kane kapur jane pak te buta, por mos harroni se ato jane topat e djemeve shqiptare....
keto kane pesuar shumica e gocave qe kane emigruar...
pak i rrepte por i drejte...

Gjithsej 84 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 » ... E fundit »
Trego 84 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.