Forumi Horizont Gjithsej 33 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 »
Trego 329 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- Lokali tek Rozafa e Shkodres (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12501)

Postuar nga Katilesha datë 19 Shkurt 2007 - 02:11:

hahahahahhaaaaaaa naqe ma hangre jeten qe e pin kafen me kaq shume sheqer...o do te baj me e pi t'mesme me pak si shpku xhemal o s'ka.....:

tesh apo vjen ti apo den qe me mu cu nervat mu

Postuar nga dhoma666 datë 19 Shkurt 2007 - 02:13:

iiiiiiiiiiiiii

Citim:
Po citoj ato që tha puntori
çar shoksh ke moj Katile Dhoma666
pritna zot rrezikun i mjeri un.

Ps mireserdhe Dhoma... çar don me pi sonte se t'qeras Katilja.

Mirmbrama Bucimake.

mrm,,, puntor,,,dua te qetsohem paa se te pi pasi edh une kam punu sot,,,,,,,,pastaj ,,,,,,,po mendoj ,,,,,,,,,se si tia bej per te mos ........e shpezu shume katin se qenkemi shume qe e duam qylin,,,,,,,,,mrm buci

Postuar nga Piktor datë 19 Shkurt 2007 - 02:14:

Mrama Bucimakja
se dijsha se kishim lan naj filxhan me pa bashk. Megjithse vet nuk jam supersticioz hajt ta shohim nji her.

Postuar nga Katilesha datë 19 Shkurt 2007 - 02:16:

hahahhahaaaaaaaa sa kam qesh e din ti se sa t'kena karten e kreditit s'nim gja na :p.......hajde tesh merr naj gja tjeter se e boshatise krejt shishen e rakise........den e dhe me msu sonte........apo ke naj plan tjeter???....Hey si mi ke **** e dhoms mar.............a m'kam permen naj fije mu aaaaaa...se u aj tu m'kap lemza ????:p

Postuar nga dhoma666 datë 19 Shkurt 2007 - 02:19:

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
hahahhahaaaaaaaa sa kam qesh e din ti se sa t'kena karten e kreditit s'nim gja na :p.......hajde tesh merr naj gja tjeter se e boshatise krejt shishen e rakise........den e dhe me msu sonte........apo ke naj plan tjeter???....Hey si mi ke **** e dhoms mar.............a m'kam permen naj fije mu aaaaaa...se u aj tu m'kap lemza ????:p

,,,,ne po presim qe te na jepetm e drejta per te ushtru,,,,,,,,,666 dhe ta marrim doktoraturen.........dhe per te bere,,,,,,,,666............nuk mund te shpetosh pa u permendur edhe ti..................:p

Postuar nga Katilesha datë 19 Shkurt 2007 - 02:23:

Citim:
Po citoj ato që tha dhoma666

,,,,ne po presim qe te na jepetm e drejta per te ushtru,,,,,,,,,666 dhe ta marrim doktoraturen.........dhe per te bere,,,,,,,,666............nuk mund te shpetosh pa u permendur edhe ti..................:p

,..................

hahahhahaaaaaaaa..per zoten edhe n'anderr  do t'i kem dal na njenit aty...se per ty e di qe me sheh per nate :p......hahhaaaa.  per dokoraturen,.,....te kam than une....kujdes se po la na njenin per vjesht e nuk pranoj as lek e as miq :p........meqe ra fjala mi ban t'fala...

Postuar nga dhoma666 datë 19 Shkurt 2007 - 02:30:

[QUOTE]Po citoj ato që tha katilesha007

,..................

hahahhahaaaaaaaa..per zoten edhe n'anderr  do t'i kem dal na njenit aty...se per ty e di qe me sheh per nate :p......hahhaaaa.  per dokoraturen,.,....te kam than une....kujdes se po la na njenin per vjesht e nuk pranoj as lek e as miq :p........meqe ra fjala mi ban t'fala...
[/QUOT

naten se tani po iki se po me presin mua keto te internetit,,meso kat dhe kujdes se doktoraturen e marrin me te miret ,keshtu qe duhet te jesh shume................

Postuar nga buzeqeshja datë 21 Shkurt 2007 - 18:25:

uuuuuuuuuu ca behet ktu mor ma paski kthy tan lokalin ne fallxhore...papapapapapa hajt i her leni magjit papapapapa me paski ba lokalin han...ti kat e ke fajin...

Postuar nga ylli pa han datë 21 Shkurt 2007 - 18:50:

a ka kamarier ktu apo eshte vet sherbim ????????????????
nejse po sherbej un ca doni me pi prej mejet

Postuar nga buzeqeshja datë 21 Shkurt 2007 - 18:59:

iiiii shihe ket se i kam dhan pak liri i duket vetja si ne shpi tvet po se di ti yllo se un jam pronarja...hajt se po te qeras un meqe te kam patriot hajde gezuar dhe ne dasem te beqarve:p

Gjithsej 33 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 »
Trego 329 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.