Forumi Horizont Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 » ... E fundit »
Trego 681 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- te shprehim ndjenjat me 1 foto (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17889)

Postuar nga Eria datë 17 Gusht 2010 - 12:19:

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Ja kete foton per inat te Erias...Kujton se i ke vetem ti syte ashtu..

Oj kjo..:p

Me budadhaqe,une si kam syte e bukur si te tute...poo rri urte se si marre ma zjarrfikeset...se na vure flaket gjithandej na te shefim

Zgjohu meeeeeeeeeee

Postuar nga Katilesha datë 17 Gusht 2010 - 12:46:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Me budadhaqe,une si kam syte e bukur si te tute...poo rri urte se si marre ma zjarrfikeset...se na vure flaket gjithandej na te shefim

Zgjohu meeeeeeeeeee

Hahahaha po me floket ngjyre lil me ke pare ti? Do te t'i tregoj..

Edhe ti i ke syte shume te bukur, formen si bajame..love it!

Postuar nga Eria datë 17 Gusht 2010 - 12:50:

Citim:

Hahahaha po me floket ngjyre lil me ke pare ti? Do te t'i tregoj..

Edhe pyet,mundesisht bojna Tag,se ua ke marre doren ti

U thenkju mi,me ke borxh nje kafe meqe thua

Postuar nga Antip@tre@ datë 17 Gusht 2010 - 12:55:

lum ju qe keni syckat e bukra mi

ça me be ne qe duhet ti kamuflojm
qe te duken te bukra

Postuar nga BIONDIA datë 17 Gusht 2010 - 13:50:

Citim:

Ju te dyja mjeni bere si motrat e hirushes Gjinovefa dhe Anastazia duke thene ti je e bukur jo ma e bukur je ti ...prej inot tuaj syte me te bukur i ka Hirushja mdth UNE ...na futet trefazorin qysh ne pike te sabahat ,ngrihet robi nga gjumi dhe as fytyren nuk lan nga frika se tremb pasqyren e hyn ketu e lexon e shikon keto gjojna sy jeshil ,sy zinj,floke kuqe e erret flok kuqe e celet ,flok lejla ...rrini se ma moret na qafe...

Postuar nga AndreaPirelli datë 17 Gusht 2010 - 16:20:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Ju te dyja mjeni bere si motrat e hirushes Gjinovefa dhe Anastazia duke thene ti je e bukur jo ma e bukur je ti ...prej inot tuaj syte me te bukur i ka Hirushja mdth UNE ...na futet trefazorin qysh ne pike te sabahat ,ngrihet robi nga gjumi dhe as fytyren nuk lan nga frika se tremb pasqyren e hyn ketu e lexon e shikon keto gjojna sy jeshil ,sy zinj,floke kuqe e erret flok kuqe e celet ,flok lejla ...rrini se ma moret na qafe...

Une i shikoj gjithmone anen pozitive ................... kur me ze lemza .......... dal para pasqyres .......... trembem ......... dhe me iken lemza ......... .

Postuar nga cecilia datë 17 Gusht 2010 - 16:52:

Keshtu ndihem tani

Postuar nga Antip@tre@ datë 17 Gusht 2010 - 17:39:

Postuar nga amor alucius datë 17 Gusht 2010 - 18:01:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Hahahahaha.
O Bionde, rinia qe s'shalohet sa duhet kesht e ka; hidhet e peshtillet si peshku ne zall derisa te gjeje tiganin.

Antip, ngrija dhe i çike fustanin.

Postuar nga Antip@tre@ datë 17 Gusht 2010 - 18:19:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Antip, ngrija dhe i çike fustanin.

ja ka ngrit AmonAmarth

2 behen teper

Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 » ... E fundit »
Trego 681 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.