Forumi Horizont Gjithsej 34 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 »
Trego 331 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Politika Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=45)
-- L.Basha Vs E.Rama (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18322)

Postuar nga lule datë 15 Maj 2011 - 17:40:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
[/B] Jo se ka raste qe kur njerzit jane dejshem apo erresuar nga gjykimi i numerojne e pakta per dy dhe e shumta i shumezojne per 7 apo 8 te njejtin person. [/B]

PLOTESISHT DAKORT...

Edi çpo lexoja tashi..ne qe flasim, debatojme, me menyra te ndryshme, llogjike e bindje,arsyetime te ndryshme, imagjino te ishim atje?? e para ..po qe ma shkaterron ndergjegjen me shume ..ne kete forum apo jashte saj..koncepti se si parashtrohen tematikat..

konkretisht po lexoja keto replika te djeshme e po mendoj, a jane normale, per moshen, per idealet, te mara ne aspekte pozitive apo anasjelltas. Ketu jemi virtualisht e jemi kaq te ndryshem po te ishin reale ..sa do ndikonin ne favorin ton pas ketyre diteve te zjarrta do thoja ne sy te Botes? ( gjithmon ne lidhje me pyetjen me lart).

Postuar nga Piktor datë 15 Maj 2011 - 17:54:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

PLOTESISHT DAKORT...

Edi çpo lexoja tashi..ne qe flasim, debatojme, me menyra te ndryshme, llogjike e bindje,arsyetime te ndryshme, imagjino te ishim atje?? e para ..po qe ma shkaterron ndergjegjen me shume ..ne kete forum apo jashte saj..koncepti se si parashtrohen tematikat..

konkretisht po lexoja keto replika te djeshme e po mendoj, a jane normale, per moshen, per idealet, te mara ne aspekte pozitive apo anasjelltas. Ketu jemi virtualisht e jemi kaq te ndryshem po te ishin reale ..sa do ndikonin ne favorin ton pas ketyre diteve te zjarrta do thoja ne sy te Botes? ( gjithmon ne lidhje me pyetjen me lart).

Paksa e veshtire si pyetje lule.
E para sepse ndryshe gjykoj une apo ti apo tjetri, ne kete kontekst diçka qe eshte normale per ty eshte anormale per mua nje tjeter ngelet i shashtisur e dikush qeshet.
Bota, kush pjerdh(ndjese per shprehjen) se çfare thone ata, e di si eshte puna, ata thone ate qe mendojne ashtu siç e mendojne. Kjo puna e mendimit tend se çfare thote bota eshte çik si problematike sepse kjo eshte çeshtje e jona sikurse une ha thana apo kumbulla te tharta e botes i mpihen dhembet apo u shtremberohen buzet ose me keq akoma nuk kemi gje per te fshehur ose nuk lahet muti me shurre (prape ndjese) Problemi lule eshte te zgjidhim sa me mire hallet tona e jo se çfare thote apo mendon bota.

Postuar nga lule datë 15 Maj 2011 - 17:59:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Paksa e veshtire si pyetje lule.
E para sepse ndryshe gjykoj une apo ti apo tjetri, ne kete kontekst diçka qe eshte normale per ty eshte anormale per mua nje tjeter ngelet i shashtisur e dikush qeshet.
Bota, kush pjerdh(ndjese per shprehjen) se çfare thone ata, e di si eshte puna, ata thone ate qe mendojne ashtu siç e mendojne. Kjo puna e mendimit tend se çfare thote bota eshte çik si problematike sepse kjo eshte çeshtje e jona sikurse une ha thana apo kumbulla te tharta e botes i mpihen dhembet apo u shtremberohen buzet ose me keq akoma nuk kemi gje per te fshehur ose nuk lahet muti me shurre (prape ndjese) Problemi lule eshte te zgjidhim sa me mire hallet tona e jo se çfare thote apo mendon bota.

kur thashe *bota* se kam fjalen tek thashathemet ..me kupto!
e kam fjalen tek Integrimi jon ne Bote..p.sh ne sy te BE apo Ambasadorit ect ect..vezhguesit, qe kan ndjekur çdo gje..ne menyre direkte apo indirekte..capich? ça do ndodhi p.sh me Shqiperin pas nje vendimi ( pak rendesi kush fiton)?

Ketu dua te dal. jo per gje, po ne jemi popull gjaknxehte , e ça s'pret.

Postuar nga Piktor datë 15 Maj 2011 - 18:12:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

kur thashe *bota* se kam fjalen tek thashathemet ..me kupto!
e kam fjalen tek Integrimi jon ne Bote..p.sh ne sy te BE apo Ambasadorit ect ect..vezhguesit, qe kan ndjekur çdo gje..ne menyre direkte apo indirekte..capich? ça do ndodhi p.sh me Shqiperin pas nje vendimi ( pak rendesi kush fiton)?

Ketu dua te dal. jo per gje, po ne jemi popull gjaknxehte , e ça s'pret.

Po si ta di une se çfare mendojne apo do thone ata, ata do kene kritikat e tyre dhe ne duhet te korrigjojme.
Tani nese do doje nje mendim timin te kualifikuar ne prizmin e asaj qe mund te thone ata perveçse verejtjeve ne kodin zgjedhor pra nga ana teknike dhe estetike e ketyre gjerave do marrim nje rrezultat te shkelqyer, pasi ka dhe shihen vetem pozitivitete pas ketyre zgjedhjeve.
Normal qe jemi gjaknxehte dhe shpresoj qe keto zgjedhje do ti ftohin shume , shume gjakrat.
Keshtu duhet te jete.

Postuar nga AngelDevil datë 15 Maj 2011 - 18:38:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

E ka me AnelDevil ai. Eshte parashikuese e mire, vetem se ngaterron majtas me djathtas. Ne 2009 ne Fier tha e mori PS me info nga burime te brendshme. Tani tha e ka te fituar Basha Tiranen

Ku mi pe burimet e brendshme mua ti. Une thjesht shkruaj opinionin tim bazuar ne cka shof e degjoj ketu ku jetoj. Parashikimet e mija kane dale deri tani sa per Bashen eshte shpejt me fol akoma ska dale rezultati perfundimtar i KQZ kshu qe folna

Postuar nga al74 datë 15 Maj 2011 - 18:42:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

Ku mi pe burimet e brendshme mua ti. Une thjesht shkruaj opinionin tim bazuar ne cka shof e degjoj ketu ku jetoj. Parashikimet e mija kane dale deri tani sa per Bashen eshte shpejt me fol akoma ska dale rezultati perfundimtar i KQZ kshu qe folna

ashtu qofte! jemi tu e qit te papjek

Postuar nga AngelDevil datë 15 Maj 2011 - 18:44:

Citim:
Po citoj ato që tha al74

ashtu qofte! jemi tu e qit te papjek

Al ckena mire fundjava?

Postuar nga al74 datë 15 Maj 2011 - 18:49:

Citim:

Al ckena mire fundjava?

na ka ardh dimri qafshaperzotin na thau . po shyqyr qe puno ngrofja e po merrna me politicke . kshu lehet rakia ma kollaj .

ke mledh lule me i von ke grykat e kallasheve anej?

Postuar nga AngelDevil datë 15 Maj 2011 - 18:50:

Citim:
Po citoj ato që tha al74

na ka ardh dimri qafshaperzotin na thau . po shyqyr qe puno ngrofja e po merrna me politicke . kshu lehet rakia ma kollaj .

ke mledh lule me i von ke grykat e kallasheve anej?

knej plazh... dhe sot dhe dje 30 temp

Postuar nga al74 datë 15 Maj 2011 - 18:56:

Citim:

knej plazh... dhe sot dhe dje 30 temp

lum ju , lum ju!!! ju ka pa zoti n'cdo aspekt

Gjithsej 34 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 »
Trego 331 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.