Forumi Horizont | Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 » ... E fundit » Trego 383 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Shqiperia, traditat kulturore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=114)
-- Cili eshte vendi me i bukur ne Shqiperi? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2917)
Vlora eshte nje qytet i bukur dhe bregdetar;
por po kaq i bukur ehste dhe qyteti i Durresit prane valeve kalteroshe te detit Adriatik qe te kenaqin me freskine e mengjesit apo mbremjeve te qeta e plot romantike;
pershendetje belga
Vlora,Vlora Vlora rroki armet beja fora....................
Vlora padyshim eshte vendi me i bukur ne Shqiperi.Thurrrni poezi per nga veriu ne jug te Shqiperise sa te doni ,po ne ne vere dhe ne fundjave ketej nga ne zbarkoni te gjithe. Kete here smburremi kot se e meritojme.Jo per gje po Ismail Qemali ishte burre i zgjuar prane bukurise vendosi historine!
U mbush forumi me vlonjatë
He pra Bris....nga te kthejme koken vetem vlonjate gjejme
Njerez me fat :p
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Njerez me fat :p
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
hahaha iqvlora dashka sherr me duket imen me kete mjes s esa kam pire kafen turke ne jam ne forme ....zotrote kishe gja me Elbasanin tiapo na gjen ne minoranc ene forum e oburra shaj .
ne vere elbasani i dashur iqvlora ke qef te rrish sepse fryn ajo era e lehte e krastes qe te ben te mendosh se je e lumtur qe ke ke lind ne ate qytet .Imen nashi do te pish kafen e mengjezit shko ne qender tek turizmi hip ne maje e shikon elbasanin ne pellembe te dores i rrethuar me kodra plot gjelberim nga ullinjte ...dreken i dashur iqvlora shko e ma haj ne fund te elbasanit ne mes te pyllit tek lokali Kriva ku degjohet gurgullima e shkumbinit dhe tek tek zerat e zogjve qe cicerinje... darken ???? imen zgjidhe merr ne do nje darke familjare te qete me muzik karakteresitike apo don "alla greke /italjone e turke "restorante ka plot .....per rinine le te flasi diaboliku se ai ngeli cdo 3 jave ne shqiperi ....dihet ajo qe elbasani nuk mund te krahasohet me vloren ,durrsin ,saranden se eshte realiteti por nuk eshte dhe afganistan e pakistan shqiperia ...
Po jo moj bjondine une nuk e kam sha ime Elbasonin. Une e njof Elbasonin mire ,sepse kam pas kene asqer atje.Ne ate qytet une kam kaluar nje periudhe te veshtire por te bukur te jetes,prandaj kam mall e nostalgji per te.Po ashtu per Cerrikun e Gramshin.Pervec ketyre lokaleve qe permendni, a ekziston me Turizmi i vjeter ime?
Ju e dini qe kovacana e madhe me emrin E Hoxha dhe Fabrika e cinentos vazhdojne ta mbaj te ndotur qytetin dhe lumin Shkubin duke shkaktuar pasoja te renda per shendetin e qytetarve te pafajshem.Elbasoni eshte qytet me trdita patriotike e arsimdashse,qyteti i Normales se famshme ku kane dale mesuesit e pare te kombit shqiptar,qyteti i Kristoforidhit, te cilin e vrane njerzit e kishes greke parardhsit e Janullos,qyteti i ballokumeve te mrekullueshme te dites se veres,qyteti i priftit patriot Nikoll Marku, i cili i ka thene jashte nga Shqiperia Janullaqit grek,sepse zot jem ne shqiptaret,qyteti i Isuf Myzyrit,kompozitorit te famshem te kengve te Shqiperise se Mesme,te cilat kendohen nga Elbasani ne Kavaje,Durres,Tirane e gjer ne Peje e Gjakove.Elbasani eshte qyteti ku ka lindur Aleksander Xhuvani,drejtor i Normales,studiues e patriot i madh etj.E pra bjondine une e dua ate qytet,njof historine dhe kulturen e atij populli te mrekullueshem,por kur e krahasoj me Vloren....
Le t'i mesoj keto te verteta edhe vajza vlonjate bija e Arianit Komnenit vogelushja Donika. .Mos kerkon me ba sherr edhe ime?
respekte
Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti
Briseide pershendetje
Mire, mire ja te qetesohemi pakez.Thame na pelqen Vlora, nuk thame qe Shqiperia s'ka vende te tjera bukura. Po i pergjigjemi pyetjes apo jo?
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
He pra Bris....nga te kthejme koken vetem vlonjate gjejme![]()
Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 » ... E fundit » Trego 383 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.