Forumi Horizont | Gjithsej 29 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2132)
Ufff aman jo ne france, se aty behem to wild eshte vendi me sekslli ne bote
o zot ca mu bo mishi rosnica rosnica vetem nga mendimet
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Ufff aman jo ne france, se aty behem to wildeshte vendi me sekslli ne bote
o zot ca mu bo mishi rosnica rosnica vetem nga mendimet![]()
Niqua sdo Peter mi e cdo ta myss
ec ke cepi ec ,, ta tregoj cik barcaleten e ballkonit ,, apo jo hot?
tvemi bashk e ke fjalen niqua? patjeter.. qe po.. nje bilet do ishte nothing ne krahasim me kenaqesite qe mund te ndidhshin neper france
Citim:
tvemi bashk e ke fjalen niqua? patjeter.. qe po.. nje bilet do ishte nothing ne krahasim me kenaqesite qe mund te ndidhshin neper france![]()
un kam vec mendje te mire mendje keqe ka vetem si ky ne forum qe mbo si hoxhe kavaje
Citim:
un kam vec mendje te miremendje keqe ka vetem si ky ne forum qe mbo si hoxhe kavaje
![]()
UNe do doja dike nga forumi qe njef artet marciale dhe politiken, qete beja nje debat te ashper dri sa te kacafyteshim, dhe ne fund te hanim nje drek bashk dhe te formojme kualicionin hahahhaha,
Citim:
Po citoj ato që tha ksovari
UNe do doja dike nga forumi qe njef artet marciale dhe politiken, qete beja nje debat te ashper dri sa te kacafyteshim, dhe ne fund te hanim nje drek bashk dhe te formojme kualicionin hahahhaha,
ato qe kam taku deri tani e disa nga ato qe skam taku
-Do deshiroja ti takoja te gjitha --Natyrisht ato qe nuk kane te dashur -------
---Dhe ne vecanti do doja te takoja
-------- Cecilien ---- se duket qe eshte tip me mendje moderne dhe me bukuri moderne :hot body dhe kombinim shume te terheqes te lekures me shkelqimin ngjyres jeshile te syve dhe ne te njejten kohe ka nje vet-permbajtje qe te imponon respekt .......Tamam una signorina vera-
-- Erian ---se nga foto dhe nga sa thote duket qe eshte vajze romantike ----Ka shume shije cuperie ,sic thote Lasgushi --me pelqen shume qeshja e saj ne foto --tip i embel dhe inteligjente -Nga emri i saj kisha pershtypjen se Eria ishte tip nevrike --por jo , -- Ajo eshte tip Lovely edhe e kujdesshme ne cdo aspekt....
--Po te ishin ketu ne USA ,por ne NY City , se une nuk dal jashte New Yorkut --une patjeter do ju kisha propozuar ketyre te dyjave --hahahahahahahahah--Mbase njera do pranonte ---hahahahahahahahaaaa -
Hemmmm ........... s'dashke hic ti .......................
Te gjithe.
Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
me dal me ty do kisha frike paparazzi
Ata..dhe ato
Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Ata..dhe ato
![]()
Citim:
pse moj hahahhaha
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
-- Erian ---se nga foto dhe nga sa thote duket qe eshte vajze romantike ----Ka shume shije cuperie ,sic thote Lasgushi --me pelqen shume qeshja e saj ne foto --tip i embel dhe inteligjente -Nga emri i saj kisha pershtypjen se Eria ishte tip nevrike --por jo , -- Ajo eshte tip Lovely edhe e kujdesshme ne cdo aspekt..-
Citim:
po mire ama pa duhan hahhahaa
Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
he se po ta bej qefin
Gjithsej 29 faqe: « E parë ... « 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.