Forumi Horizont Gjithsej 407 faqe: « E parë ... « 287 288 289 290 291 292 293 294 295 [296] 297 298 299 300 301 302 303 304 305 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)

Postuar nga cecilia datë 01 Gusht 2010 - 02:49:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Epo une sjam Gafurriiiiiiii ...
Meqe ra fjala,Cec si sh qenke eksperte e shenjave ti...une as kam lexuar ndonjehere perse behet fjale...

Madje hap syte kur thone koleget,ose shoqet...e dija qe je Gaforre...e dija qe ishte binjaket..ja ja sjellje tipike pffffffffffff sdi sdi

E vertet. Me ka ndihmuar shume edhe psychanalysa...duke lexuar mbi shenjat kam arritur te kuptoj natyren e cdo njeriu dhe se si funksionon,pastaj i jam kthyer psychanalyses per te shqyrtuar secilin karakter per te nxjerr nje konkluzion...me teper per vete...

Me pelqejne gjerat e thellta

Postuar nga amor alucius datë 01 Gusht 2010 - 02:53:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

E vertet. Me ka ndihmuar shume edhe psychanalysa...duke lexuar mbi shenjat kam arritur te kuptoj natyren e cdo njeriu dhe se si funksionon,pastaj i jam kthyer psychanalyses per te shqyrtuar secilin karakter per te nxjerr nje konkluzion...me teper per vete...

Me pelqejne gjerat e thellta

Eeee ca ben njeri per pak seks. I futet psyches mashkullore.

Postuar nga cecilia datë 01 Gusht 2010 - 02:55:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Eeee ca ben njeri per pak seks.

S'me mungon mi

E kam peshore

Une them te heq dore nga meshkujt Me sexy jane femrat

Postuar nga BIONDIA datë 01 Gusht 2010 - 02:57:

Citim:

S'me mungon mi

E kam peshore

po na bajne syte miza mu duk sikur the e peshoj po vrisja mendjen car peshon...na late pa pune e pa gjume moj gra

Postuar nga amor alucius datë 01 Gusht 2010 - 02:57:

Citim:

S'me mungon mi

E kam peshore

Dmth akrepin e paske kaluar, bricjapin po dhe tani peshore? Kam harruar ndonje shenje?

Aman te keqen, peshorja s'eshte shenje.

Hiq dore sa te dush, mjafton te mos me turresh mua. Jo per gje por une ndihem akoma mire me mendjet e brishta mashkullore.

Postuar nga cecilia datë 01 Gusht 2010 - 02:59:

Citim:

Dmth akrepin e paske kaluar, bricjapin po dhe tani peshore? Kam harruar ndonje shenje?

Aman te keqen, peshorja s'eshte shenje.

Hiq dore sa te dush, mjafton te mos me turresh mua. Jo per gje por une ndihem akoma mire me mendjet e brishta mashkullore.

Po po s'i provove nga t'a dija une qe jane per mua

E ke gabim per peshoren,jane shume egocentrik ne fakt por shume te bute ne krevat (une se nderroj per vete)

Postuar nga Eria datë 01 Gusht 2010 - 02:59:

Si perfundim vetem akrepat na qenkan shenje....protestoj

Postuar nga amor alucius datë 01 Gusht 2010 - 03:01:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Si perfundim vetem akrepat na qenkan shenje....protestoj

Pikerisht! Ndaj po te them qe shpeto nga gafurrlleku dhe kap ndonje akrep per bishti.

Protesto sa te duash. Ne akrepet jemi si Saliu: s'njohim proteste.

Postuar nga amor alucius datë 01 Gusht 2010 - 03:03:

Citim:
E ke gabim per peshoren,jane shume egocentrik ne fakt por shume te bute ne krevat (une se nderroj per vete)

Ca te bute moj Cecilia? Shko e bli nje pellush per butesi.

Postuar nga cecilia datë 01 Gusht 2010 - 03:04:

Citim:

Jo mi se s'te turret kush ty pastaj s'do me ndahesh jo per gjo

Une kam Anemonen time (me e forta eshte peshorja)

Gjithsej 407 faqe: « E parë ... « 287 288 289 290 291 292 293 294 295 [296] 297 298 299 300 301 302 303 304 305 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.