Forumi Horizont Gjithsej 129 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »
Trego 129 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kombetarja Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=240)
-- Kombetarja Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1801)

Postuar nga Eros datë 14 Janar 2003 - 03:13:

Brigeli: "Kombëtaren e zgjedh vetëm unë"

Me anë të faksi dërguar dje, Hans Peter Brigeli ka kundërshtuar vendimin e Federatës Shqiptare të Futbollit, për caktimin e skuadrës kombëtare, e cila do të marrë pjesë në turneun e Peruxhias. FSHF-ja, pas nj konsultimi, kishte vendosur që, kombëtarja e cila do të marrë pjesë në të ashtuquajturin turne të Peruxhias, do të përbëhej nga futbollistë shqiptarë. Madje, ishte arritur deri në përcaktimin e një liste lojtarësh, e cila i është dërguar me e-mail, Brigelit. Por, ky i fundit e ka hedhur kategorikisht poshtë. " Kombëtaren e zgjedh vetëm unë dhe askush tjetër. Jam konsultuar nga presidentin Duka, dhe ai më ka lënë të hapësirën e mundshme që unë të bëj përzgjedhjet sipas shijes dhe ideve që kam. Nuk kam ndërmend t'i bindem një shkrese që më ka ardhur nga një seksion i Federatës Shqiptare të Futbollit, njerëzit e së cilës unë nuk i njoh të gjithë. Dua të bëj edhe një herë të qartë, se unë nuk pranoj asnjë lloj ndërhyrje nga ana e Federatës, por do të diskutoj vetëm me presidentin. Është shumë e rëndësishme të bëhet e ditur edhe një herë, se unë jam trajneri i kombëtares shqiptare, dhe në këtë post unë jam i plotfuqishëm, për aq kohë sa e parashikon kontratat që kam nënshkruar", ka deklaruar Brigeli në faksin e mbërritur dje në zyrën e FSHF-së. Kjo është hera e parë, që trajneri i ri i kuqezinjve konfrontohet në mënyrë të hapur me disa segmente të FSHF-së. Në këtë mënyrë, bëhet e ditur, se ata që deri dje kanë bërë ligjin, madje duke përpiluar listat e kombëtares, sot e kanë humbur pushtetin e tyre.

Miqësorja me kroatët, vetëm në muajin prill

"Sëmundja" e mungesës së ndeshjeve miqësore, duket se do të vazhdojë gjatë për kombëtaren shqiptare. Presidenti i FSHF-së, Armando Duka dhe sekretari i përgjithshëm, Sulejman Starova, janë kthyer nga turneu dalmat, me një ndjenjë të pjesëshme kënaqësie. Duka, ka deklaruar se, "janë nënshkruar disa marrëveshje, në lidhje me bashkëpunimin midis futbollit shqiptar dhe atij kroat, dhe kjo është një gjë më se e mirë". Ndërkohë, presidenti i FSHF-së, por dhe sekretari Starova, janë shprehur se, " mundëm të siguronim një ndeshje miqësore me përfaqësuesen kroate, por kjo do të bëhet e mundur vetëm në muajin prill. Për periudhën e afërt, një takim i tillë është krejtësisht i pamundur, pasi, Federata Kroate e Futbollit ka plane të tjera". Në fakt, një ndeshje miqësore me kombëtaren dalmate, është e pamundur për ditët e afërme. Trajneri i kombëtares shqiptare, Hans Peter Brigeli, nuk mund të sigurojë një skuadër të fortë, sepse lojtarët të cilët luajnë jashtë vendit janë të gjithë të impenjuar në kampionatet ku luajnë. Brigeli ka theksuar, se nuk është shumë i bindur, që në një sfidë të tillë, të luajë me futbollistë nga kampionati shqiptar. Ndërsa, në muajin prill, kombëtarja shqiptare mund të ketë në dispozicion të gjithë lojtarët që ajo dëshiron të ketë.

Gjithsej 129 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »
Trego 129 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.