Forumi Horizont | Gjithsej 119 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit » Trego 1181 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Ditet e mia pa ty... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10195)
Kete pasdite u zgjova nga enderra me TY.Kisha qare ne gjume.
Isha mpire ne krahun e majte.Shtriva paksa kembet te ndjeja mpirjen e trupit.
Gjithmone ne enderra me TY.S`me vjen aspak cudi.Jam une qe te shnderrova ne enderr!
Jam une qe i lutem perendise, te te shoh sepaku ne enderr!
Me je bere obsesion.Me je bere shtrengim truri!Me je bere qelize gjaku!
"Ti me kishe marre duart e mia te bardha dhe me thoje:-Shpirt!
Sa te njoma i ke duart!Dhe me shikoje ne sy!Me puthje buzet lehtazi,
lotet, veshtrimin tim,zerin tim...dhe me premtove
se do Jetonim Perjetesisht Sebashku!Une vetem qaja..."
S`kisha force te te humbja as ne enderr!Te dashuroja Fryma ime!
Te enderroja!
Tani e di pse jam c`orientuar.une sepaku e di.Te tjeret jo!
As qe do ua them!-Me vjen keq tek i shoh te vuajne per shnderrimin tim mendor,
-por s`dua t`i lendoj!Me vjen keq t`i lendoj me shume!
Jetojne me mua.Ushqehen me mua!
Flene ne nje shtepi me mua.Ndersa une,-serish me TY ne enderrat e Dites dhe te Nates.
Me ke pushtuar mjaft bukur Shpirti im!Ne heshtje,pa asnje detyrim!
Mesnate!
Rruga me duket sikur i flet vetmise time me nje ze te zbehur dhe te larget, sikur erresira e kesaj nate vjeshte.
Degjohen vetem kujtimet ,qe mbyllur perjete ne me te bukuren pjese te zemres time, mundohen ta thyejne sadopak trishtimin.
-Ja ku jam!
I vetem!
Pergjumesh!
Duke i dhene makines si i cmendur ne rrugen e ngrire.
Ajo si duket e ndien dhimbjen qe kam ne shpirt,dhe i bindet symbyllazi cdo veprim timit.
Sapo i ngjitem qafes se Petrovacit , ndaloj makinen dhe dal perjashta ne eren e ftohte.
Eshte nate e kthjellet!
Diku shum larg dallohen dritat e qytetit(Shkodres)
Gjthcka eshte e ftohte dhe ne sintoni te plote me shpirtin tim.
Debora nen kembet e mia me duket sikur thote!
Mos ik,qendro me mua.
-I dua ndjenjat e tua qe te kane ngrire ne shpirt,e dua zemren tende te akullt,e dua lotin tend te vrare nga dashuria, shtriju ne gjirin tim te ftohte dhe shuaje mallin qe ke ne zemer.
Me shikimin e mjegullt nga lotet pa pergjigje, dhe i lodhur nga nga pagjumesia u mbeshteta ne trungun e nje peme dhe mbylla syte.
Po-Po mendoja tek po humbisja ne te ftohtit e nates,vetem debora mund ta shuaj mallin qe ma pervelon zemren.
Nje ndjesi e cuditshme po me mbeshtillte trupin dhe mendimet.
Nuk arrija te kuptoja se flija apo kisha humbur ndjenjat,hapa syte me mundim per te shikuar per te fundit here erresiren qe me mbeshtillte,por si per cudi mu duk se degjova nje ze!
Kthehu ne shtepi,
kthehuuuuuuu te lutemmmmmmmmmmm.
Kthehuuuuu
-Ishin dritat e qytetit tim qe me therrisnin
U ngrita duke mallkuar zemren time te pa fat dhe deboren qe nuk e mbajti premtimin.
Ndeza makinen dhe u nisa drejt fatit tim,
drejt qytetit tim.
Sa here une veten pyes se kush je ti per mua, ajo ka frike te me pergjigjet. Sa here une vetes i kam thene se une une te ty dua , ajo ka qeshur marrezisht me mua.Sa here une veten pyes perse qesh me mua , vetja ime ka filluar te qaj...Sa here kujtoj qe ndjenjen ja kam prezantuar une vetes , ndiem ne faj.Ndiem ne faj.
-E zemeruar me veten u zgjova kete mengjes.Ora eshte 10" fiks.
Kerkova te lexoja dicka tenden,vetem nje titull romani pashe,-asgje te re!
Sepaku nje perqafim te shkruar kerkoja!S`ka gje Shpirti im!
Mjafton qe kam ke te kujtoj!
Diten e mire Fryma ime!Po dal per pak!
Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Shqiptare
-E zemeruar me veten u zgjova kete mengjes.Ora eshte 10" fiks.
Kerkova te lexoja dicka tenden,vetem nje titull romani pashe,-asgje te re!
Sepaku nje perqafim te shkruar kerkoja!S`ka gje Shpirti im!
Mjafton qe kam ke te kujtoj!
Diten e mire Fryma ime!Po dal per pak!
Imagjinoj nje shtepi te madhe buze detit, rrethuar perreth nga kodrat mbushur me ullinj qe ngjajn si varse perlash.Imagjinoj nje kopesht te madh perpara shtepis te mbushur me trandafila e tulipan te cilat ti i do aq shume, e me palmat e gjata qe bejn hije mbi shtepin tone. Imagjinoj ne te dy , dore per dore buze detit duke shetitur e duke i premtuar njeri tjetrit se do te dukemi deri ne perjetesi. Imagjinoj sikur mbi rere te vizatojm emrat tane dhe valet e detit te na i marin per te na ber pjese te detit , ene do ti shkruajm emrat perseri , e perseri. Imagjinoj sikur... Sa i hidhur eshte realiteti, ne te nuk ka vend per imagjinata te poetve te deshtuar...
Tani jam une mbreti i intigave, ai qe ngatarron githcka, veten , ty dhe te tjeret.Tani jam une ai qe pas kraheve thur kurthe, ben prapaskena , ben cmos qe te gjitha te shkojn sipas interesit tim.Jam une, po jam une ai qe duhet kryqezuar, jam une ai qe te miren e kthej ne te keqe , e lulet e marra i kthej ne gure prapa shpine.Jam une ai qe sjam, ai qe se dija qe isha , ai qe ma mesove ti se isha .Nese jam keshtu duhet qe dikush te me prezantoj me veten.Nese jam keshtu duhet ta mar antipati veten ... Por?! Nese jam keshtu me te vertet?!
Endem diteve te mia si fantazem , pa e ditur kush jam e cfar bej. Endem midis lodhjes dhe deshperimit duke ndjekur gjurmet e pasionit te humbur , e dashurise se braktisur , jetime e vetvetes.Endem , endem si dallendyshe qe nuk gjen dot rrugen e kthimit. Sa e veshtire rruga per ne shtepi...
Se di kush e ka shkruar fatin tone, se di.Ne aktor te cilet se dime skenarin, se njohim regjizorin.Kush djallin ka pasur idene qe mua te me bej te bie ne dashuri me ty, kush djallin e ka pasur.Ne ditet e mia pa ty pritja qeshte duke qare, si arlekino i fatit qe e priste, tragji-komedi e vetvetes.Naten e mire shpirti im i humbur, shpresa ime e thyer, endrra ime...
O zot sa te dua , e cdo cast imazhi yt me tundon te jem ai qe jam , thjesht i dashuruar marrezisht pas teje.Cdo cast ditet e mia me ofrojne copeza puthjesh qe peshperisin emrin tend. Cdo cast ditet e mia me klithin se ne shpirtin tend ka kulte dashurie qe une duhet te falem, e pikerisht ty duhet te te kthej ne ikon te jetes time duke kryqezuar lajkmotive vuajtjesh e vegime pritjesh.Cdo cast ditet e mia pa ty me kujtojn se ti i jep kuptim gjithckaje, edhe vjeshtes se diteve te zymta, edhe shiut qe lotet fsheh,edhe puthjeve te pritura deri ne perendime agimesh.Cdo cast i diteve te mia pa ty te dua me shume se kurre...
Gjithsej 119 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit » Trego 1181 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.