Forumi Horizont Gjithsej 7 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 »
Trego 69 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Flirt apo dashuri? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1109)

Postuar nga ADELAIDA datë 26 Shtator 2003 - 05:24:

Jam e sigurte se AJO amor_alucius nuk do merzitet qe i dolem pak nga tema...shpresoj mos te gabohem une tashti....

Skalabrino:Eshte e vertete qe skane asnje vlere temat pa diskutime por bindu djale i mbare se nuk kane asnje vlere edhe me diskutime koti.....Pastaj me vjen keq por je ti qe sme ke kuptuar fare...Ajo cfare thashe per femrat ,opinionin,meshkujt nuk do te thote se une jam duke kerkuar dashurine .....dhe aq me pak perfekten (i_lire ,apo e keqkuptova une prape?)

Tani po mundohem ti prgj pyetjes tende....Ne rradhe te pare ben shume gabim qe i fut te gjitha femrat ne nje thes,ti mund te kesh patur vetem fatin e keq te takosh nje kategori femrash por hapi syte me mire se ekzistojne edhe nje model tjeter femre,aspak materialiste........Mund te jet qe nje pjese e tyre jane kthyher ne materialiste 10 vitet e fundt por mund te them se ato jane me te zgjuarat pasi e kane kuptuar mire se si ecen kjo shoqeri.....Pastaj kur vet kjo Bote eshte kthyher e tera ne biznes,ku cdo gje blihet me para,ku po veniten vyrtytet dhe ndjenjat e njerezve duke u ndricuar Paraja si vyrtyti me i cmuar,atehere eshte e natyrshme qe duhet ti pershtatesh ketij ambjenti ku jetojme per te ecur me kohen dhe kerkesat e saj....Duhet te kesh shume guxim e kurajo te ecesh kundra rrymes.....
Shpresoj te me kesh kuptuar...Me Respekt ADELAIDA

Postuar nga skalabrino datë 26 Shtator 2003 - 23:28:

hi lal

me vjen keq qe me keqkuptove normalisht qe nuk mund ti fusim te gjithe femrat ne nje thes apo jo ne e kishem per nje pjese te paket te femrave pse jane ato materialiste se kot nuk i thone pyll pa peme nuk ka apo jo lal nese te bera kete pytje sepse doja te dilja diku tjeter tani ne po flisnim per dashurin pa me shpjego ti lal tani mua ca ndjenjash kane keto femra si mund ta konceptosh dashurine e tyre a ndjejne dashuri keto kategori njerezish .......................

Postuar nga ADELAIDA datë 27 Shtator 2003 - 05:15:

skalabrino

Perderisa bejme fjale per femra materialiste vetekuptohet qe per te patur nje lidhje nuk nisen nga ndjenja......por nuk dua te perjashtoj as faktin se kjo mund te ndodh,ndoshta me kalimin e kohes ato dashurohen vertete....
Nuk kuptoj pse duhen pare keto lloj femrash si specie e vecante jane thjesht qenie njerezore ,qe kane bere nje zgjedhje te ndryshme ndoshta nga e jotja,e imja .Ate qe te vene arsyen mbi ndjenjen.....E kush mund ti gjykoj qe e kane gabim?Edhe kjo eshte nje menyre jetese apo jo?

Postuar nga skalabrino datë 27 Shtator 2003 - 17:26:

haha ti me shton jeten mua

po kush tha se e kane gabim normal qe mjet jetes eshte edhe ajo ane nese sonte tek tema jote do shkruaj disa gjera te bukura ne lidhje me gruan bye grupo

Postuar nga ADELAIDA datë 28 Shtator 2003 - 19:04:

skalabrino

Me behet qejfi qe e bekam nje pune te mire ketu ne forum......

Po sbesoj se do me lesh te pres ne perjetesi apo jo?Ku jane ato gjerat e bukura per gruan qe do me shkruaje tek tema???He pra djale i mbare mblidhi forcat dhe shkruaj nje gje te bukur here pas here....

Postuar nga skalabrino datë 28 Shtator 2003 - 19:16:

haha ti me shton jeten mua

lexoj pak tek tema jote

Postuar nga hirushja datë 07 Tetor 2003 - 02:08:

Skalabrino

Shume kundershton. Une jam me adelaiden aty dhe besoj se c'do femer ka fatin e vet. Dhe pse duhet te flasim gjithmone per femrat a thua se ato po prishin c'do gje ne kete jete. Mendohu pak se jeni ju ato (pra djemt) qe flisni per femrat sikur ato te jene kafshe e jo njerez. Askush nuk ka lindur i lige ne kete jete por te ben jeta te keqe me kalimin e kohes.

Postuar nga ADELAIDA datë 07 Tetor 2003 - 02:33:

hirushe

Faleminderit qe nuk me kundershton ti te pakten....Se skalabrino e ka bere si hobi tani te me kundershtoj
Ska problem lal vazhdo....Ne sherbim te popullit ne....

Postuar nga hirushja datë 07 Tetor 2003 - 02:52:

Po po

Ne femrat duhet te sherbejme perhere. Nuk duhet te kundershtojme sps perhere duan qe t'ju heci fjala e tyre e jo cfare eshte e drejta.

Tani po kaloj tek tema e Amorit.

te them te drejten harrova qe ta lexoja se per cfare ishte kjo teme. oooooo sa keq. Mendoj se te dyja bashke.

Postuar nga amor alucius datë 07 Tetor 2003 - 20:59:

Permbajuni temes,postimet jashte teme do fshihen

Flm!

p.s Adelaida une u shpreha me "ajo",pasi njeri nga anetaret mu drejtua me "ai.Ti s'kishe pune fare ne kete gje.ciao

Gjithsej 7 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 »
Trego 69 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.