Forumi Horizont Gjithsej 9 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 »
Trego 90 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- C'do kishit bere ne tre ditet e fundit te jetes tuaj? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1258)

Postuar nga amor alucius datë 21 Janar 2004 - 16:56:

Exclamation

Shqipja nuk zoterohet ketu????
Desha te ju rikujtoj qe gjuha qe flitet ne forum eshte SHQIP(ketu duke perjashtuar nen-forumin e gjuheve te huaja)

Postuar nga CaliAlCapone datë 21 Janar 2004 - 22:10:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Shqipja nuk zoterohet ketu????
Desha te ju rikujtoj qe gjuha qe flitet ne forum eshte SHQIP(ketu duke perjashtuar nen-forumin e gjuheve te huaja)

Te faliminderit per perkujtimin tuaj por jam i sigurt qe nese ju jetoni jasht vendeve shqiptare ju dhe familja juaj flisni jo shqip kete e kam par gati nga te gjithe shqiptaret ne US.

Tung dhe shpresoj se shqiptaret do te mlidhen mend se gjuha e nenes nuk duhet te harrohet.

SHQIP Vetem SHQIP

Postuar nga JamCelik datë 23 Janar 2004 - 17:10:

JamCelik

dita 1.-- do vidhja nje bange (kuptohet s'kam asgje c'te humb)
dita 2.-- do jepja gjithe paret familjes time dhe do mbaja vetem 10 mije$ (diten do e kaloja ma ata)
dita 3.-- do merrja dhomen me te mire te nje hoteli luksoz, 10 shishe Don Perignon, 2 shishe Crown Royal, 5 femra si yll dhe pastaj.................
(mjere ata qe pastrojne dhomen)

e di qe ky do ishte nje film shume i bukur???fundi do ishte akoma me i bukur sikur ti te ishe akoma gjalle diten e 4.

Postuar nga AsE Vogel As E madhe datë 24 Janar 2004 - 05:19:

Talking

............kurse un:
dita 1: me vrap ne shqiperi dhe do mundoesha te beja ca te kisha mundsi me nje her
dita2ua te takoj Eminem!!,dhe te dal ne televizor duke kenduar me shoket e shoqet!
dita3:Adult Cntent!! :p

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 24 Janar 2004 - 06:43:

une?

diten e pare: do qaja gjithe diten pastaj andej nga mbasditja do dilja xhiro (kuptohet qe ne shiperi)
diten e dyte: do beja gjithe marrezite e botes,gjithcka,gjithcka ,gjithcka
diten e trete: do shkoja ne 1 kishe a xhami dhe do kerkoja falje per te gjitha gabimet e mia edhe pastaj do shkoja ne parajse e lumtuuuur
Nuk dua te vdeeeees se e kam xhan sh veten timeee :p

P.S urime per temen

Postuar nga rapisti datë 29 Janar 2004 - 00:09:

Lightbulb

Po tishte per mu une ne keto tri dite do gjeja biologet me te mire dhe te gjenin kure per semundjen time qe te mos vdisja. Pastaj do shkoja ne Shqiperi dhe do ikja ne varrezat tuaja(sepse ju vdiqet diten e trete apo jo)dhe do vendosja nje tufe me lule.

Postuar nga jimmy84 datë 29 Janar 2004 - 02:01:

Talking Re: une?

Citim:
Po citoj ato që tha njeriu xx.
diten e pare: do qaja gjithe diten pastaj andej nga mbasditja do dilja xhiro (kuptohet qe ne shiperi)
diten e dyte: do beja gjithe marrezite e botes,gjithcka,gjithcka ,gjithcka

o njeriu xxx mund te me lajmerosh mua diten e dyte ti? Jo per gje po edhe une jam i gatshem te bej gjithcka,gjithcka,gjithcka

P.S Nuk besoj se te ngel hatri nga shakate e mia apo jo?

Postuar nga JaM_VlOnJaTe datë 29 Janar 2004 - 02:16:

Red face

Haha Rapisti, smart ti la. Ej po mbase s'do vdisnim ne te njejten dite te tere ne mo

Postuar nga Ana_Detroit_Playa datë 29 Janar 2004 - 07:12:

CaliAlCapone

Hey..
Me vjen keq por my aol-doesnt let me send u am e-mail and i dont know y..it says your adress is wrong...-if u wanna e-mail me do it at SmartBabeAna - aim.............

Njeriu xx - hheheheehe, jo njeriu xx se epr te kerkuar falje epr te gjitha gabimet qe kemi bere ne jete-jam e sigurte qe na dueht me shume se 1 dite.....

hehehehheheeeh

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 08 Shkurt 2004 - 07:40:

Cool .

jimmy_84 aspak qe me ngel hatri nga shakate e tua, por doja te thoja se kam frike se fatkeqesisht s'do te te dilte rradha per ate dite:p
Ana_Detroid_Playa Zoti e ka treguar qe me do,keshtuqe meqe e ka zemren e madhe besoj se do te me fali

Gjithsej 9 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 »
Trego 90 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.