Forumi Horizont Gjithsej 18 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »
Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Si mund te shprehet dashuria?... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12618)

Postuar nga AndreaPirelli datë 22 Shtator 2010 - 22:04:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Plase per i çike foto.

O Turtull, t'kishte qene aq i thare nga dashuria do i ishte hedhur vete ne qafe ai. Mundesia egziston qe ai po e perdor dhe per perkedhelje egot. Na doli i turpeshmi i botes, pupupu.

Nahhh ....... po te kisha plasur do te ta kisha kerkuar ndonjehere ......... (foton te kuptohemi) .... Nuk dua te te shoh ..... se dua te ruaj imagjinaten qe kam per ty ........ me mire keshtu ........ .

Shiko se ata jane moshe e vogel ...... (se kalamojt hapin te tilla tema) ... dhe nuk kane experience. Ndoshta edhe atij ia ka qejfi .... po ka frike se humb shoqerine ............. .

Postuar nga Deb* datë 22 Shtator 2010 - 22:08:

Re: Re: Re: Si mund te shprehet dashuria?...

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth

Deb* si psh???? ke qene ndonjehere ne kine????? Te dua shume????

E di ate shprehjen " Bjeri shkurt se ke lehtesira" ????? Funksionon ...... Nje dite kur te jeni vetem, hudhju ne qafe, jepi nje te puthur ......... (jo ne faqe kuptohet) ....... ene do e shohesh sa e lehte eshte ....... Po nuk funksionoi ........................... jam gati te mbaj fotografine e Amorit nje muaj si avatar ............ .

Ju meshkujt duhet te keni me shume eksperience ne te tilla gjera se jeni ju qe propozoni me shume. Neve nuk na lene ta themi te parat. Gjynaf ajo goca.

Postuar nga AndreaPirelli datë 22 Shtator 2010 - 22:17:

Re: Re: Re: Re: Si mund te shprehet dashuria?...

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Ju meshkujt duhet te keni me shume eksperience ne te tilla gjera se jeni ju qe propozoni me shume. Neve nuk na lene ta themi te parat. Gjynaf ajo goca.

Mahh ....... mua me ka ndodhur qe me kane "propozuar" dy femra te ndryshme kur kam qene ne shkolle .......... normale.

Postuar nga cecilia datë 22 Shtator 2010 - 22:25:

Sa më shpifet me meshkujt e ndrojtur...sikur po kap ndonje kalama me duket...largqofte!

Postuar nga BIONDIA datë 23 Shtator 2010 - 00:21:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Sa më shpifet me meshkujt e ndrojtur...sikur po kap ndonje kalama me duket...largqofte!

une vdes per te ndrojtur me japin qetesi psh si Glakusi

Postuar nga Bootylicious datë 01 Tetor 2010 - 15:22:

Nje veper flet me shume se 1000 fjale

Postuar nga lezhjani-82 datë 01 Tetor 2010 - 15:33:

- Me ta than si me ta than, me ta lyp a ma kishe dhan ?

- Po jemi kushri more cun

- Thash se po thu po se ta kisha fut shpull turive

Postuar nga kurt datë 01 Tetor 2010 - 20:39:

Citim:
Po citoj ato që tha Cindi

Mos u vono zemer_mbyllur.

Instikti dhe intuita jane shume me te zhvilluara tek femrat se sa tek meshkujt, prandaj cdo minute qe kalon eshte humbje kohe, qe nuk kthehet mbrapa. Meshkujt duan kohe te mendohen, femrat duan shkathtesi te veprojne. Edhe ne qofte se nuk realizohet ajo qe ti enderron, ( qe une kam besim se do te realizohet) te pakten je e cliruar nga stermundimet e mendimeve te shumta, qe ke ne koke. Ne kohen qe jetojme sot nuk eshte turp t'ja shprehesh edhe ti e para dashurine djalit.

Vrapo dhe mos u ndal. Mos u deshpero si do qe te jete fundi. Nje porte e re do te hapet per ty. Besoj se cdo gje do te dal per se mbari.

shume bukur cindi
disa goca shqiptare jane mesuar me agresivitetin e mashkullit tipik shqiptar te atyre koherave te qenit. qe e ndalonin rruges perkrahu tjetren, dhe mos u ndalonte ja fusnin edhe shpute. kto jane shenja te atyre meshkujve qe grahin hummers, makina te medhaja por small dicks qe femrat moderne sot tallin buthen me...

me duket me e natyrshme te jetojm ne nje bote ku femra te beje zgjedhjen,
agresiviteti i mashkullit duhet t'tregohet ne krevat them une, kur ja kap floket me nje dore, band her over, and make her butt cheeks bloody red for being so bad dhe pastaj, make gentle love to her, as if the most delicate creature on earth that can break if pressed just a little too hard.
and kiss her cheeks like e little baby after its all said and done
kapish, cec?
edhe une hezitoj, marrs hume kohe para se te bej levizjen e pare ne shume raste, por ndrojtja mund te keq-interpretohet ne mendjen e ca gocave si ti cec. noshta, noshta, prandaj bombat aoutomike nuk duhet t'lihen ne duart e do kujdo, se do i leshonin dokudo, and that would be the end of humanity as we know it

Postuar nga AndreaPirelli datë 01 Tetor 2010 - 20:49:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
shume bukur cindi
disa goca shqiptare jane mesuar me agresivitetin e mashkullit tipik shqiptar te atyre koherave te qenit. qe e ndalonin rruges perkrahu tjetren, dhe mos u ndalonte ja fusnin edhe shpute. kto jane shenja te atyre meshkujve qe grahin hummers, makina te medhaja por small dicks qe femrat moderne sot tallin buthen me...

me duket me e natyrshme te jetojm ne nje bote ku femra te beje zgjedhjen,
agresiviteti i mashkullit duhet t'tregohet ne krevat them une, kur ja kap floket me nje dore, band her over, and make her butt cheeks bloody red for being so bad dhe pastaj, make gentle love to her, as if the most delicate creature on earth that can break if pressed just a little too hard.
and kiss her cheeks like e little baby after its all said and done
kapish, cec?
edhe une hezitoj, marrs hume kohe para se te bej levizjen e pare ne shume raste, por ndrojtja mund te keq-interpretohet ne mendjen e ca gocave si ti cec. noshta, noshta, prandaj bombat aoutomike nuk duhet t'lihen ne duart e do kujdo, se do i leshonin dokudo, and that would be the end of humanity as we know it

Hej ........... shiko se po e tepron tani ............... te quotova nje here, dy here ........... boll mo ............. kthehu atje ku ishe ...... harroje shqiperine ...............

Postuar nga kurt datë 01 Tetor 2010 - 20:53:

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth

Hej ........... shiko se po e tepron tani ............... te quotova nje here, dy here ........... boll mo ............. kthehu atje ku ishe ...... harroje shqiperine ...............

yep, you're right. ne shiperi nuk bejn hajer njerz si une

Gjithsej 18 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »
Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.