Forumi Horizont | Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 » Trego 35 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Tabelat e qarkullimit rrugor! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13024)
error 404: road not found
Error 404 : road not found
YOU'LL NEVER GET TO WORK ON TIME?
Nje vlonjat kerkoi azil politik ne Angli dhe si gjithmon kosovaret bejne pislliqet e tyre nga mbrapa shpine ,se ato hiqen qe na duan ...nejse
Del perpara oficerit Anglez dhe i thot un jam prej Prishtine dhe i parashtroi kekresen e tij per azil ,ne fjale hyne kosovari dhe i thot bre shqipe prej Prishtine jam dhe une ,dhe e pyet ku e ke shpine ne cfare lagje dhe vlonjati i pergjigjet filan lagje ,cfare autobusa ka Prishtina dhe vlonjati i pergjigjet ,i iku truni kosovarit se vlonjati i pregatitur ne te gjitha ,kur pa pritur i ben nje pyetje shqipe a ka portokallla ne Prishtine vlonjati i pergjigjet po kaaaa kosovarit i qesh buza dhe i thot po ku ka portokalla ne Prishtine bre shqipe, ne pergjigje vlonjati i thote sa vite ke ne emigrim kosovarit ai i pergjigjet kam boll30 vite qe nuk shkoj ne Prishtine .........po i kemi mbjellu te me te q...... udhet ............
SHUME TE BUKURA
hallall ta befte nese e ke krijuar vet.paske shume fantazi.
RESPEKTE
Po si ma kishte vjedhur idene Portokollia mua.....
Turp turp do t'i dergoj demet e te drejtes te kopirajtit
Citim:
Po citoj ato që tha AIR-FORCE-ONE
Nje vlonjat kerkoi azil politik ne Angli dhe si gjithmon kosovaret bejne pislliqet e tyre nga mbrapa shpine ,se ato hiqen qe na duan ...nejse
Del perpara oficerit Anglez dhe i thot un jam prej Prishtine dhe i parashtroi kekresen e tij per azil ,ne fjale hyne kosovari dhe i thot bre shqipe prej Prishtine jam dhe une ,dhe e pyet ku e ke shpine ne cfare lagje dhe vlonjati i pergjigjet filan lagje ,cfare autobusa ka Prishtina dhe vlonjati i pergjigjet ,i iku truni kosovarit se vlonjati i pregatitur ne te gjitha ,kur pa pritur i ben nje pyetje shqipe a ka portokallla ne Prishtine vlonjati i pergjigjet po kaaaa kosovarit i qesh buza dhe i thot po ku ka portokalla ne Prishtine bre shqipe, ne pergjigje vlonjati i thote sa vite ke ne emigrim kosovarit ai i pergjigjet kam boll30 vite qe nuk shkoj ne Prishtine .........po i kemi mbjellu te me te q...... udhet ............
Citim:
Po citoj ato që tha jolanda
Një Shqiptar (nga Vlora) tip «V.I.P.o» në Angli shkon për intervistë në Komisariatin e Lart për Refugjatët dhe Apatridët.Me qëllim që të fitonte statusin refugjat politik ai pas një ‘konsultimi’ me disa bashkpatriotë të tjerë gjeti variantin më të besueshëm :Te shtirem si Kosovar.Hyn në sallën e intervites, përballë tij një oficer tepër i pregatitur rreth çeshtjeve ne Ballkan dhe posaçërisht, Kosovën.
Në pergjithesi inetrvisat zhvilohet gjatë 3 deri në 4 orë me dy pushime të shkurtra ,këto të fundit me qëllim që azilanti të relaxohet ,bile u afrojn dhe kafe por Shqipot mendojnë se do ket ndonjë «ilaç» brenda dhe e refuzojnë kafen.
Pasi paraqiti «problemin» e tij politik refugjati duhej, sipas procedurës ti përgjigjej disa pyetjeve,të cilat shpesh herë janë të vështira Pas një « bombardimi » me pyetje nga ana e oficerit i cili kishte hartën e Kosoves në kompjuter:
Oficeri: Nga ç’vend i Kosoves jeni ju ,zoti Hasan
Azilaniti (i ashtuquajtur tashmë Hasan): Unë jam nga Peja, ore
Oficeri: Sa km larg është Peja prej Prishtinës?
Hasani as e kishte iden fare se ku binte Peja
Hasani: 80 km
Oficeri: Jo ,është 40 km
Hasani: Ore kokpagure, unë të them vajtje –ardhje, apo do rrim në Prishtin ne?
Citim:Ne fakt Lela ke te drejte sepse sapo e pashe te portokallia mu kujtua postimi yt.
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Po si ma kishte vjedhur idene Portokollia mua.....
Turp turpdo t'i dergoj demet e te drejtes te kopirajtit
![]()
UPS
Re: Tabelat e qarkullimit rrugor!
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
![]()
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 » Trego 35 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.