Forumi Horizont Gjithsej 7 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 »
Trego 66 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Psikologjia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=6)
-- Si reagoni kur nevrikoseni (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=14723)

Postuar nga Piktor datë 19 Tetor 2007 - 01:19:

Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`
Ti briseide kur u nerikoske nuk po mbahesh fare mi aman , Po nejse se tek tema e duhur po shprehesh!
hahahahhaha. Faji i kotkes sepse pau Briseiden.

Postuar nga kotka datë 19 Tetor 2007 - 07:06:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Ti Kotka me duket se kur nevrikosesh, hap tema sherri ne forum.

Po jo moj une e hapa kete teme, qe te hedhin te gjithe mendimet e tyre se si ti shmangemi gabimeve qe mund te bejme kur nevrikosemi d.m.th metodat e tyre psikologjike.

P.sh. numerimi deri ne dhjete eshte metode efikase per momentin ose mbyllja e PC kur nervat kane shkuar ne qiell etj, etj...

Seicili te hedhe mendimet e tij....

Disa qendisin, disa pleksin, disa kendojne, ja kete te fundit une e kisha metode clirimi kur isha e re, kendoja kur isha me nerva perpara vjehrres, qe te mos zihesha, m.gj.s ajo ishte e squt, e dinte qe une bluaja e tera dhe fillonim e kendonim te dyja uh c'gallate... nuk harrohen kollaj keto storet vjerre-nuse, s'ja hidhja dot dreqit :p

Postuar nga RAIMONDI datë 19 Tetor 2007 - 11:09:

[QUOTE]Po citoj ato që tha Enya
[b]Une kur nevrikosem, dua te bej dashuri.

------Ska me te shijshme se vajzat e merzitura----por sidomos ato te nevriket----------

------Une kur nevrikosem ---------dal nga shinat-----Por me vajzat qe kam shoqeri nuk nevrikosem kurre --te thone ca te duan..

Postuar nga honeybunny11 datë 19 Tetor 2007 - 13:22:

Gjeja me extravagante qe kam bere kur kam qene e nevrikosur ka qene kur dikush nuk me lente te qetesohesha mbas nje argumenti (i shujta cigaren ne dore). Eshte dicka qe nuk jam krenare per te, por ndodhi.

Prandaj duhet respektuar dikush qe eshte i nevrikosur, ka apo ska gabim, kur te qetesohet sqarohen te gjitha me urtesi dhe bisedim, pastaj per te siguruar te tema ka marr fund e fut posht jorganit dhe i ben cfare te duash hahahahhaha

Postuar nga amor alucius datë 19 Tetor 2007 - 22:01:

Une kam tip nevrik dhe shume direkte, por per fat te mire zakonisht s'ngre zerin ose gjera te tilla(edhepse ka pase rast qe dikush qe me acaroi shume mori goten e veres per surrat), ama nga brenda ziej. Atehere eshte kohe per jogging ose izolim total sa te qetesohem. Ama gjerat qe me bejne te nevrikosem s'i harroj lehte, sado vone po m'u dha mundesia ja kthej "favorin"

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 19 Tetor 2007 - 22:22:

TASHI UN REAGIMET I THASH... PO SI DO TE REAGOJA SIKUR TE KISHA DIKE PRANE?? DO ITHOSHA.. MOJ QENE ME PLASE :p NJE KISS I SAJ.. DO MA HIQTE NEVRILLEKUN,

Postuar nga freespirit datë 23 Dhjetor 2007 - 14:06:

Wink

Une e kam me telefonat zoti e di sa tel kam thyer, gjate ketyre viteve por tani kam vendosur te filloj boksin se ndryshe sia dal dot.

Postuar nga atiola datë 26 Dhjetor 2007 - 02:45:

doni ta dini o zotttttttt
shpresoj te mos ju kem afer se per zotin ohhhhhhhhhhh sdo donit kurre te ishit aty

Postuar nga cancer datë 26 Dhjetor 2007 - 02:46:

mu be lekura pushpuriza pushpuriza nga mesazhi i atiolas. o sa frik

Postuar nga atiola datë 26 Dhjetor 2007 - 02:48:

Citim:
Po citoj ato që tha cancer
mu be lekura pushpuriza pushpuriza nga mesazhi i atiolas. o sa frik

shif ky mos ki frike ca ben si femije femer jam si do qe te jete

Gjithsej 7 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 »
Trego 66 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.